sziasztok!végre egy mercis oldal!most állok neki egy w115 nekfelujitani!őrülnék egy két tanácsnak,pl alkatrész beszerzés ügyben.diszlécek,patentok,szélvédő stb köszi
Úgy néz ki, hogy mególdodott, illetve még ne, de valószínű az volt a baj, hogy az olajat túltöltöttem, és a nívó rosszul mutatta az értéket. Ma megnéztem rutinszerűen és a nívó maxiuma fölött volt kb 2 centivel az olajszint... :) Kicsit leengedek belőle. Szerencsére nem mentem túl sokat vele így. Kb 80 km-et azt is főleg alacsony sebességgel.
Újabb gáz van megint... Az injektor mostmár végre jó, viszont valami tömítés szétmehetett. Állandóan beköpi az olaj a gyertyákat. Le is durrantam vele. Nem volt nálam gyertyakulcs, úgyhogy sárgaangyalt hívhattam... Szóval már biztos, hogy a motorral van valami gáz. Fel is hívok holnap pár szerelőt.
Na beszereltem a légnyomás-jeladót a kocsiba, és rögtön megjavult minden baja!
-Teljesen eltünt a világosszürkefüst hidegindításnál -Magasabb az alapjárat -Nyoma sincs az alapjárat ingadozásnak, ami eddig minden hidegindításnál volt -Nem fullad le, ha hátramenetbe kapcsolok -Sokkal gyorsabban melegszik be a motor -Nem rángat a motor hidegen!
Ez az alkatrész hiányzott belőle (illetve hibás volt) mára vezess.hu-s cikkben is, azaz kb 2002 óta :)