hat igen valoszinuleg... igaz BBEA-nak emlitettem hogy szolitanak leginkabb kuszinak amit eleinte megtett de ugy tunik nagyobb benyomast nem siekrult ra tennem mert ma mar megint le identikazott... Ehh pedig azutan BBEA.. nem szep am toled.. Igy nem lesz gyerekfelugyelet es meg el sem csabitalak! ;o))))
Szoval eddig csak ketszer emlitettem de biztosan en tevedek de en mar megyek is repulok haza..
JO ejszakat mindenkinek!:o)
BBEA: Nagyobbacskákat is vállalsz???
Igeniss tuggyuk mi a gyertyafény!!! Azzal szoktunk világítani, amikor kikapcsolják a villanyt:-)))
identi...:Követtem az eseményeket végig, ezekszerint szenilis vagyok:-(((
Pedig eddig asszittem, hogy zseni.lis, vagy micsuda:-)))
Sz'al, hogyan iss köll kimondani?
BBEA: fehér lovam sajna nincs. Viszont van egy ezüst autóm. :-O
És igenis lovag vagyok. Tessék nekem elhinni.
Klassz fényképezőgépem is van, tehát lesz sok kép a lánykérésről!
BBEA: :) Eddig nem volt gond a romantikusságommal. A megfelelő partnert nem találtam meg, akivel működne a házasság...eddig. De már megvan igazi... neve:BBEA!
:)))
gika: Boldog Szülinapot kívánok!!!! Reméle Te is boldognak látod ;)
BBEA: azthiszem az a legkisebb probléma hogy hol lakunk... végülis mindkettő XIII!!!!!! A lényeg az, hogy szeressük egymást... és rendes feleség és férj legyünk!
Akkor péntek estére egy lánykérés, hatalmas bulival?
Na kezdem az elejerol:
gika: Mindenkit sajnos nem tudok de azt igen hogy budspencer a vizilovakkal van
BBEA: OKsa akkor mar meg is beszeltuk ha programunk van visszuk hozzad a bebit. Hozzank nem johetsz mert akkor kb egy harom napig tartana amig normalis rendnek nevezheto valamit organizalnank.
Shana: TE a pocakom ellen torsz. Ki az a pasi? Aki csabos erotikus tancosnopillantasok kozepette tud enni. Es en mar olyan regen ettem pl svedgombat...Ugyan volt az eskuvonkon de mire en odajutottam mar elfogyott sajna :o((( Hupp hupp :oDDDDDDDD
Most nézem, hogy itt micsoda buli szerveződik.
Én is csatlakozom, de nem házasulás céljából; csak gondoltam megünnepelhetjük, hogy ma egy évvel öregebb lettttttttttttem!! Jajjjj!!!
tzuiop: lehet érezni. Érzed ha megtalálod az igazit. (Sajnos... vagy szerencsére?? :(( Volt már rossz tapasztalatom. Engem is néztek már ki így többen maguknak, én is néztem már magamnak valakit, de eddig nem jött össze. De az a múlt. BBEA a jövő!!!!)
tomajer: merre lax?
BBEA: Örülök, hogy velem képzeled el a jövőt... Drágám :)