Igazából egy Sam Paglia számot keresek, nem tudom a címét, csak egy részletet tudnék mutatni hangfelvételből, ahol ez a háttérmuzsika :) A dolgot megnehezíti, hogy egyáltalán nincs szöveg benne :). A keresési módszereim hasonlóak és már nagyon sokmindennel próbálkoztam régebben. Az összes Sam Paglia számot beszereztem, amit csak lehetett, de egyik sem volt az. Azt hittem valami nagy zenei háttered vagy gyűjteményed vagy mittomén mid van, de nagyon pici az esély, hogy akkor ebben tudj segíteni. Mindenesetre a szándékot köszönöm :)
Gyongy20! Te honnan a fenéből tudod megfejteni ezeket a zenéket?? :) Mert ha van egy rutinos módszered, vagy valami, akkor lehet tudnék egy kihívást :)
Én annak a reklámfilmnek a zenéjét keresem, amelyikben egy pici baba szalad egy férfi felé a tengerparton. Azt hiszem pelenka reklám, de nem vagyok biztos benne. A film alatt egy pasi énekel valami lírai hangvételű számot! Az egész film lassítva van. Tud valaki segíteni?
Hy. A Mansonos szám címe tainted love. Keresem az egyik mc donald's-os reklám zenéjet, amelyikben egy srác megy az utcán, és mindenki aki szembe jön vele megismeri őt, mert a mc-be dolgozik. Tudja valaki mi a zenéjének a címe és ki az előadója? Please Írja meg. Előre is köszi
Osszeszedtem nagyjabol amit kerestek.:) Ha vkit erdekelnek a kovetkezo reklamzenek, akkor irjon nekem 1 mailt a goragy@freemail.hu - ra es segitek.
- Lux (auton atmaszos) The 411 - Dumb - AXE (utcan oltozkodos) Peter Lawlor - Falling in love - Heineken (randi, melyik sor?) Marino Marini - Guaglione - Peugeot 407 (jatekautos) - The Film - Can you trust me - Vodafone - Jet - Are You Gonna Be My Girl
A szám állítólag még nem jelent meg.
Valami The 411 nevű lánybanda alkotása és a címe Dumb.
Én annak a Beck's reklámnak a zenéjére lennék kíváncsi, ahol a néni rázza a haját. Közben pedig a buborékokról van szó.