Hy. A Mansonos szám címe tainted love. Keresem az egyik mc donald's-os reklám zenéjet, amelyikben egy srác megy az utcán, és mindenki aki szembe jön vele megismeri őt, mert a mc-be dolgozik. Tudja valaki mi a zenéjének a címe és ki az előadója? Please Írja meg. Előre is köszi
Osszeszedtem nagyjabol amit kerestek.:) Ha vkit erdekelnek a kovetkezo reklamzenek, akkor irjon nekem 1 mailt a goragy@freemail.hu - ra es segitek.
- Lux (auton atmaszos) The 411 - Dumb - AXE (utcan oltozkodos) Peter Lawlor - Falling in love - Heineken (randi, melyik sor?) Marino Marini - Guaglione - Peugeot 407 (jatekautos) - The Film - Can you trust me - Vodafone - Jet - Are You Gonna Be My Girl
A szám állítólag még nem jelent meg.
Valami The 411 nevű lánybanda alkotása és a címe Dumb.
Én annak a Beck's reklámnak a zenéjére lennék kíváncsi, ahol a néni rázza a haját. Közben pedig a buborékokról van szó.
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Suzuki zenéjét ki adja elő? Valami olyasmit énekel egy hölgyemény, hogy "I'm in love with my car, Driving so far..". Előre is köszike.
Letöltöttem a Safri Duo Baya Baya c. számát (tudjátok, frizbis t-mobile reklámzene), de az nem az, csak valami hasonló. Szerintem átdolgozták vagy ők vagy valakik, de az nem az.
Nem tudtok egy oldalt ahol.......
én is a Sony-Ericsson reklámzenéjét keresem :)
És amit még jobban a most futó Lux szappan reklámzenéjét - csajszi a párjával taxival érkenek valami elegáns VIP helyre és átszállnak a limuzinon, a szervezők meg beengedik őket, mert hirtelen mindenki azt hiszi róluk a csajszi sztár... Kell az a zene ami ezalatt szól! :) már kerestem gőzerővel a neten, kb 60 oldalon jártam már, de sehol semmi letölthetőség, még bele se tudtam sehol hallgatni se.
Szia, sajnos nekem sincs meg, de ez a Citroen nagyon bejött, ha valahol megtaláltad azóta, megírnád?
Ezen felül az Indesit zenéjét keresném, de sehol semmi infó. :(
Sziasztok:
P.