Keresés

Részletes keresés

Sárkány Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1462

Na kiez????

Előzmény: Sárkány (1461)
Sárkány Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1461

Még mindig nyaralás??

Harpo??

Többiek?

Előzmény: Sárkány (1460)
Sárkány Creative Commons License 2004.08.21 0 0 1460

Nálam folyamatosan Dir en Grey megy....

Remélem mindenki jól van....

Előzmény: Sárkány (1459)
Sárkány Creative Commons License 2004.08.16 0 0 1459

Hátt....

Jó lenne elmenni....

Remélem azért néha benéz valaki...

Előzmény: ba-bylon (1457)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.15 0 0 1458
Szeptemberig én is csak be-bekukkantok.  Nem gazdálkodtam jól a megákkal, na mindegy. Élet-halál kérdésekkel emailben megtaláltok. :-) Pl. nem bírom ki, ha nem nézhetem Gackt meztelen felsőtestét....meg ilyesmikkel. pá
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.15 0 0 1457

A sokat emlegetett buli ez:

izgi.... :)))

Sárkány Creative Commons License 2004.08.12 0 0 1456

Hiányozni fox....

De azért várunk vissza.

Emilben azért jó hogy vagy. :-)))

Előzmény: miramaru (1455)
miramaru Creative Commons License 2004.08.12 0 0 1455

Sziasztok!

Most már tényleg kikapcsolták a netet otthon, úgyhogy valszeg szeptemberig nem-nagyon írogatok majd ide (csak szólok :)). E-mail-re persze válaszolok.

puszi, mira

Előzmény: ba-bylon (1454)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.11 0 0 1454

Amúgy , hogy a sziget gyér volna:  Az részben igaz . De nézőpont kérdése.  Igazából sok jó együttest sikerült elhozniuk a Nagyszínpadra. S ha valamelyik nem is olyan nagy név, végül , ha már ott van az ember az élő koncerten, akkor bulizik ezerrel.

Valamint előfordult, hogy mialatt egy nagyon érdekes zenekar játszott a Világzenein, akit érdemes volna megnézni, azalatt én  egy magyar zeneakarra tomboltam-akiket kéthetente megnézhetek egy budapesti szórakozóhelyen.

ba-bylon Creative Commons License 2004.08.11 0 0 1453

http://www.soundofjapan.hu/forum/viewtopic.php?t=102

ide írtam ezt azt . a többit majd a főoldalon képes beszámoló formájában Casetől.

Sárkány Creative Commons License 2004.08.10 0 0 1452

A gyerek csak röhögött hogy ilyen hülye anyja van... :-)))

A letöltés nem nagyon jön össze. Gackt és Laruku alig van. A fájlcserélőhöz meg nem értek. Letöltöttük a Battle royale-t, fele jött le egy hang nélkül.

Azért megnéztem... :-)))

Lehet hogy majd rátok szorulok, és küldök cd-t.

Mesélj milyen volt a koncert??? Állítólag a sziget idén elég gyér.

Tv meg nincs. Vagyis van, csak kikötötték a kábelt hál istennek, így csak azt nézzük amit szeretnénk. Meg ami van...

Előzmény: ba-bylon (1451)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.09 0 0 1451

upsz, azért ne ásd el magad.  :-) különben is, hát miért nem szólt a gyerek? :-)

Hááát, azért írunk, hogy aki olvassa , szintén tájékozott legyen.  :-) Részemről az írásaim fele csacskaság. :-) majd megpróbálok informatívabb lenni.

S lényegében egy  adag megírt cd-vel , és letöltött cuccal minden behozható. :-)

...amúgy mi szólt az elébb a tv-ből VH1-en.  Dont you want me baby!!!!!!! :-)))))))))

(lassan elindulok szigetre, ama bizonyos japi garázs rock koncertre. yupppiii)

Előzmény: Sárkány (1450)
Sárkány Creative Commons License 2004.08.09 0 0 1450

Na végre hozzáférek én is a géphez....

