Keresés

Részletes keresés

ziTi.1337 Creative Commons License 2009.03.23 0 0 9825
Roli baze az én blokkomat már meg se köszönni... igy takaritsak elotted a TD-d elott :D csak vicceltem :D

TECSO! Megszületett az újabb dalszöveg:
Tuti hogy a sracbol vilagsztar lesz,
Csak ugy szolitjak, az isteni ZITI,
Szájába mindig ott a fogPROTI,
Legyen slant, hook, vagy stop n' go,
Neki mindegy, bármit lazán kiráz,
Villamlábú receiver és vagány szolnoki srác

..és...

Az endzoneban hatalmas a forgalom
ziTiben felbuzdult a szorgalom!! :D:D:D:D:D
tecso21 Creative Commons License 2009.03.23 0 0 9824
Helló
Remélem is hogy most már jó lesz a hangulat!:) Nekem mindig jó!!:)
Igen Zsombi a neve még fáj neki de jobban van még kb 2hétig fájni fog neki de keni és pihen!Sajna ez az a dolog amire vigyázni kell mert már úgy érzed hogy jó és ilyenkor ujjra rá sérülsz és még jobban fáj és tovább!

Az gáz!Ilyenek vagyunk mi!!Mindig csak ott nyomogatjuk és szurkáljuk ahol fáj!És csak olyan szerszámaink vannak amivel fájdalmat lehet okozni!Remélem gyorsan hejre jön a lábad,és nem gyullad be jobban!Ilyen pici bajból mekkora lesz!és vigyázni kell mert ez az alaptomos "kis"szarságból sok szövődmény lehet,és lassan szokott gyógyulni!
De te kemény vagy mint a kád széle!!!!!

Csonti neked a karod???
Paty0mkiN Creative Commons License 2009.03.23 0 0 9823

Igazából most nem vettem észre, hogy egymást szapultuk volna... Inkább Bélából jött elő a tarzan és üvöltötte le a fejünket a balfaszságokért. Csapat az volt, csak valahogy nehezen muzsikált a hegedű...

Azért én itt megköszönném a fal munkáját, és az előttem kocogó "tesifelmentettét", hogy csak belökdöstek valahogy az endzone-ba egy labdával... :) Kössz fal, kössz Zsiti! :)

Előzmény: IdZ (9817)
Paty0mkiN Creative Commons License 2009.03.23 0 0 9822

Szia Tecsó!

Köszönöm kérdésed, a lábam jól van. Nem akartam a vasárnapot a Hetényiben tölteni, ezért gondoltam csak ma reggel megyek dokihoz.

Majdnem így lett. Hajnal 4-re a lábam lufivá avazsált, és eléggé fájt már ahhoz, hogy ne bírjam tovább. Becsoszogtam a sürgőre, ahol az ügyeletes meglátván a lábam helyén éktelenkedő "izét", csak ennyit mondott: Szólok egy orvosnak. :)

Megnéztek, felszúrtak, leszívtak belőle 1,9 dl vért és vérsavót, majd megállapították, hogy a bőrszövet és az izom közé felhalmozódott folyadék éppen csak elkezdte áldásos tevékenységét, tehát felhasogatni nem kell, éppen elég csak átmosni. (szerintem sósavat használtak vazze!!! Majdnem vinnyogtam!) Elhüledeztek kicsit ott a vádlimban egy kibaszott nagy tűvel, hogy olyan szép állpotban van az izom és az izomburok, mintha most kloffolta volna ki valami túlbuzgó szakácsinas, de nagyjából ennyi.

Kenem, jegelem, pihentetem egy kicsit és hamar rendbejön. Jelenleg kezd megint növekedni, de előre szólt a doki, hogy így lesz.

:)

Előzmény: tecso21 (9816)
hbela74 Creative Commons License 2009.03.23 0 0 9821
Tehát elmondom még egyszer.

A héten még teremben leszünk szerdán és pénteken, vasárnap pedig Rákóczifalva ami lehet hogy délelőtt lesz majd megmondom pontosan.

A műfűre március 31. keddtől megyünk ki. Ott az edzések kedden 18.30-20.00, csütörtök 18.00-20.00 ig lesznek.

