rossz a netem ezert nem orvendeztethetlek titeket szombaton de penteken a Windsorba vagyok!Zozo draga van nekem egy szuletesben levo tevem az osz kapcsan,Szoval(ez meg nem biztos) de az oszi szunetben lehet hogy megyek(unk) kézdire!
2003. augusztus 23-án 16.00 órakor születésnapi bulinak álcázott
nagy embertömeget befogadni képes ünnep veszi kezdetét Hatvanban az Ifjúsági Táborban. Jöjjön el ide mindenki. Rendelkezésre fog állni
1 szoba is 8 személy alvását elősegítendő, de ezeket a lányoknak szánjuk, mert úriemberek vagyunk. Lehet akár sátrat is hozni ízlés szerint. Inni és ennivalót ér hozni, de valószínű hogy főzünk is 1 kinti bográcsosat, de majd meglátjuk. A "nagyszínpad" az ebédlőben lesz. Az Ifjúsági Táborba úgy lehet eljutni hogy végig a Delelő úton,
aztán a pálinkafőzde után vagy 300 m és balra (amerre az aszfaltos út visz ugye). Na úgyhogy nemdumál jön!!! DE MÁN!!!
Lábjegyz.: 3 embert fogunk megünnepelni. Ezek: András a Bakos, Vass Róbert, meg az utóbbinak valami évfolyam társa, nem ismerem. Meg jönnek
ilyen zeneérzékeny emberek akik a Vassal együtt valami kórusban énekelnek, erről nem tudok semmi többet. Ja meg Nándibácsi úgy intézzük hogy lehessen cd-t is hallgatni ok? Bármi ezzel is kapcsolatos dologban
áll Vass rendelkezésetekre: 06 20 56-47-691, na hát jó én is 06 20 444-85-86
Meg lehet hogy fellép a SATDDBBB.
(na így ezt is megtanuljuk mint a reklámokat, antikrisztus barátaim ne értetlenkedjetek itt van minden feketén-fehéren, meg ismétlés a tudás anyja)
Új rész: Ok Nándi beveszünk, így jobban oszlik a bérleti díj.
Üdvi! Megjöttünk a dél-lengyelországi portyáról, öröm volt látni, ahogy egy egész ország könnyebbül meg, MIKOR átléptük a határt.
Minden kedves nekem levelet írónak üzenem, hogy hamarosan válaszolok!!!
Zozo! Köszönjük a meghívást, nem elképzelhetetlen, hogy megjelenünk ősszel vmkor, de nem ígérhetünk semmit...amit tudunk megtEszünk. Tényleg jó lenne, ha nem egy évet kellene várni a találkozásra!
Mi lesz szombaton? Kinek milye? Nekem is a héten van a szülinapom, szóval betársulnék a cuccosba, vagyis nekem is vegyetek ajándékot!
Pusszancs!
TÜ JESZTES MOJ KRULICSEK!
NO BUGY-BUGY!
Na, emberek!
Egy hét lengyelországi agysejtpuszítás után újra a fedélzeten a Nagy+Lévay antikrisztus duó. Kint megerősödött bennünk a gyanú, hogy mindenki Kroliczek! Aki megfejti ezen mondatot átveheti jutlamát a Windsorban vagy jövőre a táborban. MI lesz ez a 23-i buli?
Erősen hiányoztatok!!!
Xiaxtok! Mondom benézek 1 picit!!! Üdv mindenkinek, puszi a csajoknak, pacsi a fiuknak!!! Ennyi!!! Ja és puszilom Linát-> majd talizunk a Budhapest paradén!! Na sziasztok!!!