Elment a gyerek táborba, egy nappal korábban mint kellett volna. Milyen anya az ilyen??? Majd elsüllyedtem...

Na mind1.

Azt hiszem nem bírlak követni benneteket, annyira tájékozottak vagytok, én meg csak nézek. A zenéket természetesen hallgatom ezerrel, már a szomszédok szóltak... :-))))

Most csak elvétve leszek, de majd jelentkezem.

ba-bylon Creative Commons License 2004.08.09 0 0 1449

Voltam kábé 1 és 2-szer  fél D.M. bulin. nem vagyok egy nagy hívő.  Azt se tudom, mi az a szinti pop. :-))))))))))

A fene, 6-ig japi zene ment a rádióban. Felkelhettem volna korábban. :/ Épp a Vanillát hallottad... Az jó lehetett. :-)

Tudthattam volna, hogy az az Illuminati. Első bulimon láttam valamit  belőle a tv-ben ( kivetítőnek nem mondhatnók), de fél lábbal a tánctéren , mert Gackt: Luna szólt. :-)))  Gackt arckifejezésére határozottan emléxem.

PV-m nincs, sajna.

Gackt, meg a méregdrága kimonója...mintha ő varrta volna ...akkor díjat érdemelne....de az hogy csak felveszi.... :-)))))) 

Előzmény: miramaru (1448)
miramaru Creative Commons License 2004.08.09 0 0 1448

Hát én ilyen Depeche Mode buliban még nem jártam, igazság szerint nem vagyok egy nagy bulizós, inkább kávéházakba járok meg ilyesmi. Mint a sznobok. :D Bár mostanában oda sem, mert nincs pénzem és nem hivathatom örökké meg magam. :/

Na most hogy mondod a refrént, így tudom, melyik az a szám. Kicsit olyan... buzis a hangja annak a fickónak. hehe. .v. Nem mintha azzal bármi probléme lenne. :P

Annak viszont nem tudom, mi az oka, hogy hétfő hajnali 3/4 3-kor Vanilla megy a rádióban (valszeg fiksz rádió lehetett az). Csak lestem. :)

Aha, a hírhedt Illuminati PV. Ottan megmondom neked konkrétan, Közi szemgolyót eszik, Yu-ki kiszívja egy nő vérét, Mana egy láncra vert nővel leszbizik, Kami egy levégott emberfejjel maszturbál, Gackt pedig kitöri egy csaj nyakát aztán megerőszakolja, ebben a sorrendben. :D Hát nem édesek? :DDDDDDDDDDDD

Neked vannak Malice Mizer PV-id amúgy? Vagy legalábbis láttad őket? Összesen 4 van Gackttal (Bel Air, Au Revoir, Illuminati, Le ciel), 3 Klahával (Beast of Blood, Gardenia, Garnet) és 3 amiben nem szerepel énekes, legfeljebb csak a hangja (Shiroi hada ni.., Saikai no chi to bara, meg még valami, de szörnyen nehezemre esik ezeket a japán címeket megjegyezni).

Jah, ha már szóba jött a sznobság... ez a kimono átszámítva nem kevesebb, mint 6 millió forintot ér... milyen szerény összeg... :) (ebből elkávéznék egy darabig XD). De nem ám eszmei értéket mondok vagy ilyesmi, hanem egyszerűen ennyibe került az anyag meg az előállítás... és ezzel nyerte meg Gackt a 2003-as kimono awards-ot (ez egy beszarás, hogy mik vannak Japánban XD).

Előzmény: ba-bylon (1447)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.08 0 0 1447

Picit olyan ez a könnyed kis zene  + extrém énekes, mint a Malice Mizernél.  A zene alapján eszembe se jutna a vérkapszula.

amúgy , jut eszembe.....

mondd csak, melyik az a M.M. PV , amin Gackt a  fehér ágyban felül...marcangol ....vér...vámpír....szemforgatás

foszlányokra emlékszem.  :-)

Előzmény: ba-bylon (1446)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.08 0 0 1446

A látszat nem csal. Egy férfi van közöttük.

