Radi, biztos hogy az aranyeredet vágta ki, hogy még most is így fáj? Vagy valami más is történt ott a műtőben? Kifejtenéd kicsit részletesebben mi volt az a megaláztatás...?:-) Hívták a "bénát"? :-)))))))))
Nem is tudtam ,hogy az ajkai női focicsapat feljutott az NB 2-be !Gratulálok ,hogy alkalmaznak a tizenvalahányadik csapatuknál !Nagy karrier! Én az első edzői évemben felvittem az OB II-be a csapatunkat.Nagyi!, ilyenek a tanárok ,mindenki nyaralni jár ,csak mi dolgozunk azért ,hogy megtehessék ezt. Nem értem ,hogy miért nem intőt kapott az a srác ,hiszen sört ivott ,nem pedig bort! Igaz valakik a Szépasszony -völgyben is sört kértek osztálykiránduláskor! Hétvége jó volt ,ma remegtem ,mint a kocsonya az alkoholelvonás miatt.
Kijutottam a tapolcai kórház fogságából és egy pár napig itthon pihenek...
A kórházi napok rettenetesek voltak! A fájdalom és a megaláztatás egészen új dimenzióival ismerkedtem meg! Bár a megalázó pillanatokat ott a fájdalomtól fel sem fogtam, csak utólag esett le...
:-)
Köszönöm mindenkinek, aki legalább egy SMS-re vagy egy tel. hívásra méltatott miután megtudta, hogy mi történt velem! Sokat jelentettek azokban a nehéz pillanatokban, mikor a műtét után egy 5 cm-es dugóval a s*ggemben ébredtem fel(amit én persze 25 cm-esnek éreztem)!
Aki nem hívott fel és nem is küldött SMS-t, annak is köszönöm, mert azért biztos gondolt rám ő is! (Talán nem kell nevesítenem az illetőt...)
:-)
Megnyugtatnék mindenkit, hogy nem a Vili-féle sitthordástól jött ki az Au-erem, akkor már kint volt...
Most pedig következzék néhány gyöngyszem a biztató szavakból:
- Fénykép készült a műtétről?
- Mikor jössz haza pucsítózni?
- Majd megnézlek!
(én) - De jó! Mész mostanában Kanizsára?
- Ja, nem, akkor nem nézlek meg...
(én) - Már Örvényesen vagyok fekszem, és kezelem a s*ggemet...
- Na most fejezzük be!
(én) - Miért?
- Mert én meg dolgozom!
(én) - Asszem most nem szívesen cserélnél velem...
Szóval, akinek ilyen barátai vannak, annak nem kell....
Mi van vaze!!!???? Behalt a fórum vagy mi van?????? Nekem nagyon ritkán van időm írni, mivel napi 15 órát dolgozok! Mellékesen megjegyzem, most van 10 percem, hogy megebédeljek! Üdv a melósoknak. MINDEN TANÁR BEKAPHATJA!!!!
Valóban, a kötényeket már nem volt merszük számolni...:-) Én bármikor készen állok a visszavágóra!!
Más. Azt tudjátok, hogy a szombathelyiek az ob III-ba fognak nevezni, és nem hiszem, hogy különböző csoportba kerülnek mint mi. Visszatérnek azok a jó hangulatú meccsek velük......Na meg rájátszás is lesz, gyerekek, nehéz lesz megtartani a bajnoki címet!:-))
Mit fogalmazott meg célként az elnökség a következő szezonra?:-))
Azt elfelejtetted hozzátenni ,hogy be voltatok szarva ,amikor az elején elhúztunk több góllal! Utána már csak az számított ,hogy ki ért rá jobban pihenni a meccs előtt,ugye nem azok ,akik napi 9 órát dolgoznak a fizetésükért nyáron is ! Azt is elfelejtetted hozzátenni ,hogy Te hány kötényt kaptál és hányan voltak sérültek Nálunk ,ami nem csoda ,hiszen mi mindig dolgozunk és nem érünk rá az állam által fenntartott (a mi adónkból) kórházakban kipihenni magunkat.MINDEN TANÁR KÖCSÖG ,AKI NEM DOLGOZIK NYÁRON!A TÖBBI IS!