SZERETEM AZ OLVASÓTHÁBOHRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2003. augusztus 23-án 16.00 órakor születésnapi bulinak álcázott
nagy embertömeget befogadni képes ünnep veszi kezdetét Hatvanban az Ifjúsági Táborban. Jöjjön el ide mindenki. Rendelkezésre fog állni
1 szoba is 8 személy alvását elősegítendő, de ezeket a lányoknak szánjuk, mert úriemberek vagyunk. Lehet akár sátrat is hozni ízlés szerint. Inni és ennivalót ér hozni, de valószínű hogy főzünk is 1 kinti bográcsosat, de majd meglátjuk. A "nagyszínpad" az ebédlőben lesz. Az Ifjúsági Táborba úgy lehet eljutni hogy végig a Delelő úton,
aztán a pálinkafőzde után vagy 300 m és balra (amerre az aszfaltos út visz ugye). Na úgyhogy nemdumál jön!!! DE MÁN!!!
Lábjegyz.: 3 embert fogunk megünnepelni. Ezek: András a Bakos, Vass Róbert, meg az utóbbinak valami évfolyam társa, nem ismerem. Meg jönnek
ilyen zeneérzékeny emberek akik a Vassal együtt valami kórusban énekelnek, erről nem tudok semmi többet. Ja meg Nándibácsi úgy intézzük hogy lehessen cd-t is hallgatni ok? Bármi ezzel is kapcsolatos dologban
áll Vass rendelkezésetekre: 06 20 56-47-691, na hát jó én is 06 20 444-85-86
Meg lehet hogy fellép a SATDDBBB.
sziasztok kedveskéim! aki még nem látta andrás képeit hamar nézze meg. nem tudom hányszor láttam már, de nem lehet megunni, ha más nem is legalább az egy picit visszahozza a tábor hangulatot, s pindurt betölti a szívemben azt a hatalmas űrt. péter: melyik cím kell? alida@mailbox.hu, Szondy u.18 1.em 23 6.ker (az irányítószámot még nem tudom) de ha már írsz kézzelírottat kérek postai úton
nagy cuppanos pussz mindenkinek külön 1 a kedves kiscsop vezetömnek katinak cupp evelin
Az 1446-tól igen nehéz volt továbbolvasni a könnyeimtől Kedves Bob..! Mindenkinek sok ölelés,"ímélekre" válaszolok majd,csak most nehéz nethez jutnom,de ezennel köszönöm őket!
Éljenek a napraforgók a Csokihóhér a Tenkes kapitánya és a Sanyi and the Black Dog Boys Blues Band!!!!
Szia feco ha mar a hargitan jarsz johetnel kezdi fele is!Mikor jossz erre???????Jo volna ha oda tudnam adni neked a kazettat irj a bozotka_16@freemail.hu ra hanem felmennek en csikba es odaadnam neked!
Na szassz mindenkinek gyertek mar kezdire 4 nap szallast biztositok 12 embernek es egy fergeteges minibulit a vendenglonkbe!Gondoljatok meg es ha lehet szept 15 elott barmikor szivesen latlak-latunk legalabb egy hetvegere,gyonyoru helyen van a nyaralonk!ha kell meg is szervezem a kezdiiekkel,rajtatok all!!!!!!!!!!!!!!
CSOCS mindenkinek
zozo
Koszi Nandi bacsi a levelet te irtal egyedulkiraly vagy ird meg az otthoni cimed is kerlek!!!!!!!!!Koszike!
Itt vagyok ujra a kihagyast potolval, mivel a Balatonon voltam,, de az se volt valami, mert nelkuletek, semmi sem tokeletes! Nagyon hianyoztok
! Andras, te e-mail cimet valtoztattal, vagy mi?
De jobb ha kudsz kepeket! Nandi bacsi kosz az udvozlest!
(-:
Ja es az a talalkoz tok jo otlet!
Péter, nagyjából kénytelen vagyok osztani vélekedésed, érzésed, hogy felesben nem volt az igazi, de szerintem így sem volt rossz!!! Persze mindketten más miatt mentünk félidőre... De én pl. kifejezetten élveztem, hogy végre nem szereplő vagyok a darabban, és csak a végeredményt látom. És tényleg voltak élvezetes alakítások:)
Tehát senki nem jön velem Udvarhelyre????