Amúgy biztosan ismered azt a slágerüket, hogy : (refrén) dont you want me béjbe, dont you want me óóóó oo ó..( nő énekel) I was working as a waitress in a coctail bar.... Igen ,  igen ez egy régi-régi zenekar.

Egy-két daluk rádióból régóta bevésődött  a fejembe , a slágerek közé. Soha nem láttam őket képen, nem tudtam, hogy a férfi androgűn-meg minden. Pl. az említett daluk is olyan kis könnyed-ki gondolta volna, hogy a külsőségeiben ennyire különleges az énekes( meg kisebb koromban nem is hozott volna ez lázba-bár a Boy Georgra emlékszem, hogy elgondolkodtatott  :-D)

...s hogy miért tudom a nevüket , s hozom fel mostanság?

kis sztori:  Depeche Mode buliban vagyok, s egyszer csak felcsendülnek a jól ismert ütemek.  Meglepődöm. S bámulom a kivetítőt!!! Mit keres itt ez a zene????? Mi??? Ez az együttes ?????

S akkor megvilágosodtam : Férfi + Rúzs+ Fekete Szemceruza = D.M. buli

:-))))))

Előzmény: ba-bylon (1438)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.08 0 0 1445
Az 1444-es képen  Mr. Molko csak Klaha haját lopta el.  Ezen képen  ( későbbi sztájl) azonban bebizonyította, hogy ő csak egy kispályás Gackt cosplayer. XDDDDDD
Előzmény: ba-bylon (1444)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.08 0 0 1444

black market music

mondasz valamit.... :-)

Előzmény: miramaru (1442)
miramaru Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1443

OK, jóéjt. :) Én is megyek. De előbb még beteszek néhány képet Klahácskáról, anélkül már mégse távozzak el XD

Csóközön :)

Előzmény: ba-bylon (1440)
miramaru Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1442
XD Ezek édesek. (remélem mindhárom pasi .v.). Talán még a Placebohoz is hasonlítanak kicsit, mármint a Pride of Mind, bár zeneileg abszolut nem. KLAHA VS. BRIAN MOLKO. *ördögi kacaj*
Előzmény: ba-bylon (1438)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1441

Illetve, még elfilózom melyik is az a könnyfakasztó Led Zeppelin dal. :-)

ba-bylon Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1440
megyek aludni, most már érzem. :-) csók
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1439

:))))

Gyerekkoromban hatalmasnagy fejem volt. Hátranyalt leszorított befont copffal.

Szerencsére idővel hozzánőtt a testem. :-) hahha 

Előzmény: miramaru (1437)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1438

A Klaha kép, melyhez korai projektet írtam-arról nekem ez az együttes ugrott be. Muszáj betegyem a képüket. Human League. :-)

Előzmény: ba-bylon (1434)
miramaru Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1437
Igen,a Pride of Mind az a bizonyos korai projektje (ahol 3-an vannak a képen, a bal alsó sarokban, csak a kép elcsúszott az íráshoz képest gondolom). Én se nagyon ismerném fel ott. Olyan kis fura ebben az öltönyben, meg az arca is érdekes. Dehát az ember változik a korral. :) Egyébként én teljes mértékben el tudom hinni, hogy valaki kis- vagy fiatalkorában nem néz ki túl jól és később kikupálódik, mert én is pontosan ilyen vagyok. Egy átok ronda gyerek voltam (nem számít anyu mit mond, ő elfogult), a Sátán kimenekült volna a pokolból, ha én ellátogatok oda. Most már viszont egész jó nőnek érzem magam, illetve nehogy úgy hangozzon, mintha el lennék szállva, én csak ahhoz képest mondom. :)
Előzmény: ba-bylon (1434)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1436
3. hoz fűzném: Klaha szépsége is relatív--attól függ, honnan nézzük. Vannak nagyon jó beállítású fotók, viszont pl. profilból alig ismerem fel.  S ez persze bárkiről elmondható.
Előzmény: miramaru (1435)
miramaru Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1435