Azt viszont ne felejtse el senki, hogy csapatunk tagjai egyáltalán nem játszottak teljesen egészségesen. Nyugodtan csatolhatnám az alig egy hónapja megkapott kórházi zárójelentésemet a meccs jegyzőkönyvéhez!!
A másik meg, Vili, szerintem rosszul jártatok volna, ha nekem két ballábam lenne...:-))
Az eredmény igaz, de több gólt akkor is mi lőttünk! :-) Továbbá szeretném felhívni mindenki figyelmét az időközben sportriporterré avanzsált tornatanár beszámolójában található paradoxonra: "tisztességes munkában megfáradt pedagógus". Ezek után mindenki döntse el maga mennyire lehet hiteles ez az alább közölt "írás"... Csodálom, hogy a moderátor engedte!
Szeretném tájékoztatni a sportokat kedvelő olvasókat a legújabb focimeccs eredményéről. Mérköző felek: munkát imitáló léhütők és a becsületes jól felkészült, tisztességes munkában megfáradt pedagógus között zajlott le. Kezdési időpontot is a nagyszájú "barátainkhoz" igazítottuk. Meccs elején megállapodtunk, hogy 20 gólig játszunk.:) csak:(. Mérkőzésre menetére jellemző volt, hogy a tanárok sportszerűen, szépen, egymást biztatva lőtték a szebbnél szebb gólokat, míg ellenkező oldalon megfigyelhető volt az állandó veszekedés, önzőség és a játékhoz teljesen méltatlan viselkedés:) Ezt annak tudtok be, hogy játékinteligenciája (tudása) e csapatnak közelített a zéróhoz. Játékidő is csak azért lett 30 perc, mert nem akartuk hamar befejezni a mozgást és mert mi nálunk csak a köténygól ért. Tehát az eredmény 20-15 a tanárok javára. Csak a teljesség kedvéért az összeállítások: VESZTES Munkakerülők csapata: régi-új barátunk Gabcsi, két ballábas Andris, örök vesztes Tudzsi(megjegyzem a második meccsen is vesztes csapatban volt:). AND THE WINNER IS (Tudzsi kedvéért a GYŐZTES:) Gólkirály Liska Bálint, Beton hátvédünk Paksa Milán, irányító kőzáppályán Móricz Vilmos. Jegyzőkönyvhöz hozzátarozik, hogy megemlítsem :nézőszám 1 : bicebóca Pötty.
Összegzésként azt kell írnom, hogy az élet újabb területén bízonyítottak a tanárok, míg a léhütők nem:))
Drága gyermekem! Én egyedül több lakásfelújításon vettem részt mint Te meg a béna aranyeres, bukfencmesteres, kollegáid együttvéve! Ha esetleg a referenciáimra van szükséged vagy elakadnál valahol csak szÓjjá!!
H-1 -es mi? Be sem tudnál mászni abba a kocsiba olyan magas! Ha esetleg egy kissámliról be is jutnál nem látnál ki belőle! Nem emlékszel mi volt mikor átjöttetek a Gabival Tihanyba és együtt mentünk vissza a mi kocsinkal?? A pénztáros a révnél megkérdezte, hogy miért nem ül gyerekülésben a fiunk a hátsó ülésen!! :-))))))
Ló napot mindenkinek! Látom, mióta nem basztatjuk a tanárokat + a Radira rontást küldtem, behalt a fórum. Hiába no, mi melósok dÓgozunk egész nap, a vérszívók meg csak a pöcsüket verik. Mindenkinek ajánlom: www.uvegtigrisfunclub.hu oldalt. Tegnap nálam volt az Üvegtigris Klub hazai elnöke. Lesz egy éves találkozó Visegrádon szept 16.-17-én. A honlapon többet is megtaláltok. Érdekel valakit a téma? Ja és a jövő héten kezdik forgatni a 2. részt!!!!!!! BUZI TANÁROK!!!!