Tarlós István főpolgármester Dörner György színművészt nevezte ki az Új Színház új igazgatójának a teátrumot eddig vezető Márta István helyett. A szinhaz.hu értesülései szerint a szakmai bizottság többsége Márta újbóli kinevezését javasolta, és két minisztériumi delegált voksolt Dörner Györgyre. A színész pályázatában intendánsának Csurka Istvánt nevezte meg.
Tegnap kimaradta felsorolásból a Margarétás dal. Abban is főszerepet játszott ( gondolkodtam miben láttam szegény alig-alig foglalkoztatott szinészt még a cuclizmusban )
Sztem a nemzet háttérdísze - Szamóca - nem egy undorító alak. Ő ilyen, korlátolt egy csomó területen. Pölö, én is az vagyok a korallok szaporodásának kérdéseiben, igaz, ezt elismerem.
Átolvasva a mai sajtót, kénytelen vagyok visszavonni néhány olyan hozzászólásomat, amelyben tegnap Eperjes Károlyról pozitív dolgokat írtam. Szamóca egy undorító alak. Ennyi.
Amúgy számos újságban lehetett olvasni a véleményt, hogy a klasszisokkal teletűzdelt Új Színház nagyon középszerű volt. Ebben van igazság, mert egy-két előadását magasm is láttam, és tényleg nem voltak átütő erejűek. Éppen ezért kellene értékelni Alföldit, akinek az irányítása alatt szinte izzik a Nemzeti Színház (és ezt most művészileg értem). A most bemutatott A fösvényt és Blaskó Péter Harpagon-alakítását például párthovatartozás nélkül az összes kritika dicséri.
Mert ők nem képesek magyar&nemzeti gondolkodásra. Rendes ember az házasságban gyermeket nemz. Orál meg gruppen az a liberális kábitószeresekre jellemző...
Szerintem a fideszt váltó erő liberálisságánál sokkal fontosabbak lesznek a választók szemében az ígéretei. Ha olyant és úgy ígér meg lesz választva. Ha liberális akkor is.
Jaj de nagyon meglepődtem. Ha Dörner kétszer olyan hülye lenne, mint amilyen, akkor is ő lenne az igazgató. A szakma meg le van........Sebaj, majd belejössz, Dörnerkém....elvtársak, igazi kádereket a színházak élére, mint itt. Mi a szarnak a szakma, a tudás és a vezetettek véleménye?
Mind túlhaladott , mi előre nézünk, mert különleges anyagból vagyunk gyúrva, mondotta Sztalin elvtárs anno.
És Csurka....jézusmari. Minden képzeletet felülmúl.
"a szociálliberális iga alatt nyögő magyarságot" - az indexes cikkből.
most akkor nem értem. nem volt véletlenül valami választás tavaly? vagy az orbán-navracsics-semjén-tengely legújabban szoclib lett? vagy mi van?
hahó, fiúk, nyertetek, kétharmad van, már nem kell a gumibot.
van már nemzeti taxi, most lesz hátország színház is, halleluja. remélem, hamarosan lesz máriaországa bank is, kizárólag nemzeti érzelmű frankhiteleseknek, cingártévéhitel-kiváltásra. már látom is az egész oldalas hirdetést a magyar hírlapban.
Remélem játszák majd a "Drágán add az életed!"-et hungaroaktualizált átírásban, ahol M. Csíkos Józsi rendületlenül harcol az elvetemült balliberális elnyomó-maffiák ellen
nagyon helyesen szakmai bizottság, az valami bolsi/libsi trükk... semmi forradalmi nincs benne, bezzeg a minisztériumi elvtársak ők naprakészek kultúrforradalmilag is...