Keresés

Részletes keresés

Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2899

ált 1-2 top esélyesünk volt egyszerre, kivéve ha visszamegyünk kb 25 évnyire.

Kovács Ági

Cseh

Cseh+Gyurta

Gyurta+Hosszú

Hosszú+Milák

Milák

talán 1-2 olyan verseny volt, amikor Gyurta, Cseh és Hosszú is top favorit volt.

Előzmény: Traubi (2896)
költekező Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2898

Az hogy nálunk olyan számontartott sportág az úszás abban Vitray elképesztő tudósitásai Szöulból vastagon benne vannak.

Előzmény: violino1111 (2895)
költekező Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2897

És megint egy nagyon fiatal lánnyal, akire pont csodaként fognak tekinteni, és elvárni mindenfélét.

Én és gondolom a fél világ a brazilnak szurkoltam, annyira kár azért a kilépésért.

Remélem nem lesz nála önmarcangolás.

Előzmény: vélemény 1 (2887)
Traubi Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2896

Nekem az tűnt fel, hogy míg korábban inkább a TOP esélyesek domináltak a magyar úszócsapatban, ez a kategória most gyakorlatilag Milákra szűkült.

Viszont lehet, hogy rosszul érzékelem, de mintha több váltónk lenne versenyben, azaz 1-1 számban több jó versenyzőt is ki tudunk állítani. Eredményekben viszont ez nem annyira látványos.

Előzmény: Dhomasson (2885)
violino1111 Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2895

NDK lendület? 

Dopping ezerrel!

Egy nagy kula volt az NDK úszók "sikere". Én elvenném tőlük utólag a címeiket. Istenem,de  sok tisztességes úszótól és más sportág sportolóitól vették el tisztességtelenül  a jobb eredményt.

Előzmény: ave én (2892)
Traubi Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2894

Szerintem leszarják KM-t, lehet, hogy azt se tudják ki az. De ami ebből következik, az nem bíztató.

Előzmény: ave én (2890)
ave én Creative Commons License 2021.07.29 -1 0 2893

a dél-afrikai pólókapus 12éves koráig krikettezett :D

ave én Creative Commons License 2021.07.29 -2 0 2892

nyugdíjba mentek az NDK edzők

a nyugatnémet úszósport soha nem volt extra, csak miután egyesültek, az NDK átadta nekik a lendületét, és az azóta bőven kifutott

Előzmény: Omar Khajjám (2891)
Omar Khajjám Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2891

"Nézzük meg a németek elmúlt olimpiáit pl, ők hova jutottak."

Nagyon igaz!

Előzmény: Dhomasson (2885)
ave én Creative Commons License 2021.07.29 -2 0 2890

a kézilabdás lányok kocsismátét akarnak buktatni, vagy ilyen bénák?

ave én Creative Commons License 2021.07.29 -1 0 2889

SZG szerintem bármit lehoz, ha muszáj. Rióban úgy közvetítette a golfot, mintha tíz éve csinálná, nem két napja

Előzmény: pepe_pepe (2774)
imoT Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2888

Persze, a magyar tornát figyelembe véve az, de reálisan lehetett volna ebből 7-8. hely is. Abban biztos vagyok, hogy ő ezzel elégedetlen.

Előzmény: Dave985 (2886)
vélemény 1 Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2887

Kár volt gerendaert. Biles nélkül is nyertek az amik.

Előzmény: Dave985 (2886)
Dave985 Creative Commons License 2021.07.29 -1 0 2886

Zsófi a 14. helyen végzett torna összetettben. Szerintem ez egy remek eredmény.

