Keresés

Részletes keresés

cigo Creative Commons License 2003.08.19 0 0 1468
hali

rossz a netem ezert nem orvendeztethetlek titeket szombaton de penteken a Windsorba vagyok!Zozo draga van nekem egy szuletesben levo tevem az osz kapcsan,Szoval(ez meg nem biztos) de az oszi szunetben lehet hogy megyek(unk) kézdire!

and4 Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1467
Na idefigyeljetek!

2003. augusztus 23-án 16.00 órakor születésnapi bulinak álcázott
nagy embertömeget befogadni képes ünnep veszi kezdetét Hatvanban az Ifjúsági Táborban. Jöjjön el ide mindenki. Rendelkezésre fog állni
1 szoba is 8 személy alvását elősegítendő, de ezeket a lányoknak szánjuk, mert úriemberek vagyunk. Lehet akár sátrat is hozni ízlés szerint. Inni és ennivalót ér hozni, de valószínű hogy főzünk is 1 kinti bográcsosat, de majd meglátjuk. A "nagyszínpad" az ebédlőben lesz. Az Ifjúsági Táborba úgy lehet eljutni hogy végig a Delelő úton,
aztán a pálinkafőzde után vagy 300 m és balra (amerre az aszfaltos út visz ugye). Na úgyhogy nemdumál jön!!! DE MÁN!!!

Lábjegyz.: 3 embert fogunk megünnepelni. Ezek: András a Bakos, Vass Róbert, meg az utóbbinak valami évfolyam társa, nem ismerem. Meg jönnek
ilyen zeneérzékeny emberek akik a Vassal együtt valami kórusban énekelnek, erről nem tudok semmi többet. Ja meg Nándibácsi úgy intézzük hogy lehessen cd-t is hallgatni ok? Bármi ezzel is kapcsolatos dologban
áll Vass rendelkezésetekre: 06 20 56-47-691, na hát jó én is 06 20 444-85-86
Meg lehet hogy fellép a SATDDBBB.

(na így ezt is megtanuljuk mint a reklámokat, antikrisztus barátaim ne értetlenkedjetek itt van minden feketén-fehéren, meg ismétlés a tudás anyja)

Új rész: Ok Nándi beveszünk, így jobban oszlik a bérleti díj.

Előzmény: kicsirigó (1466)
kicsirigó Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1466
Kijavítanálak Nándikám...
Egy ország férfilakossága sóhajtott fel, amikor átléptük a határt. Én sírógörcsben fetrengő lányokat láttam még...
Előzmény: Ziggy Stardust (1465)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1465
Üdvi! Megjöttünk a dél-lengyelországi portyáról, öröm volt látni, ahogy egy egész ország könnyebbül meg, MIKOR átléptük a határt.
Minden kedves nekem levelet írónak üzenem, hogy hamarosan válaszolok!!!
Zozo! Köszönjük a meghívást, nem elképzelhetetlen, hogy megjelenünk ősszel vmkor, de nem ígérhetünk semmit...amit tudunk megtEszünk. Tényleg jó lenne, ha nem egy évet kellene várni a találkozásra!
Mi lesz szombaton? Kinek milye? Nekem is a héten van a szülinapom, szóval betársulnék a cuccosba, vagyis nekem is vegyetek ajándékot!
Pusszancs!
TÜ JESZTES MOJ KRULICSEK!
NO BUGY-BUGY!
Előzmény: kicsirigó (1464)
kicsirigó Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1464
Na, emberek!
Egy hét lengyelországi agysejtpuszítás után újra a fedélzeten a Nagy+Lévay antikrisztus duó. Kint megerősödött bennünk a gyanú, hogy mindenki Kroliczek! Aki megfejti ezen mondatot átveheti jutlamát a Windsorban vagy jövőre a táborban. MI lesz ez a 23-i buli?
Erősen hiányoztatok!!!
edem007 Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1463
Xiaxtok! Mondom benézek 1 picit!!! Üdv mindenkinek, puszi a csajoknak, pacsi a fiuknak!!! Ennyi!!! Ja és puszilom Linát-> majd talizunk a Budhapest paradén!! Na sziasztok!!!

