A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Szép terv! Ebben az útvonalban van pár magas hágó, október közepén ott akár hó is eshet, de még elfogadható idő is játszik. Én sem döntenék korábban, 3 napra már elfogadható az előrejelzés.
Plexi ügyben, Mackó egyértelműen dicsérte a gyári kis plexit (nem Adv). Neked az Adv is lehet jó, nála érdekes, hogy nem jött be az Adv (Ő 190 cm), nekem is valahogy alacsonyabbnak tűnt a max beállításon, oldalra viszont többet véd.
Az útvonalat már megtervezték a kollégáim én csak tegnap találtam ki, hogy csatlakozom. Nem kezdenék nagy módosításokba. :) Ráadásul nem is vagyok 100% biztos benne, hogy megyek. Most 20 fokokat mondanak azokra a napokra, de ha lehűl, vagy esőre változik az előrejelzés, nem megyek.
A plexivel pont nem volt semmi bajom, kicsit lötyögösen gagyi a rögzítése, de formája és a mérete jó. Most megveszem az itt hirdetett ADV plexit, mert kíváncsi vagyok jobb-e nekem, de csak mert megtehetem. :) A Road 6-osok hibátlanok, nem jön fel olyan zaj ami zavarna, sem elölről, sem hátulról.
A váltó a gyenge pontja továbbra is, de ez már a megszokható szinten van.
Nagynéném Gersthofenben élt, D-i irányban hamar az Alpokban vagy, jó hely!
Sikerült hatásos plexit fabrikálni? Elölről tényleg nem jön fel semmi zaj? Én már az oldalsó panelt is bővítettem, így lett igazán jó. Sajnos nyáron így meleg, de most pont jó.
Volt mikor mentem páján is , de utóbbi időben nem arra megyek , mert nem szeretem húzni neki , meg a szél is lökdös... Nem biztos hogy pontról pontra jó link , de a csapásirány ez . Esztergomtól kb 210-20 km . Kutinál megyek át a kishatáron Csehekhez , ott van egy szép ártéri rész ( nekem tetszik ) Aztán Breclavnak , ott is érdemes megállni , van egy szép , meg egy modern templom .
Mondanám hogy menjünk együtt , de tartok tőle , nem bírnád tartani az iramot :)
Off: De hát én azt csinálom, amit szeretek. Járművek körül forog az életem, a kollégáim egyenesen imádnivalóak, szóval hiába kell csinálni a melót, meg felkelni reggel miatta, nekem az öröm, nem bünti. Nem kell hozzá messze menni, anyának sem a saját helyére, a gyerekek normális iskolába járnak, gyalog, érettségiig, a fele délutánjaim szabadok. Ja, és a stressztűrő képességem ölég gyenge amúgy, szal köszi, én a helyemen vagyok. :)
Egyszer mostmár felhívlak beszélgetni róla, hogy kell nekikezdeni egy ilyen nagy vàltásnak. Túl jó munkám van most, ez tart vissza, mert minden mással kezd tele lenni a hócipőm itthon.
Valamelyik éjjel azt álmodtam, hogy kint kezdem az első munkanapomat Svájcban. Mondjuk gyanús volt, hogy magyarul beszélt mindenki :-)
Mérnök hiány van mindenhol. Te meg itt eléletművészkedsz a vízműnél :-) Itt az ideje váltani. Tessék Paks 2-höz menni dolgozni, erőművet építeni, venni Szálkán egy hàzat, onnan forgalommentesen mehetsz a Mecsekbe és nyugodt festői környezetben lakhattok. Letenye 2 óra 50 perc, péntek délutáni indulással, vasárnap esti hazaérkezéssel minden gyerekmentes, jóidős hétvége Alpokban tölthető :-) ülj le picit és érezd a flowt :-)
Az útvonal semmi különös . Naviba beírtam hogy Lednice , aztán odavitt . Már megy fejből is... Van egy kb 9-km-es hegyi rész , a többi alföld , dombság .
Nem akarok senkit idegesíteni (dehogynem :)), én a jobb alsó sarokban lakom, kb. 5 perc alatt vagyok kint a "városból" és kedvemre fűzök össze bármekkora kört. Ebédszünetben is, munka után is, ma is voltam már:
Dimbek-dombok, kanyarok, jó utak, kevés autó. Nem Tirol, de megteszi.