Takarítást vállalok! Munkájára és önmagára igényes, precíz lány takarítást vállal Budapest egész területén nagyobb lakásokban, családi házakban. Nagytakarítást, és heti általános takarítást egyaránt vállalok, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátásátt is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál is.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem. )
Takarítást vállalok! Munkájára és önmagára igényes, precíz lány takarítást vállal Budapest egész területén nagyobb lakásokban, családi házakban. Nagytakarítást, és heti általános takarítást egyaránt vállalok, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátásátt is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál is.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem. )
Takarítást vállalok! Munkájára és önmagára igényes, precíz lány takarítást vállal Budapest egész területén nagyobb lakásokban, családi házakban. Nagytakarítást, és heti általános takarítást egyaránt vállalok, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátásátt is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem. )
Munkájára és önmagára igényes, precíz lány takarítást vállal Budapest egész területén nagyobb lakásokban, családi házakban. Nagytakarítást, és heti általános takarítást egyaránt vállalok, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátásátt is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem. )
Családi ház vagy lakás takarítását vállalom a XI,IX vagy Budaörs környékén.Jelenleg egy éves kislányommal vagyok itthon.Referenciával rendelkezem. Email:dna24@citromail.hu
Két gyermekes édesanya vagyok. Bicske és Zsámbék vonzáskörzetében takarítást vállalok. Az egyetem mellett bébiszitterkedtem és takarítottam is több családnál, de a gyerekek születése miatt visszamondtam ezeket a munkáimat. Most jól jönne egy kis kiegészítés. Megbízható, lelkiismeretes vagyok. Szívesen küldök e-mailben fényképet, bővebb információt magamról. Előző munkahelyeimen leinformálható vagyok.
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén főleg családi házakban. Nagytakarítást, és heti általános takarítást egyaránt vállalok, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál is.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem. )
Megbízható, nem dohányzó takarítónő lakástakarításokat vállal. Referencia munkával,hosszú távra! Alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást is vállalok. Sürgős! Azonnali kezdéssel.
Hívjál minket légyszives, ha érdekel egy újpesti 46 m2-es lakás takarítása 2 hetente 1 alkalom. Fontos a megbízhatóság és a hosszú távon való gondolkodás.
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ill. a lépcsőház takarítását egyaránt vállalom, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál is.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem. )
33 éves, tanult, igényes nő vagyok. Gödöllőn élek a lányommal. Állásom jelenleg nincs,csak egy minimális segélyt kapok, ezért fontos lenne a takarítói munka - a válság nem került el bennünket sem. Takarítást vállalok, napközbeni órákban (8-17 óra között időintervallumban)-előre egyeztetett időpontban, Gödöllőn. Igényes vagyok a munkámra. ugyfelinfo@citromail.hu
Budapest XVIII. ker. és Gyál határán a 184 és 284E busz (Kökiről indul) végállomásától gyalog 10 percre egy 100 nm-es családiház takarítására keresek megbízható, lelkiismeretes hölgyet heti egy alkalomra, péntekenként 8-tól kb. 11-12-ig, 1.000,-Ft/óra díjért.
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ill. a lépcsőház takarítását egyaránt vállalom, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál is.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem.)
Takarítónőt keres? Bejárónőt keres? Heti vagy megegyezés szerinti rendszerességgel takarítást vállalok. Nagy gyakorlat, referenciaképesség, kulturált, középkorú hölgy. Tel:06-30-5783602
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ill. a lépcsőház takarítását egyaránt vállalom, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál is.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem.)
referenciával rendelkezem! Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár 1000 ft/óra az első alkalom utána alkalmanként fix 17 hónapos kisfiammal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.