Na, ezt kihagytátok!:) Egy hét a Hargitánál...
(nézek jövő évi táborhelyet:))
A nyár hátralévő részéhez mindenkinek jó szórakozást!! Péter, ha még aug. 20. körül itthon leszel, szólj, ha van valami!:)
Csákó
Mester Belanak:koszonom hogy irni fogsz es mar uritettem a leveltaramat.
El sem hiszed milyen jolesett a luciferes bok :))))))))
na pa
HETFON NYILLIK A WINDSOR-igy irjak?
Na, csöcs mindenkinek. Ugy erzem, egy olvasotabort nem lehet csak ugy sunyiban, felesbe csinalni. Vagy hardkór, vagy semmi. Nem tudom lelkileg kiheverni, hogy csak a masodik hetre erkeztem. Azert igy se volt rossz, de vegig ereztem kicsit az integralodas nehezsegeit... Marmint ereztem, hogy kurva jo a tabor, es hogy en ebböl, ha megszakadok is, mar kimaradtam. Nem lehet csak ugy a felenel beesni, es alanyi jogon kévetelni magamnak az olvasotaboros filinget. HIaba Nandi valogatas cd, csokihoher, reggiszinpad, autszajdernek ereztem magam, azt a bizonyos pluszt, amirél Zolika dadogott a vegen, csak azok kapjak meg, akik vegig nyomjak a bluzt. Jo nektek, geci, en meg irigykedek.
Cigi, a Lucifered nem volt semmi, kösz! Evelin, mi az, hogy csak kukk, aztan meg eltünsz? Ird mar meg legyszi ide a cimed, mert nem talalom!
Nandi, akarom az 50 sorscsapast!!!!
Zsoltika, lehetseges lenne valahogy eljuttatni nekem a tavalyi tabori elöadast videon, meg ha csak felig vette fel apukad, akkor is? Jónás Peti, 40227 Düsseldorf, Sonnenstr. 62. Ha te is megirod a cimedet, küldék pizt kazira, postara. Köszi!!!!
Andraske, azert az a hajnali kispal az Ipolyparton nem volt semmi, meg az az egesz ejszaka, kösz minden jelenlevönek (ma nem indul repülő) Leszamitva persze az erdelyi banda szivszorito indulasat... No de hat sztarok vagyunk!
Emberek, el ne feledjük, augusztus 28-án egyéves lesz a FÓRUM!!! Valaki csinálhatna esetleg egy szuperválogatást a legemlékezetesebb hozzászólásokból... Mit szóltok???
No, szevasztok! Egyelőre két sürgős dolgot üzennék
két embernek: aki látja, adja át. 1. Ziegler úr takarítsa ki a mail-boxát. Azért nem kap tőlem választ, mert nem fér bele a ládájába újabb levél.
2. Megtanultam a "Gyertek fiúk, menjünk a kocsmába" kezdetű nótának egy hosszabb változatát,
amit nemsokára közkinccsé teszek, legalábbis szövegileg. Ha valaki kapcsolatba kerül Lindával, szóljon neki, ő a másik rajongója a dalnak. (Egyébként egy másik Lindától tanultam.) Bye, egyebet később.
Kukucs!
Tegnap felfedeztem lakásom elfeledett zugait, és megtaláltam az 1998-as esztelneki tábor fényképeit. 1szómint100 - kegyetlen.
Czibolya, Fehér Ági, Jónás, Bacsa öt évvel fiatalabban...nem gyenge - no jó, én sem panaszkodhatom......
Miért mondják ráááááááááám?
(Pörgő - forgó - szédült napraforgó)
Szegény kislááááááááááááány?
Hiszen ééééééén napraforgót nem láttaaaam.
Jövő héten mennék Székelyudvarhelyre (kedden ind.), nem tud valaki ott egy tutti szállást?? Esetleg felcsapna valaki útitársnak??? Lehetőleg srác legyen , mert fő program: csajozás a G Pont Pubban...