Keresés

Részletes keresés

A hely szelleme Creative Commons License 2000.04.10 0 0 151
Sziasztok,

Arról a bizonyos Látogatók c. francia sorozatról nincs újabb hír? Neadjisten mexerezte már valaki?

Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 2000.03.27 0 0 150
Alice, köszönöm ! :-)

Keresek egy magyar TV-filmet, valamikor a 80-as évek vége felé készülhetett.
Az a trükk benne, hogy a forgatás közben halt meg az egyik főszereplő Mensáros László. De leforgatták úgy, hogy Hegyi Barbara játszotta a szerepét, mintha vele beszélne, miközben nem volt ott senki.
Igen különös hangulatú film volt...

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.27 0 0 149
Sziasztok!

Gyűjt itt még valaki Magnum p.i. epizódokat rajtam kívül?

(Ld. még
Magnum-topic)

A hely szelleme Creative Commons License 2000.03.27 0 0 148
Igen, Nyár a hegyen, köszi szépen! Netán meg is van valakinek?

Nos, lenne még egy film, ami 1992-93 körül, egy este ment az MTV-ben.
Talán francia film volt és úgy kezdődött, hogy összejönnek a régi osztálytársak egyikük halála apropóján. Visszaemlékeznek az iskolás évekre: a '60-as években jártak a gimnáziumba... mindenféle figura volt köztük, gitáros-rocker-zeneőrült meg a többi... egyszer valamiért kollektíven (?) szankcionálták őket az iskolában... az egyik társuk elég alaposan összejött a csinos fiatal angoltanárnénivel...
Lényegében ennyi dereng, azért kellene, mert a filmnek remek (olyan happy-nosztalgia) feelingje volt.

vurugya Creative Commons License 2000.03.26 0 0 147
Hallali!
Jó, hogy van ilyen topik, én is keresek párat. Az egyik egy Belmondo-film, egy ponyvaregény-írót alakít benne, és mutatja a film a megírt regényrészeket is, meg az író életét is egy társasházban. Marhára tetszett, de azóta sem hallottam róla...

És ti? Megvan esetleg videón?

(Én most mexereztem "A Szép fogolynő"-t, még most is annak örülök. De azt tudom, azt sokan keresték az ismerőseim közül. Ti nem?)

vurugya

chat man Creative Commons License 2000.03.26 0 0 146
Nyár a hegyen
Előzmény: A hely szelleme (143)
Tracy Mills Creative Commons License 2000.03.26 0 0 145
Bacsó Péter: Nyár a hegyen (1967)

A festő és szerelmese egy idősebb orvossal közösen megvásárolják egy valamikori internálótábor elhagyott barakképületét.

Lehet?

Előzmény: A hely szelleme (143)
Wostry Ferenc Creative Commons License 2000.03.25 0 0 144
www.crosswinds.net/~filmtrading

Akinek ritka filmek kellenek, az csekkolja le a fenti URL-t - igaz csak azok a filmjeim vannak fenn, amelyek nincsenek magyarítva, tehát cserealapok külföldieknek.

A hely szelleme Creative Commons License 2000.03.25 0 0 143
Keresnék 1 magyar filmet. Egyelőre csak a címe kellene, ha valaki segítene...
A következőkre emléxem:

szerepelnek: Gyöngyössy Katalin, Mensáros László + még 1-2 színész
95 nyarán adták az MTV-ben
készült kb 1965-1970 között

Valami vidéki tanya-szerűségen játszódott, szerelmi 3szög-szerű dolog is rémlik.

Egy sorozat keretében adták le, de már nemléxem a sorozat címére, a 100 éves a mozi c. sorozat előtt volt ez (2 fiatal manusz műsorvezette a sorozatot).

Nephilim Creative Commons License 2000.03.24 0 0 142

Nincs meg valakinek a Hellraiser 1? Képetelenség megszerezni, még videotékákból is!

...és esetleg Gonosz halott 1-3 feliratosan vagy csak simán angolul?

Alice Creative Commons License 2000.03.23 0 0 141
Kedves Sehonnai Bitang Ember,

A film címe Falling In Love, magyarul Zuhanás a szerelembe címmel adták.

Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (140)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 2000.03.22 0 0 140
Robert de Niro, Meryl Streep főszereplésével készült filmet keresek, ami valamikor a 80-as években készült és két ember aranyos szerelmi története. Mi a címe vajon ?

Köszönöm !

Légtornász Creative Commons License 2000.02.22 0 0 139
Nagyon megköszönném, ha valaki segíteni tudna filmes ügyben...

ITT!

Előre is köszi!

fenypont Creative Commons License 1999.10.06 0 0 138
Ha valaki filmet keres - segítek, igaz néha nekem is segíthetne valaki...
Most például azt kérdezem: Nincs valakinek meg a Mechanikus narancs (A Clockwork Orange) szövegének magyar fordítása TXT vagy DOC fileban?
TJ.P
Bateman Creative Commons License 1999.08.30 0 0 137
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Dallas magyar remix-ét, amit amatőrök szinkronizáltak újra?

