Ahhoz nem urambátyám világnak kellene lennie a kézilabdában. Nem az utánpótlás eredményeket kellene hajszolni, hanem megfelelő képzést nyújtani. Az atlétika nagyon hiányzik a képzésből, pedig, ha a gyerek megtanul helyesen futni, akkor sokkal könnyebb dolga van, de természetesen ezt az MKSZ képzési programja nem teszi lehetővé. Ahogy a klasszikus mondja: ezer okt fel lehet sorolni, hogy miért ez jön ki a magyar kézilabdából.
Hát nem tudom, eddig nem néztem a másik csoportot, de sokkolt, hogy a Kiel mellett az Aalborg jött be tuti negyeddöntősnek, a PSG csak 3. lesz. Vagyis, ha megverjük a Magdeburgot, annak az ára, hogy a Párizzsal megyünk a 8 között.
Szerintem a franciák sokkal rosszabb ellenfél lenne, mint a dánok, ráadásul mindkét egymás elleniüket a Párizs nyerte. Szívás...
Szóról szóra azt írtad le amit én is gondolok, ezekről ajátékosokról és a játékpercekről. Sandellben egyértelmüen sokkal több van mint amit eddig mutatott. De ez nem az Ő hibája. Szerintem ugyanolyan hasznos mint El Deera a másik oldalon.
Én is hiszek benne. Nem kell egyből temetni szegényt. Borzasztóan rossz sportformában van. Ebből ki kell kecmeregni. Volt már ilyen és lesz is. Ilyen a sport... Egyébként ha jól emlékszem az ősz is így indult neki, aztán a Barca ellen magára talált és kifejezetten jó meccseket hozott utána. Még adjunk neki időt. :)
Én hiszek Kosorotovban, bár lehet, hogy egymagam vagyok így :). Az tetszik benne, hogy 1:1-ben is nagyon jó és távolról is (ok hozzáteszem, hogy alapképességei alapján). Jönni fog a jó forma nála. Ő nem skandináv nehezebb az önbizalmat összeszednie valószínűleg.
Ezzel vitatkoznék. Kosorotov hatékonysága a Plockban sem volt jobb. A több gólja a több játékperc miatt volt.
Emlékszem amikor először felmerült a neve nálunk pletykaként, kifejtettem részletesen, hogy nem jó irány az orosz, és sokkal inkább Lucin kéne nekünk a Plockból. Akkor rendesen le lettem hurrogva emiatt. Most meg pár bekezdéssel lentebb Lucinról lelkendezünk, hogy milyen jó lenne B2-be... Számomra továbbra is egyértelmű, ide sem kellett volna hozni Sergejt, egyből a horvátra kellett volna menni.
Kosorotov egyelőre a szokásos: idehozunk valakit, aki máshol jó volt, itt meg keresi önmagát :)
Yahia formába hozását inkább nem értem, mint igen, főleg Sandell kárára.
nálam a játékpercek pont fordítva lennének, mert így adunk majd a PSG-nek egy formáját visszanyerő Omart, nekünk meg lesz ősszel egy 15 perces Sandellünk...
Kosorotovot a bajnokságba játszatták, rossz volt ott is. Formán kívül van egyértelműen. Remélem Cassadonál ez a forma csak sérülés utáni rövid átmeneti állapot, mert tegnap borzalmas volt. Sandellt hoztam volna többet, ő nem volt rossz a cseresorban.
Annyiban vitatkoznék, hogy azzal nincs nagyon mit kezdeni, ha Casado előveszi a melsungeni énjét...
Nem azzal szeretnék vitatkozni, hogy a sorcsere rossz hatással van-e csapatra, mert bizonyára igen, de már bocsánat, de évek óta tudjuk, hogy a Montpellier az a csapat, akinek a kezébe nem szabad a labdát odadni...
A spanyolt meg ez nem érdekelte. A 3 pluszból 8 perc alatt lett 1 mínusz.
Valaki írta Mahét és igaza is volt, mert ő nem a felelőtlensége miatt hibázgat, hanem mert olykor túlpörgeti a dolgokat.
Nem bántani akarom Casadót, de ha Martins netán mégis jönne, akkor már 2 könnyelmű játékos lenne fontos poszton..
Azt meg tegnap láttuk, hogy a B2-irányító poszt stabilitásra szorul.
Csak képzeljük el, mi lenne a csapattal egy Remili vagy Elderaa sérüléssel.
Az utóbbi hiányát láttuk nemrég.
Sandell:Yahiának jól ment, de őt azért lehetett volna többet foglalkoztatni, de Ilicset is megértem, hogy ezt a meccset feltétlen hozni kellett...
A dolog másik oldala viszont az, hogy most már csak ilyen meccsek jönnek a bl-ben, szóval kellenek a többiek is.
"A HSV Hamburg 36–34-re nyert a Rhein-Neckar Löwen otthonában, a magyar válogatott jobbátlövő Ilic 12 kísérletből nyolc alkalommal talált be" Kezd visszatérni a forma.(?)
Szép játékot mutattunk, gratulálok a csapatnak. Remili, tényleg kiemelkedett, a franciák meg mindenért is hetest kaptak.
Sajnálom viszont a Kosorotov-Casado-Sandell hármast, nagyon rossz edzoi üzenet és felfogás szerintem, amit láthattunk. 8 perc játékkal egyik sem fog játékba lendülni, pláne nem, ha egyszerre vannak pályán.
Gratulálok a játékosoknak! A sztáredző mindent megtett,h izgulhassunk,indokolatlan volt a sorcsere.
Kosorotov szerintem kijátszotta magát a csapatból (ezért is kell erre a posztra egy igazolás). Sandell szerintem nem,őt fogjuk még látni sokat. Casadot meg ki fogja szorítani Mahé ha így folytatja a spanyol. Rodri is feljavult a másodikra,ill Jensen is.