Dhomasson Creative Commons License 2021.07.29 0 7 2885

Hosszú esetében, amíg jöttek az aranyak, mindig az volt a szöveg, hogy 'de őt ne számoljuk a magyar úszósporthoz, mert önálló úton lett sikeres'. Most, hogy kudarcot vallott, most már természetesen a magyar úszósport része. (sztem akkor is az volt és most is)

Boginak semmi értelme nem lett volna maradni a gyorsnál. Megcsömörlött tőle, ezt el is mondta anno. Ez épp a budapesti vb-n csúcsosodott ki, ahol érmet sem nyert. Ill. Ledecky mellé megjelent pl. Titmus is, semmi értelme nem lett volna. A 200 pillangó nem a semmiből jött, ifjúsági olimpiai bajnok volt benne, a szám világszinten is viszonylag lukas volt, s Bogi is újra talált örömet és kihívást az úszásban. Ha az nincs, lehet már visszavonult volna. Az engem is meglepett, hogy a vb győztes körüli ideje volt a maximum. De gyorson a mostani mezőnyben még ilyen esélyei sem lettek volna. 

Verrasztó 33 évesen nem volt egyáltalán éremesélyes ezen az olimpián, ez a 4. hely bravúr tőle, csak nyilván a kis különbség miatt bosszantó.

Kenderesivel kapcsolatban van bennem is hiányérzet, ő egy kicsit elment másfele a sikerek után, aztán még Milák is hátbavágta. Riói formájával simán érmesnek kellett volna lennie.

Ajnának már rég edzőt kellett volna váltania, ez tény. Remélem, hogy nem veszítjük el, mert nagy kár lenne érte és ideje még van.

Annak meg semmi értelme, hogy azt mondjuk, hogy "ha nincs Milák, nincs érmünk sem." De van Milák. 2000-ben is mondhattuk volna, hogy "ha nincs Kovács Ági", (amikor rajta kívül csak a kiöregedő Czenének volt egyéni döntője!),  vagy 2008-ban "ha nincs Cseh Laci". De voltak. Most Milák van. Az a jó, hogy valaki mindig van. Ha senki nem lesz, majd károghatunk. Nézzük meg a németek elmúlt olimpiáit pl, ők hova jutottak. 

Ha Milák 100-on döntőbe jut, akkor pont annyi döntőnk lehet, mint Barcelonában, ami asszem a csúcs. Akkor azt a 13 döntőt 7 ember és 1 váltó hozta össze. Most ott tartunk, hogy a 12 döntőt 9 ember és 2 váltó!! És akár még Burián is csatlakozhat.

Szóval tragédia azért nincs a magyar úszósportban és a világ sem úszott el mellettünk.

Előzmény: Lacanist (2863)
csiri bá Creative Commons License 2021.07.29 0 1 2884

"Még elúszkálom a 100 pillét". :D :D

imoT Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2883

Kár ezért a tornáért, a selejtezős eredménnyel, amiben több rontás is volt, a hetedik hely is meglehetett volna Zsófinak :(

Omega12 Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2882

Ajnánál fejben vannak hatalmas problémák. Amíg ezt vagy magában, vagy segítséggel nem tudja rendezni, nem várhatunk tőle jobb eredményt. Én már kicsit lemondtam róla.

Bogi azt gondolom utolsó dobásként szeretett volna valami szép érmet összehozni, nem valószínű neki olimpián lesz még erre esélye.

Katkát sem tudom elképzelni, hogy azon a szinten ússzon, a későbbiek során, mint 5 évvel ezelőtt. Neki is lassan közeledik a pályafutása vége.

Milák Párizsig kitarthat, sőt, elképzelhető, hogy ő is több számot bevállal majd, ahol eredményes lehet. Félek egy ideig ő lesz az, aki esernyőt tart majd az úszósportunk fölé.

Ezen az Olimpián meglátásom szerint valamit nagyon elszúrtunk. Írták korábban, hogy elment mellettünk a világ, de két év alatt ennyire? Én inkább azt gondolom a formaidőzítéssel voltak problémák. Az EB-t el kellett volna engedni és inkább erre a világversenyre koncentrálni.

Előzmény: Ódri (2878)
menut Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2881

Teljesen felesleges ez a magyarosch számolgatósdi. Ez egy gyenge csapat, kiesésre itéltettek. Nulla védelemmel nem lehet meccset nyerni.

Előzmény: itepgolab (2879)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2880

Ha egyszer mi is rendezünk olimpiát, akkor a számolgatást tuti felvesszük a sportágak közé, abban évtizedek óta jók vagyunk.