SZERETEM AZ OLVASÓTHÁBOHRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

and4 Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1462
Na idefigyeljetek!

2003. augusztus 23-án 16.00 órakor születésnapi bulinak álcázott
nagy embertömeget befogadni képes ünnep veszi kezdetét Hatvanban az Ifjúsági Táborban. Jöjjön el ide mindenki. Rendelkezésre fog állni
1 szoba is 8 személy alvását elősegítendő, de ezeket a lányoknak szánjuk, mert úriemberek vagyunk. Lehet akár sátrat is hozni ízlés szerint. Inni és ennivalót ér hozni, de valószínű hogy főzünk is 1 kinti bográcsosat, de majd meglátjuk. A "nagyszínpad" az ebédlőben lesz. Az Ifjúsági Táborba úgy lehet eljutni hogy végig a Delelő úton,
aztán a pálinkafőzde után vagy 300 m és balra (amerre az aszfaltos út visz ugye). Na úgyhogy nemdumál jön!!! DE MÁN!!!

Lábjegyz.: 3 embert fogunk megünnepelni. Ezek: András a Bakos, Vass Róbert, meg az utóbbinak valami évfolyam társa, nem ismerem. Meg jönnek
ilyen zeneérzékeny emberek akik a Vassal együtt valami kórusban énekelnek, erről nem tudok semmi többet. Ja meg Nándibácsi úgy intézzük hogy lehessen cd-t is hallgatni ok? Bármi ezzel is kapcsolatos dologban
áll Vass rendelkezésetekre: 06 20 56-47-691, na hát jó én is 06 20 444-85-86
Meg lehet hogy fellép a SATDDBBB.

Előzmény: evi8 (1461)
evi8 Creative Commons License 2003.08.15 0 0 1461
sziasztok kedveskéim! aki még nem látta andrás képeit hamar nézze meg. nem tudom hányszor láttam már, de nem lehet megunni, ha más nem is legalább az egy picit visszahozza a tábor hangulatot, s pindurt betölti a szívemben azt a hatalmas űrt. péter: melyik cím kell? alida@mailbox.hu, Szondy u.18 1.em 23 6.ker (az irányítószámot még nem tudom) de ha már írsz kézzelírottat kérek postai úton
nagy cuppanos pussz mindenkinek külön 1 a kedves kiscsop vezetömnek katinak cupp evelin
MESTERBÉLA Creative Commons License 2003.08.14 0 0 1460
Akkor az ígért nótaszöveg:
(A dallam hál' Istennek nem megy át, gondoljátok hozzá):

Gyertek fiúk, menjünk a kocsmába,
tizenöt lej egy liter bor ára.
Húzzad, cigány, ezer lejest adok,
Még az éjjel mulatni akarok.

Kimentem én az erdőbe, csuhaj,
Fejszét vettem a kezembe, csuhaj.
Belevágtam egy nagy cserefába,
Jót ittan én annak árnyékába'.

Nékem abban nem parancsol senki,
Mindenki a baját elintézi.
Húzzad cigány, ezer lejest adok,

Húzzad cigány, van még egy huszasom,
Hogyha húzod, azt es néked adom.
Húzzad, cigány, ezer lejest adok,

No, ennyit a népköltészetről mára, szevasztok.

F.Ági Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1459
Az 1446-tól igen nehéz volt továbbolvasni a könnyeimtől Kedves Bob..! Mindenkinek sok ölelés,"ímélekre" válaszolok majd,csak most nehéz nethez jutnom,de ezennel köszönöm őket!
Éljenek a napraforgók a Csokihóhér a Tenkes kapitánya és a Sanyi and the Black Dog Boys Blues Band!!!!
Előzmény: Ziggy Stardust (1446)
megyaszaizoli Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1458
Szia feco ha mar a hargitan jarsz johetnel kezdi fele is!Mikor jossz erre???????Jo volna ha oda tudnam adni neked a kazettat irj a bozotka_16@freemail.hu ra hanem felmennek en csikba es odaadnam neked!

zozo

Előzmény: MFecó (1453)
megyaszaizoli Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1457
Na szassz mindenkinek gyertek mar kezdire 4 nap szallast biztositok 12 embernek es egy fergeteges minibulit a vendenglonkbe!Gondoljatok meg es ha lehet szept 15 elott barmikor szivesen latlak-latunk legalabb egy hetvegere,gyonyoru helyen van a nyaralonk!ha kell meg is szervezem a kezdiiekkel,rajtatok all!!!!!!!!!!!!!!

