Elnézést kérek a vulgáris kifejezésért, de a pofám leszakad! Nem először fordul elő, hogy egy csillagosok megvernek, és az sem először fordul elő, hogy 9 és 10 *-osokat megverek. Hogy a túróba van ez?
Az 1 *-os Adventi ellen 6:2-re kikaptam, míg a 10*-os Sutnyikot 5:3-ra megvertem a küzdőtéren.
Kielemeztem a vereséget. Adventi 8 kérdésből hetet tudott, és volt 2mp-es válasza is. Négy napja regisztrált, de ez nem érdekes. Amúgy a jó válaszaránya 45%. Nekem jelenleg egy tized híján 50%, de volt már ennél több is. Hogy lehet, hogy ilyen válaszaránnyal 8 kérdésből hetet tud? Ez 87,5 jó válaszarány! Na erre varrjatok gombot!
Szia! Az első próbálkozásra én is ezt mondtam.- Amikor megláttam adatlapját: - tudás 20*, gyorsaság 20*- én is elszörnyülködtem. Aztán ez az első játék bebizonyította, hogy nem mindig kell a szemünknek hinni. Sokszor - mondom ezt 4 vagy 5 küzdelem után- kiderült hogy annyira sem tudós, mint egy sima 5*-os. Az időről meg ne beszéljünk igaz, hogy gyors, de azért jócskán vannak válaszai 5-6 másodperc felett is.i Szóval egyáltalán nem verhetetlen, csak drága, 30 körüli aranyért lehet vásárolni.-
Anikó! Szép eredményt értél el idáig is a bajnokságban. Ügyes vagy! Gratulálok! Én keményen tartom a 16. helyemet a 3.csoportban, annak ellenére, hogy a csoport első helyezettjét, Gigit kétszer is megvertem. :)