Előzmény: itepgolab (2879)
itepgolab Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2879

Nem vagyok prof, de tok egyszeru:

SWE-FRA 1

HUN-ESP  1

BRA-SWE  2

RUS-FRA   1

Utolso fordulo : HUN-SWE 1   ESP-RUS 2, es ebben az esetben a FRA-BRA barmi lehet. (De ha 3-mal verjuk a spanyolokat, 

akkor FRA-BRA 1 vagy X eseten meg a 3. helyre is becsusztunk. :-)

Előzmény: MrMundr (2875)
Ódri Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2878

Kapásról írtam az előbb.

Kenderesi meg Verrasztó pont hogy hozták magukat, pláne az előző versenyekhez képest. (Kenderesinek szerintem a legjobb szereplése Rió óta)

Ajna az előző vb-n jó volt, most valóban megállt, sőt. De még nagyon fiatal, végre otthagyja Turit, szerintem adjunk neki még egy esélyt.

Messze nem olyan rossz a helyzet, mint Kovács Ági vagy Cseh Laci idején volt, amikor tényleg egyedül voltak, a többiek meg az úsztak még kategóriában.

Előzmény: Lacanist (2863)
Lacanist Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2877

Ha csak egy kicsit szélesebb, az ló, de oda nem engedik fel a lányokat. :D

Előzmény: ingersheim (2872)
Ódri Creative Commons License 2021.07.29 0 1 2876

Hát Párizs még nagyon messze van, felesleges addig jósolgatni, hogy ott ki szerezhet érmet. Jövőre vb, ott szintén szépen szerepelhetünk.

Bogi felemás, végülis megérte, hiszen gyorson valószínűleg továbbra is csak az érmek maradtak volna, a világbajnoki cím nem jött volna össze. De előre nem lehetett látni, hogy elég lesz hozzá ez a "gyenge" idő. Ezt becsülettel megúszta most is, de úgy tűnik nem tud 2:06 alá bemenni. Ha visszatérne a gyorsokhoz, akkor szerintem ott simán jöhetne több érem is egy vébén. Az olimpia még messze.

Egyébként a gyengeség nyilván az idióta időbeosztás miatt van, tulajdonképpen 3 napig úszod ugyanazt a számot, rossz időpontban. Nem is értem, hogy a picsába gondolták, szerintem nem hoz ez annyit anyagilag, mert egyszerűen hiányoznak a világcsúcsok, komoly versenyek.

Kenderesi jobbat úszott mint Rió óta bármikor, persze éremfetisisztáknak ez szar hely, de ha összeségében nézem, akkor jól szerepelt, nem látom okát, mint ahogy valaki írta, hogy ezzel vége.

Verrasztónak élete legjobb olimpiája, nincs mit szidni rajta, szerintem a lehetőségeiből kihozta a maxot. (család, személység, tehetség)

Most vannak középversenyzőink is, gondolok pl. Némethre, Telegdyre, Buriánra, Szabóra, akik simán hozzák a döntős helyeket, ebben is van bővülés.

És tényleg jönnek a fiatalok, Hubival nem tudom mi történt, de benne akár egy érem is benne lehetett volna, időben tudja már.

Előzmény: Dhomasson (2864)
MrMundr Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2875

a lány tézisek továbbjutásának kiszámolásához komolyabb matematika professzor kell, mint amilyen a focistákhoz szokott. inkább a gyeplabda tornára neveztek volna be

Torlonia Pyrandus Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2874

Mi lett a tehetséges Dara Eszterrel?

Előzmény: Dhomasson (2864)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2021.07.29 0 1 2873

Dehogy keskeny, elfér rajta 3 etióp tornász is egymás mellett. :))))))

Előzmény: Lacanist (2870)
ingersheim Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2872

Viszont, ha szélesebb lenne, az már talaj :)

Előzmény: Lacanist (2870)
Dave985 Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2871

Helembait becserélte egyáltalán Elek? Ha ennyire nem bízik benne, miért nem vitt ki mást helyette?

Lacanist Creative Commons License 2021.07.29 0 0 2870

Biztos az a baj, hogy rohadt keskeny az a gerenda! :)

Előzmény: David_0009 (2866)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!