MEGADETH: GREATEST HITS (CD) 1. Holy Wars...The Punishment Due 2. In My Darkest Hour 3. Peace Sells 4. Sweating Bullets 5. Angry Again 6. A Tout Le Monde 7. Trust 8. Kill The King 9. Symphony Of Destruction 10. Mechanix (2002 Remix) 11. Train Of Consequences 12. Wake Up Dead 13. Hangar 18 14. Dread And The Fugitive Mind 15. Skin O' My Teeth 16. She-Wolf 17. Prince Of Darkness (TRT: 78:15)
Limited Edition Greatest Hits CD/DVD: DVD tracklist 1. "Kill The King" Mega-Mix video (New video, compiled from clips from Megadeth's top music videos) 2. 'Megadeth Live' intro screen / Prince Of Darkness 3. Holy Wars...The Punishment Due 4. In My Darkest Hour 5. Hangar 18 6. Sweating Bullets 7. Symphony Of Destruction 8. Peace Sells 9. Preview for Arsenal Of Megadeth (forthcoming 2-DVD Megadeth release) (TRT: 39:09)
Tervezi itt a fórumosok közül vmelykőtök, hogy kimegy erre a GODS OF METAL fesztiválra? Itt a repertoár: (természetesen a MEGADETH is fellép!!!) Én egy haverommal úgy néz ki, hogy megyek. Mindezt persze nem dicsekvésbő mondom, hanem kocsival megyünk és még 2 személy elvileg elférne, és akkor az utazási költség is jobban alakulna mindannyiunk számára. Meg persze a feeling is jobb talán, ha többen vagyunk. (A szállás költsége 6000HUF/fő/éjszaka körül lenne közel a fesztivál helyszínéhez.)
</P>
11 june 2005 Made In Bo Arena Parco Nord, Bologna
GRUPPO
SHOWTIME
IRON MAIDEN21,30-23,40SLAYER19,20-20,50LACUNA COIL17,35-18,45OBITUARY16,00-17,05STRAPPING YOUNG LAD14,45-15,35DRAGON FORCE13,30-14,20MASTODON12,30-13,05MUDVAYNE10.30-11.00EVERGREY11.30-12.00EXTREMA10,30-11,00
12 june 2005 Made In Bo Arena Parco Nord, Bologna
GRUPPO
SHOWTIME
MOTLEY CRUE21,30-23,30MEGADETH19,35-20,50ANTHRAX18,05-19,05ACCEPT16,35-17,35YNGWIE MALMSTEEN15,05-16,05BLACK LABEL SOCIETY13,45-14,35HAMMERFALL12,30-13,15EXILIA
ez jó! :-))))))))) akár ez is lehetett! :-))))))) egyébként még van egy pár lehetséges 4 betűs verzió: pl. hate, suck, kill, sick stb. stb. de lehet, hogy tényleg LOVE volt az! :-)))))))))))))))))
A hírértéke nagyjából annyi ennek a szövegnek, hogy a legutóbbi koncerten Dave látott egy olyan transzparens-t a közönség soraiban, amire az volt írva, hogy „**** Metallica” (ami lehet „fuck Metallica” vagy „shit Metallica” is), amire nem reagált semmit csak tette ugyanúgy a dolgát, mint más helyszíneken. Azt viszont így utólag elárulta, hogy egy kicsit tetszett neki a dolog.
At the last show, although I found it funny to see the “**** Metallica”, I do not encourage Metallibashing, and I was not giving a “thumbs up” to the banner, I was doing the same thing I did on the other side of the venue, which was saying thank you (although evil Dave kinda liked it a lil bit).
A gáz az egészben az, hogy, hogy hiába lesznek itt tőlünk néhány száz kilóméterre, én nem merek elmenni sem Belgrádba, (amikor a Vajdaságban is arról hallani az utóbbi időkben, hogy verik a magyarokat) , sem Bukarestbe. Oda meg főleg nem! Nincs kedvem az ottani "kedves" hatóságokkal harcolni, mert látják, hogy magyar rendszámú az autóm. (Erről is hallottam már közeli ismerőseimtől, kemény sztorikat) Egyszóval marad a bolognai Gods of Metal. De arra sztem nagyon úgy néz ki, hogy el is megyek.
A horvátokhoz simán el is elmennék, ha oda mennének, a csehekhez meg főleg. Ott tavaly is voltam Metallica-n. De ez a Belgrád, Bukarest páros nagyon hidegrázó számomra. :-(
Én meg csak két éve jártam lent,akkor is a horvátoknál,bár akkor a volt horvátországi szerb területeken mentünk át...döbbenet volt a látvány,rengeteg falu van tele még szétlőtt házakkal.
Max párszor jattolnod kell a zsaruknak, hogy továbbengedjenek. ;)
Én amúgy '92-ben utaztam keresztül az egész szerb részen, amikor alig néhánytíz kilométerrel nyugatabbra már a háború legdurvább része zajlott, de azon a részen nyugalom volt. Amikor 10 évvel később megint arra jártam, akkor meg pláne.
Azért az lassan 15 éve volt,akkor amikor ép háború készült kirobbantódni az országban.Pörsze azzal nem vitázok hogy Prága jobb hely:)De Belgrádban sem esznek meg a magyar rendszámtábla miatt.
Lehet, hogy szerinted butaság, de valahogy nincsenek Belgrádról kellemes emlékeim. Amikor nyaralásból jöttünk hazafelé ('91-ben), behúzott nyakkal meg padlógázzal kellett végigjönni azon a vidéken, mert már kezdték lezárni az utakat is. Akkor már nagyon lövöldözni akartak. Prágát mindenképp kelemesebb helynek tartom... ennyi.
Na,akkor nem messze tőled sasoltam én is.A hangzás meg tényleg szar volt,de hát a jegyen is "guest" volt a nevük Mondjuk utána a Krisiun mindenért kárpótolt.
Ez azért butaság.Tesóm tegnap Belgrádban,ma Újvidéken koncertezett a bandájával,de két olyan forró hangulatú bulit adtak,amilyet az ember csak álmában kívánhat(c. Cselőtei),a turné eddigi legjobb estéi voltak.Egy ember nem volt aki balhézott azért mert ők magyarok.
Egy általam igen nagyra becsült zenekar egyik lemezének a címe ez. ;) De amúgy annak idején hirtelen felindulásból született, épp ez jutott eszembe, mert amikor elkezdtem fórumozni, nagyon sokat hallgattam a szóban forgó albumot.
Ha a Cseheknél (remélem Prágában) fellépnének, oda szívesen kiruccannék (ha nem az esküvőm napjaiban lesz...) Belgrádba valszínű nem mennék el, sem Bukarestbe, mert attól tartok, hogy ha kiejtek egy szót is magyarul, ott helyben agyonütnének...
Azt még meg sem kérdeztem, hogy valamelyikőtök itt a fórumozók közül tervezi-e, hogy az új nyári európai koncertdátumok valamelyikén megnézi a zenekart a közelben és ha igen hol?