"http://www.klaha.ingyenweb.hu

van kép is, zene is. :-)"

Jaigen ez a Réka site-ja. Ő LD50 modell, még a madeinjapan fórumjáról ismerem. Ő csinálja az egyik legjobb Klaha fansite-ot, szóval legyünk csak büszkék rá ;) Az oldalon lévő képek közül viszont sok nem jön be és sajnos pont a jobbak. :(

Sárkány,

Kérdezted még, hogy ki az az An, csak elfelejtettem válaszolni. Ő is LD50 modell, bár nem ez a legfőbb ismertetőjegye, hanem hogy ILYEN jófej és EKKORA szíve van. Szinte bármelyik visual fórumon megtalálható amúgy, ő amolyan J-rock ősanya. Na ezt remélem soha nem olvassa el, mert utálok másokat szembedícsérni.

Nagy Klaházás közben viszont találtam néhány Gackt idézetet, és annyira kedvesek, hogy gondoltam beteszem őket.

1.

"I've never thought I wanted to imitate anyone. Of course I felt some artists were very great and I admired them, but imitating is just imitating and it can't override the original. So I thought just imitating the original is very dull. I'm not discussing being popular or something, but I believe that only genuine things can reach people's hearts." Asked what kind of music has reached his heart, Gackt says, "I really hate Led Zeppelin, but one time I heard 'Stairway to Heaven', I couldn't stop crying." He can't remember which part affected him a lot, but he says, "I just found I'm crying listening to the music. Because it's an English song, I couldn't understand the lyrics, and I hated Robert Plant's voice, and I hate the whole sound of Led Zeppelin. But even so, I was impressed I was moved by that. It was a kind of shocking thing to me."

2.

Gackt does not believe he can be a pianist in classical music because he says, "I cannot figure out the songs composed by others. I can't reach the very bottom of the songs, and I'm not so genius to search the meaning of the song." Gackt further evaluates this: "In terms of classical music, it is most important to play the music by obeying the rules. I think it's really meaningless to play classical music along with instructions. People emphasize the theory and techniques, but they won't teach the most important things like feelings or heart. When I sing on stage, I've never felt the feeling like 'ecstasy', but I just feel I'm very absorbed in each song on stage. When I sing, each song has it's own story and main character, and sometimes, I'm the main character, and other times I'm rather the narrator, but in any case I'm involved in each stage, so in that sense I cannot feel a kind of 'ecstasy' on stage."

3.

"My facial features has really changed to the level that if a stranger saw my old photographs, he or she might think I had some operation to change my face, and actually some people say I had an operation. But I think if I had an operation, my face should have been more handsome." He adds, "I've never thought my looks were good, so when some people say I'm a very goodlooking guy, I wonder what part they're looking at everytime."

A szerénység. ^___^

Előzmény: ba-bylon (1431)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1434

Ha egyszer a cdborítókon sikerült neki ilyen jól kinézni....

ezen majdnem fel sem ismerem, ugye ez volt az a korai projektje.

hussanjunk is tova, egy szimpatikusabb korba, vmikor a 19. században egy Mana nevű hölggyel....

ba-bylon Creative Commons License 2004.08.07 0 0 1433

Nostal Lab lemeze van meg , s végülis nem hallgattam szanaszét . De azé' kellemes, főleg a Scrape fogott meg. ( DE  újrahallgatom, ha már így témánál vagyunk).

Huhh, a fekete ruhás nő Klaha?  Áh, nem is kell válaszolni, nem is értem, min lepődöm meg. :-)

Előzmény: miramaru (1432)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!