Műanyag stoplis cipő nem jó, csak max gumistopli.
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.23 0 0 9820

Hidd el a hangulattal nem lesz semi gond és lehet hogy kevesebb lesz a veszekedés bár ehez az kell hogy mindenki járjon edzésre tanulja a playeket ja és még egy dolog amit szerintem még nem fogsz érteni a csapatnak le kell játszania egy meccset közvetlenül minden bajnoki meccs elött és akkor lesz csapatmunka meg minden ami kell.......

A nyaksérült srác jól van (bocs de nem sikerült megjegyezni a nevét talán Zsombi):)))

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.23 0 0 9819
Köszi..................90%-ban igazad van. Egy dolog lehet hogy valaki 1/2 éve húzott mezt de ezen idő alatt többet volt edzésen mint a csapat fel az elmúlt 1 évben, sajnos.
Előzmény: shR- (9815)
IdZ Creative Commons License 2009.03.23 0 0 9817
Szomorúan olvastam tecsó hozzászólását. Sajnos a túloldalról nem lehetett hallani, illetve talán szerencse is, hogy ennyire ment az osztás. Így, igazán véleményt sem tudok formálni arról, hogy ki osztott kit, azaz aki leginkább kiabált, az megtett-e mindent a pályán és a felkészüléskor, edzéseken. (tudni illik, az kiabál akinek a háza ég, mármint általában)
Ezt már a régi szólásgyűjtők is megírták.
Tény a túloldalon is ment az osztás, de szinte csak és kizárólag az edző részéről...
Szerintem nem egymást kellene leordítani, hanem tenni mindenkinek a dolgát, s mint pl. a T-nél az idősebb tapasztaltabb játékosok jó tanáccsal, dicsérettel, buzdítással látták el a tapasztalatlanabbakat. Ezt kell eltanulni tőlük nem a szidást, hogy lesz így csapat, ha folyamatos konfrontálódás van azon belül. Ha valaki elszúr valamit, az edző majd kioktatja, ha szükséges leordítja a fejét, de ne a másik játékos.
Béla gratula a játékodhoz, a 46-os kecskeméti srác játéka is tetszett.
Kár az első felvonásért, kicsit szétszórtnak tünt a társaság, de gondolom ez az összeszokatlanság számlájára írható. Kívülállóként, (nézőként) úgy láttam, tudva azért azt is, hogy a T2 nem a T1, de mintha már az első meccs is sokat lendített volna a csapatjátékon. Ez is mutatja hogy mennyire fontos a közös felkészülés és az edzéslátogatottság. Gratulálok srácok, lesz ez még jobb is, csak egységesnek kell lenni!!!
Goo Soldiers!
tecso21 Creative Commons License 2009.03.23 0 0 9816
Sziasztok
Deli R.hogy van a lábad?
Semmi közöm hozzá és tisztába vagyok hogy mi (Kecskemétiek) nem vagyunk még ilyen szinten mint ti és rengeteget kell még edzenünk!PL.nekem sem a méreteim se a tapasztalatom nincs még elég jó hogy a dif.-ben játszam de nagyon köszönöm Csontinak és Bélának,hogy ennek ellenére engedtek sokat játszani!De nagyon igyekszünk és lelkesek vagyunk!Mi itthon minden edzésen ott vagyunk(Ez sajna nem javít azon hogy össze szokjunk)És ha nem azt csináljuk vagy nem úgy ahogy az meg volt beszélve akkor jár az osztás és a szidás és majd a büntetés az edzésen!
De!!!Tudom hogy semmi közöm hozzá de legalább ti akik több mint 3 éve együtt csináljátok ne kiabáljatok egymással és ne így!!!Ezt így kívül állóként nagyon furcsa volt látni!
Aki ismer tudja hogy mindig és mindenen mosolygok:) de tegnap az első meccsen nem tudtam mosolyogni!Nagyon rossz volt látni hogy mindenki ugatott mindenkivel!
Ettől függetlenül én szeretek veletek edzeni utazni játszani!Szerintem ez egy jó társaság!Remélem legközelebb nem lesz ilyen és sok jó utazás és meccs lesz!Én már várom!
Tecso :))
shR- Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9815
Az osztrákok tudnak valamit, nema csapat létszáma a lényeg hanem az összeszokottság, most 25fővel vertek el minket, tavaly a gladiators 22fővel. Szóval megkell találni azokat az embereket akik tudnak játszani offens defensben is, lehet a csapat fele nemjátszik, de aki fentvan az legalább tudja a dolgát... Szerintem egy 3éve müködö csapatnak nem lehet kikapni egy olyan csapattól aki folyamatosan tag cseréken meg keresztül, jönnek mennek az emberek, vagy egy olyan csapattól aki féléve huzott mezt magára először. Nem titeket akarlak ezzel kritizálni meg baszopgatni, ne ugy értsétek csak szerintem sokaknak elege van már a csapatból abból hogy mindig csak azvan elmondva majd legközelebb ( igaz én nemvagyok csapattag már, de gondolom teleirkálom "hülyeséggel" a fórumot ha már unatkozok )
Hajrá Srácok
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9814
A mai meccsek és ezen eredmények láttán remélem mindenki érzi hogy kell az edzés még az is lehete hogy nem lesz elég ez a 2 hét....
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9813