CSOCS mindenkinek
zozo
Koszi Nandi bacsi a levelet te irtal egyedulkiraly vagy ird meg az otthoni cimed is kerlek!!!!!!!!!Koszike!

eszon Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1456
Kukucs

Itt vagyok ujra a kihagyast potolval, mivel a Balatonon voltam,, de az se volt valami, mert nelkuletek, semmi sem tokeletes! Nagyon hianyoztok
! Andras, te e-mail cimet valtoztattal, vagy mi?
De jobb ha kudsz kepeket! Nandi bacsi kosz az udvozlest!
(-:
Ja es az a talalkoz tok jo otlet!

and4 Creative Commons License 2003.08.11 0 0 1455
336

Vagy ez túl morbid? :) Ne kezdjem még? 3p

and4 Creative Commons License 2003.08.11 0 0 1454
Na ezután ez lesz a jó név, vagyis az András nevű tag ezután and4 néven szól hozzátok.

Lévay úr! Mikor kíván Hatvanba jönni? Többek között TáboriképesCD átadás céljából?

MFecó Creative Commons License 2003.08.11 0 0 1453
Péter, nagyjából kénytelen vagyok osztani vélekedésed, érzésed, hogy felesben nem volt az igazi, de szerintem így sem volt rossz!!! Persze mindketten más miatt mentünk félidőre... De én pl. kifejezetten élveztem, hogy végre nem szereplő vagyok a darabban, és csak a végeredményt látom. És tényleg voltak élvezetes alakítások:)
Tehát senki nem jön velem Udvarhelyre????
Na, ezt kihagytátok!:) Egy hét a Hargitánál...
(nézek jövő évi táborhelyet:))
A nyár hátralévő részéhez mindenkinek jó szórakozást!! Péter, ha még aug. 20. körül itthon leszel, szólj, ha van valami!:)
Csákó
Előzmény: nyugatinyúl (1450)
cigo Creative Commons License 2003.08.08 0 0 1452
Mester Belanak:koszonom hogy irni fogsz es mar uritettem a leveltaramat.
El sem hiszed milyen jolesett a luciferes bok :))))))))
na pa
HETFON NYILLIK A WINDSOR-igy irjak?
nyugatinyúl Creative Commons License 2003.08.08 0 0 1451
ja, es hajra Vicuska!!!! Termeszetesen eleted legjobb olvasotaborarol maradtal le:)
nyugatinyúl Creative Commons License 2003.08.08 0 0 1450
Na, csöcs mindenkinek. Ugy erzem, egy olvasotabort nem lehet csak ugy sunyiban, felesbe csinalni. Vagy hardkór, vagy semmi. Nem tudom lelkileg kiheverni, hogy csak a masodik hetre erkeztem. Azert igy se volt rossz, de vegig ereztem kicsit az integralodas nehezsegeit... Marmint ereztem, hogy kurva jo a tabor, es hogy en ebböl, ha megszakadok is, mar kimaradtam. Nem lehet csak ugy a felenel beesni, es alanyi jogon kévetelni magamnak az olvasotaboros filinget. HIaba Nandi valogatas cd, csokihoher, reggiszinpad, autszajdernek ereztem magam, azt a bizonyos pluszt, amirél Zolika dadogott a vegen, csak azok kapjak meg, akik vegig nyomjak a bluzt. Jo nektek, geci, en meg irigykedek.
Cigi, a Lucifered nem volt semmi, kösz! Evelin, mi az, hogy csak kukk, aztan meg eltünsz? Ird mar meg legyszi ide a cimed, mert nem talalom!
Nandi, akarom az 50 sorscsapast!!!!
Zsoltika, lehetseges lenne valahogy eljuttatni nekem a tavalyi tabori elöadast videon, meg ha csak felig vette fel apukad, akkor is? Jónás Peti, 40227 Düsseldorf, Sonnenstr. 62. Ha te is megirod a cimedet, küldék pizt kazira, postara. Köszi!!!!
Andraske, azert az a hajnali kispal az Ipolyparton nem volt semmi, meg az az egesz ejszaka, kösz minden jelenlevönek (ma nem indul repülő) Leszamitva persze az erdelyi banda szivszorito indulasat... No de hat sztarok vagyunk!
MFecó Creative Commons License 2003.08.08 0 0 1449
Emberek, el ne feledjük, augusztus 28-án egyéves lesz a FÓRUM!!! Valaki csinálhatna esetleg egy szuperválogatást a legemlékezetesebb hozzászólásokból... Mit szóltok???
MFecó Creative Commons License 2003.08.08 0 0 1448
Végre, mesterünk is közöttünk van!!!!
Szervusz BÉLA!
Előzmény: MESTERBÉLA (1447)
MESTERBÉLA Creative Commons License 2003.08.08 0 0 1447
No, szevasztok! Egyelőre két sürgős dolgot üzennék
két embernek: aki látja, adja át. 1. Ziegler úr takarítsa ki a mail-boxát. Azért nem kap tőlem választ, mert nem fér bele a ládájába újabb levél.
2. Megtanultam a "Gyertek fiúk, menjünk a kocsmába" kezdetű nótának egy hosszabb változatát,
amit nemsokára közkinccsé teszek, legalábbis szövegileg. Ha valaki kapcsolatba kerül Lindával, szóljon neki, ő a másik rajongója a dalnak. (Egyébként egy másik Lindától tanultam.) Bye, egyebet később.
Ziggy Stardust Creative Commons License 2003.08.08 0 0 1446
Kukucs!
Tegnap felfedeztem lakásom elfeledett zugait, és megtaláltam az 1998-as esztelneki tábor fényképeit. 1szómint100 - kegyetlen.
Czibolya, Fehér Ági, Jónás, Bacsa öt évvel fiatalabban...nem gyenge - no jó, én sem panaszkodhatom......

