Fehér port nem tettem bele, mer itthon felejtettem. :-)))))) Annyira nem kell sietned, ráér, elvégre csak amiatt kell, amit írtam is. Ja, többnyire mindenhol lehet szerintem kapni, nem egy egyedi darab.
Megkaptam a cuccot. Jól megnéztem, nem fehér por-e...:)))
Holnap megpróbálom átrágni magam rajta, mondjuk fizikán:) legalább nem alszom el, és remélem, még a héten visszaküldöm:)
Egyébként nem állt szándékomban megtartani - nem az enyém, és 400 Ft.
Egyébként egyszerű újságosnál lehet kapni?
Lenne egy közérdekü bejelentésem:
PETE SAMPRASNÉL NINCS NAGYOBB TENISZEZŐ SZÉLES E VILÁGON!!!!!!!!!
JÖVÖRE VISSZATÉR A RÉGI PETE!!!!RESZKESS TENISZVILÁG!!!!!!!!!!!!!!!
Háááááááát, én annyira nem rajongok érte. A jurón meg szoktam nézni a vb-futamokat Talmácsi meg Rossi miatt, de annyira nem köt le, sajnos. De nem kétlem, hogy ez Nálad szenvedély, ha valakiben ez feléled, le nem vetkezi soha.
Nem, nem hobbi. Szenvedély! Ráadásul még rosszabb, mint a sima motorozás: motorVERSENYZÉS...(de csak álom az egész) De még nem tettem le róla:)
Nem szoktál nézni motorversenyeket? Szimpli dö beszt! :)))
Na ez nagyon igaz. Annyi pénz a világon nincs, amennyi igénye egy embernek élete során felmerül. Én azér nagyon odavagyok a számítógépért, nem nagyon tudnék létezni nélküle. KELL NEKEM. :-)))) Az általad vázolt konfiguráció nem rossz, valami hasonlóval én is elégedett lennék. Intel proci nekem sem kell.
Jó, hát akkor mondok:
pl. valamit, ami 800 MHz körül van és nem Intel (mondjuk AMD), pl. 128 RAM, valami CDROM (nem is tudom, hogy milyenek vannak), SB LIVE hang, ASUS valami videó, aminek van olyan bemenetje vagy kimenetje vagy mi a halál:), hogy tudjak videóról fölvenni, stb. stb.
Ja, 15 colos monitor.
Pénz: tudod, mikori a mostani gépem...? Szerintem kb. 6-8 éves. Azóta alig történt vele valami.
Egyébként nem is érdekel az egész, hiába tanulom - csak használni szeretem, meg tudom is. Csak a családban gondolja mindenki, hogy annyira oda vagyok érte. De ez nem igaz.
Most kezdhetném, hogy nekünk mért nincs pénzünk és mire, de minek. Végül is, úgyis megvesszük, akár van erre pénz, akár nem. Tudod, valahonnan mindig kerül. Spór, pluszpénz, ez az amaz.
Ezért esek teljesen letargiába, amikor arra gondolok, hogy mennyi pénz kéne nekem, ahhoz amit csinálni akarok...:((( Ugyanis nekünk annyi az életben nem lesz.