Kösz előre is!

snowy Creative Commons License 1999.08.25 0 0 136
Üdvözlet mindenkinek!
Látta valaki azt a német filmet - 90es évek eleje- amelyik egy kábítószerkreskedő kalandjairól szólt? Óriási dumák és figurák. Végkifejlet helyszíne Hollandia
Rastaman Creative Commons License 1999.08.24 0 0 135
Andora Petert szeretm, mint szineszt, Enyedi Ildikot pedig nem ismerem, mint rendezot, csak mint embert (egy szikronizalast o iranyitott), de nekem szimpatikus...
koszi
a legkisebb ugrifüles Creative Commons License 1999.08.24 0 0 134
Kedves Mindenki, segitseg!
Ket filmet szeretnek megszerezni mar evek ota. Az egyik az Eretlenek.
A masik a Kejutazas Las Palmasba - regen nagyon tetszett, es kivancsi vagyok, most is tetszene-e? Az Odeonban mar probaltam, negativ. Van valakinek otlete?

Koszonom: Ugrifüles

alejandro_magno Creative Commons License 1999.08.18 0 0 133
A Simon magus egy kozepes film, de a magyar termesbol meg igy is kiemelkedik. Mondjuk tobbet is koltottek ra, mint egy atlag magyar jatekfilmre.
A film Andorai Peter jutalomjateka, aki szereti ot, elvezni fogja. Van nehany "filmesen szep" jelenet es szurke kozhely egyarant a filmben. Enyedi Ildiko nem magus ugyan, de ugyes mesterember.
alejandro_magno Creative Commons License 1999.08.18 0 0 132
Lehet, hogy erre gondol a illeto, bar ez a negyvenes evelben keszult ...
Münci Creative Commons License 1999.08.13 0 0 131
Möszjő dreyfuss!!

Lehet, hiogy nagy marhaságot írok, de nem "Éden boldog boldogtalannak"?
Ha jól emlékszem, volt egy olyan mellékhatása is a műtétnek, hogy (túlzottan?)megemelte a sexsuális libidót.

Tisztelettel
Münci

Poison lvy Creative Commons License 1999.08.13 0 0 130
No, és ez vajon mi lehet?

Latin-amerikai film, olyan 4-5 éve láthattam valamelyik honi adón.

Adva vagyon egy rádiós, a fél feje csúnya sebbel borítva, egy lelkisegélyező műsort vezet, igazi hitgyülis-emvéjes, kirobbanóan (ál)optimista stílusban (a szlogenje valami olyasmi, hogy "a megoldás Te magad vagy".)
Előbukkan egy csinos, ifjú hölgy is, akit említett úriember a szakadék széléről szed le öngyilkosságát imígyen megakadályozva, majd házába fogadja. A leányzó mindeme jótétemények ellenére nem túl kedves megmentőjéhez, és a hittérítős ráhatások dacára sem hagy alább életundora.
(Egyik éjjel az úr titokban felhajtja az alvó nő hálóingét. A hasán egy pillanatra egy iszonyat seb látszik.)

Továbbá felbukkan egy idős, kopott házaspár, akik folyton a lakbérért zargatják hőseinket (földszintes, meglehetősen alacsony komfortfokozatú sorház tulajai.)

Van még egy csonttá aszott, igen rossz modorú agg asszony egy viskóban, akinek egy kiskölök (onoka?) segédkezik olykor. Az asszonyság a film végén összezördül a legénykével, így kénytelen maga megetetni a disznaját, ám a jószág az abrak helyett (bár csupán sejtetve a történést) őt magát falja fel.

A rádióst kivágják a munkahelyéről, mert a mélabú reá is átragadván, egyik hallgatója problémájára azt találja mondani, hogy őszintén sajnálja, de itt már tényleg nincs megoldás.

Összességében egy rettenetesen komor, kétségbeejtő film volt.
(Nagyon remélem, hogy most _egy_ filmet írtam le, és nem mosódott össze az emlékezetemben pár másikkal...)

Ha van itt olyan perverz, aki ilyeneket néz, címet, netán rendezőt is kérnék, plíz. (A színészek totál ismeretlenek /számomra/.)

exlex Creative Commons License 1999.08.12 0 0 129
Bocs, Bateman-nek ment a valasz.
exlex Creative Commons License 1999.08.12 0 0 128
Jo regen volt mar a TNT-n. A remake-rol nincs semmi infom, toled hallottam rola eloszor, de az altalam latott verzional csak jobb lehet.
benci1 Creative Commons License 1999.08.10 0 0 127
Ha már filmkereső, akkor keresek egyett:
ÁLOM LUXUSKIVITELBEN (AUDREY HAPBURN VOLT A FŐSZEREPLŐJE)
ha valakinek megvan, kérem szépen írjon nekem, megvenném, vagy áttvenném...
Köszönöm szépen, nagyon kellene ez a film...!

benc(i)

svga Creative Commons License 1999.08.09 0 0 126
Már kaptam választ, úgyhogy a kérdés tárgytalan.
svga Creative Commons License 1999.08.03 0 0 125
Ahoj!
Tudtok valamit az "Amíg még élünk" c. sorozatról? (Tudom hogy van ilyen topic, oda is írtam :-)) Érdekelne az eredeti cím, szereplők neve, vagy bármi, de iziben ám...:-)
svga
Bateman Creative Commons License 1999.08.03 0 0 124
Exlex!
Egyre gondolunk nem vitás, csak én nem láttam a TNT-n pedig általában szoktam nézni.Talán adják újra.A remake-hez mit szólsz?

Bateman

dreyfuss Creative Commons License 1999.08.02 0 0 123
Megvan. Illetve megkaptam magánemilben. Éden boldog-boldogtalannak. (Paradis pour tous)
dreyfuss Creative Commons License 1999.08.02 0 0 122
Való igaz! A reklámos dolog nekem is csak most ugrott be. Valaki mondja már a címét!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!