Ez a topic olyan nőkről,házaspárokról,élettársi viszonyban élőkről szól akik TUDATOSAN nem/vagy még nem/vállalnak gyereket.Hogyan élnek,mit szól hozzá a környezetük,eddig miért nem vállaltak?A késői gyerekvállalás előnyei és hátrányai.Véleményeket,hozzászólásokat,tapasztalatokat várok.
Na ma aztán úgylátom front van:))) Minden esetre, ha minden csaj használna-szedne ilyen-olyan fogamzásgátlót és minden pali gumit húzna a f....ra, akkor ez a vita most nem jött volna létre ilyenformán. Míg olvastam soraitokat elgondolkodtam, hogy ha minden esetben azért dugtunk volna apával, hogy szaporulatunk legyen akkor...hát számoljatok...25 év....ha nagyon szerény vagyok akkor csak kéthetente egyszer:), szóval 25 év x 52 hét : 2=:))))))))))))))))))))) Még jó, hogy van olyan nő aki szintén csak dugni akar:)))
Bizonyos szinten érthető, de ebből se ártana kinőni egy idő múlva. Nem helyes, ha olyanokon verjük le a konkrét csalódás okozta frusztrációnkat, akik nem ártottak nekünk semmit. Én zokon venném, ha valaki más bűne miatt engem büntetnének.
Rengeteg van. Tudod, szívem, én el akarok válni, a feleségem egy hárpia, már nem is szeretkezünk, csak a gyerekek miatt vagyok még vele, de ha vársz még egy picit, akkor hamarosan együtt leszünk és boldogan élünk, míg meg nem halunk... A nők többsége simán beszopja.
Neki is valami hasonló volt az élete nagy szerelme, aztán most meg akarja mutatni országnak-világnak, hogy ő is tud medvét táncoltatni.
Én elhiszem, hogy van jó pár Casanova, aki megtudja vezetni a nőket, de alapesetben a nő tudja megvezetni a férfit.
Rengeteg van. Tudod, szívem, én el akarok válni, a feleségem egy hárpia, már nem is szeretkezünk, csak a gyerekek miatt vagyok még vele, de ha vársz még egy picit, akkor hamarosan együtt leszünk és boldogan élünk, míg meg nem halunk... A nők többsége simán beszopja.
És amikor a megfelelő hormonok elérik a megfelelő szintet, akkor már nincs visszaút.
Néhány pofáraesés után az ember megtanulja megkeresni a kiutat. Vagy...
Sőt, talán már ragaszkodik is hozzá az ember, akár egy droghoz.
Eléggé magáért való dolognak tűnik az egész. Azt hiszem túl sok mindent kellene elmondanom ahhoz, hogy tényleg érthető legyen. Még személyesen is nehéz lenne.
Én elhiszem, hogy van jó pár Casanova, aki megtudja vezetni a nőket, de alapesetben a nő tudja megvezetni a férfit. Egyszerűen így vagyunk kitalálva. És amikor a megfelelő hormonok elérik a megfelelő szintet, akkor már nincs visszaút. Sőt, talán már ragaszkodik is hozzá az ember, akár egy droghoz.
Nem tudom. Amikor az ember szerelmes, nem lát tisztán, és többnyire azt sem látja, hogy épp átverik, de legalábbis belekapaszkodik az utolsó szalmaszálba is, amely arra utal, hogy mégsem. De hogy miért hagyják magukat az emberek akkor, amikor már tisztán látnak, azt nem tudom.
Arra próbáltam utalni, hogy ha én általánosítanék néhány konkrét rossz tapasztalatomból kiindulva, akkor nyilván kikérnéd magadnak. Tehát te se tedd azért, mert belefutottál egy hülyébe. Ilyesmi mindenkivel előfordul. Csak azt nem értem, hogy ha pontosan tudod, hogy csak szivat, akkor miért hagyod.
Szerintem valójában nincs senkije, legalábbis semmi komoly, viszont imád játszadozni (velem). Ráadásul rá nézve kellemetlen előtörténete is van dolognak. Az egész arról szól, hogy ki szereti jobban a másikat és ki dominál. A nők valamiféle idomárnak képzelik magukat, ezért csökken Magyarország lakossága évente Pápa város lakosságának megfelelő mennyiséggel.
Jó. Engem is átvertek egyszer-kétszer, konkrétan több hónap után derült ki, hogy a delikvensnek van egy élettársa. Ezek szerint kuporodjak a sarokba és bömböljem ki az összes könnyemen amiatt, hogy minden férfi rohadtpoligámegoistaönző disznó?
Le tud menni állatba és szívesen le is megy. Minden hátsógondolat nélkül. De én nem is annyira a szexről beszélek, hanem arról, hogy egy ideig minden megy faszán, aztán a nő kitalálja például, hogy van barátja. Hetekig semmi, aztán egyszer csak barátja van és félreértés történt. Ha komolyan veszem ezt az egészet, akkor meg sms-ezik, e-mailt írogat. Ha erre rámozdulok, akkor megint barátja van. Ezt mind a szent fészekrakó ösztön diktálja vagy egyszerűen csak játszik velem? Én meg nem játszani akarok, hanem élvezni az életet, de ez nem élvezet, legfeljebb neki.
egyebkent meg akarja a franc magahoz kotni a ferfit,hogy kielhesse rajta az osztoneit...Tudod mennyivel egyszerubb,ha senki utan nem kell elpakolnom a budos zoknijat??