egyébként jó volt ez a műsor, Jay Leno elborzadt, hogy 42 dolcsiba került a tankmotoros monstrumát teletankolni és annak gondolom nem 50 literes tankja van... :D
Baron Davis most sorolta fel az autóparkját a Diszkoverin, teljesség igénye nélkül (tizedét nem tudtam megjegyezni):
SL500 76' Impala Lexus LS400 (ez volt az első amit megvett)
meg most érkezett be a West Coast Customhöz az új 7-es bimmere :)
Most mutatják (idézem) Shák (így ejtették ki) kocsiját, elég komoly, bár nem hiszem, hogy használná, de gondolom nem okoz senkinek nagy meglepcsit ha elmondom róla, hogy nagy supermen emblémák virítanak rajta. JA és valami nagy kedilek eszjuví volt
Mindenesetre a Bullsnak sok választása nem volt. Curry nem akart náluk játszani, más meg nem vállalta be a kockázatot.
Csak még egy érdekes adalék Paxson azt mondta, hogy felajánlották Currynek, ha a teszten megbukik 50 éven keresztül évi 400ezret fizetnének neki, de nem fogadta el a vizsgálatot igy sem.
Azért mert nem tudom fenntartani, és nem lesz időm frissíteni. Ha meg nem frissül, nincs sok értelme annak, hogy tovább terhelje a szerver tárhelyét, mert már így is lassú a G-portal, meg sokak szerint alapból rossz a g-portal, ezért. Meg hátha van olyan, aki uezen a néven új honlapot indít....
Holnap (Vasárnap) megszüntetem az oldalt! Aki még teheti, töltsön le videókat ill. képeket, mert nem lesz lehetősége rá később megszerezni! Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans