Megkérdeztem a számítógépes rendszergazdát, és azt mondta, ne kövessem a példádat. Azért jó volna ha hosszabb idő után, és a kártya teleírása után is leírnád a tapasztalatodat.
megtaláltam. most már mindegy. area gyanakodtam, hogy bizonyos szektorokból nehezen olvassa ki az adatot. ezért ha mindent újraformázunk, akkor helyreáll az a rész is.
Szia! Lehet, hogy megvan a megoldás. A számítógépen formáztam a memóriakártyát, nem gyors, hanem teljes formázással és azóta nem jelentkezett a lassulás. Esetleg próbáld meg, kíváncsi vagyok, hogy a Te esetedben mi történik.
Megpróbálom egy másik kártyával is, de rendszerességet nem fedeztem fel benne, mert csak pár alkalommal jött elő. Viszont egyszer akkor is, miután formáztam a kártyát és kép sem volt rajta.
Sajnos találkoztam ezzel én is, bekapcsolás után előfordúl, hogy 20-40 másodperc kell neki a feléledéshez. Nálam szerencsére csak a 128Gb sandisk SD kártyával fordul elő. A kisebb 32G, 64Gsandisk SD kártyákkal nem tapasztaltam. Lehet hogy kártyahiba?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, pár hete vettem egy d800-at, néhány esetben indokolatlan lassú működést vettem észre. Előfordult párszor bekapcsolás után, hogy jóval hosszabb ideig tartott, mire a menüt, vagy a visszajátszást betöltötte volna, mint korábban. Olyan is történt, hogy elkészítettem a képet, rápillantottam volna az elvileg felvillanó képre, de folyamatosan világított a zöld led, csináltam még egy fotót, mindkettő elkészült. Érdekes, találkoztatok már ilyennel? Korábbi gépeimmel ilyennel ben találkoztam.
Sandisk extreme pro 16 GB sd van benn elsődlegesen, a firmware a gyár honlapja szerint a legfrissebb.
a vaku nekem se pattog, de tegnap találkoztam egy nem is igazán hibával, hanem furcsa korlátozással: eddig az af segédfényt nem használtam (ne villogjon már a gép), tegnap kellett volna, bekapcsolom semmi, mondom az faxa ha elromlott vagy eleve nem is volt jó, 20x végignéztem a menüt (olyan nincs hogy nincs), feladtam, mire pár perc után beugrott, hogy talán af-s módban, örültem is meg nem is. Csak af-s módban autómata fókusz mezővel akart világítani. Nem is értem minek rakták bele ha nem dönthetem el, hogy hova fókuszáljon a gép. Most néztem át újra a kezelésit és bizony csak af-s módban és abban is csak ha autómatikus vagy a középső af mező van kiválasztva! Nem értem ennek mi értelme van, mind1, ettől nagyobb bajom ne legyen a géppel. Csak így kicsit olyan érzés, hogy van is meg nincs is, szóval akkor meg minek. Mit gondolhattak a japók, "bakker nem tettünk rá af segédfényt! persze mert nem működött rendesen csak egy módban, ami úgy is használhatatlan, nem baj tegyük bele, akkor legalább ráírhatjuk, hogy van benne! Te Watanabe, akkor tegyünk már rá vakut is!"
Nekem nem tünt eddig fel ez az erzekenyseg mint mar mondtam egyszer nem ugrott meg fel. Elötte neked is 700-as volt ha jol emlekszem? Ott is volt ez a gondod?
Egyszerűen csak túlságosan érzékeny a vakufelnyitó gomb. Én pedig allergiás vagyok a beépített vakura, ha még fel is nyílik, már keresnem is kell a vérnyomáscsökkentőt. Műszaki ember vagyok, majd megoldom, nem fogom így hagyni.