Miért mondják ráááááááááám?
(Pörgő - forgó - szédült napraforgó)
Szegény kislááááááááááááány?
Hiszen ééééééén napraforgót nem láttaaaam.

Buda Bobja

MFecó Creative Commons License 2003.08.07 0 0 1445
Jövő héten mennék Székelyudvarhelyre (kedden ind.), nem tud valaki ott egy tutti szállást?? Esetleg felcsapna valaki útitársnak??? Lehetőleg srác legyen , mert fő program: csajozás a G Pont Pubban...
Ziggy Stardust Creative Commons License 2003.08.07 0 0 1444
édessssssss!
Előzmény: evi8 (1443)
evi8 Creative Commons License 2003.08.07 0 0 1443
sziasztok olvasótáborosok! csak bekukk hozzátok mizu erre.. pusszantás mindenki pofijára evelin
Előzmény: andras ez a név jóemá (1442)
andras ez a név jóemá Creative Commons License 2003.08.06 0 0 1442
lehet KISpál is? :)
Előzmény: kicsirigó (1440)
kicsirigó Creative Commons License 2003.08.06 0 0 1441
JAVÍTÁS : ..tökmindegy HOL LESZ a találkozó...
Előzmény: kicsirigó (1440)
kicsirigó Creative Commons License 2003.08.06 0 0 1440
Végül is tökmindegy, hogy gol leszz a találkozó, csak Nándi válogatás CD-je ott legyen. Nándinak nem is szükséges...
Előzmény: cibkat (1439)
cibkat Creative Commons License 2003.08.05 0 0 1439
Nem bánom. Legyen találkozó Hatvanban, mondjuk 2-3 órával azelőtt, hogy elindul a busz velünk Kézdire.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!