Scrimmage volt

Előzmény: shR- (9811)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9812

Wild Card mérkőzés:

Budapest Wolves II - Újpest Bulldogs: 20-26

Felkészülési mérkőzések:

Eger Heroes-Szeged Bats: 44-0

Fehévár Enthroners-Budapest Grizzlies: 22-8

Előzmény: Athos80 (9808)
shR- Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9811
Ti mit játszottatok ma Titans ellen ?
shR- Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9810
Jobban megérdemelné pedig mint a Cowboys sztem...
Paty0mkiN Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9809
Gratulálunk a Bulldogsnak!
Athos80 Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9808
BUDAPEST WOLVES 2 - ÚJPEST BULLDOGS - 20:26

Nem lesz DIV II-es a Wolves!!!
shR- Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9807
Srácnak az adatlapján a tegnapi meccsünk videoi
http://www.youtube.com/user/fishfinger23
Paty0mkiN Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9806
Remek nap ez a csatára... Ébresztőőőőőő, föl!!!
Előzmény: hbela74 (9805)
hbela74 Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9805
Süt a nap 12 fokot mondanak és jelenleg 7 km/h nyugati szél fúj, tegnap 20 km/h-s északi szél volt.
Szerintem teljesen jó idő lesz ma a játékra.
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9804

Azért raktam bele mert olyan kemény volt hogy gondoltam ezzel is javulhat a videó:))))

Bill--->>>Béla:)))

Előzmény: V91 (9803)
V91 Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9803
Király a videó!
Csak azt a kék pulóveres fazont kellene kivágni az elejéről.rontja az összképet.:-)))))))))))))
Bár ha jobban megnézem tiszta Bill Belichick.Na jó akkor maradhat.
Előzmény: Csonti-Linebacker (9799)
DeAngelo Hall Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9802
Király:)))
Előzmény: Csonti-Linebacker (9799)
shR- Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9801
Király, az eredmény meg valszeg jó, mondom nemfigyeltem már a végét pont tekintetében :(
Sajna
Előzmény: Csonti-Linebacker (9800)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9800

Ezt az eredményt találtam:(

Budapest Wolves-Cineplex Blue Devils: 7-39

Előzmény: shR- (9797)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9799
Előzmény: Csonti-Linebacker (9795)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9798
Az nem jó......
Előzmény: shR- (9797)
shR- Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9797
33-7 de nem 100%
Sajna lett4IT meg 3fumble amibol TDis lett.. Es elegge meghatarozta a vegeredmenyt:(
Sok sikert, serulesmentes jatekot nektek holnapra, szivesen kimennek de sajna fent kell maradnom godollon:(
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9796
Mi lett a vége pontosan?
Előzmény: shR- (9781)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2009.03.21 0 0 9795

Ha sikerül feltölteni akkor megmutatom milyen lett az első rövidfilmem:))

de aztán törlöm is le a fenébe.....

Előzmény: hbela74 (9794)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!