Pontosítsunk: csak olyan kép készült róla, ahol valamelyik vagy mindkét keze a zsebében van. Szerintem zavarban van, mert nem tudja hogy kéne viselkedni. Egy igazi politikus tudja.
Szólhatna már neki valaki, hogy a szebre dugott kéz diplomata körökben nem a lazaság mércéje. Nem illik. És az utóbbi időben nagyon sok ilyen fotó készült róla. Biztosan csak egy rossz szokás, biztonságérzetet ad. De akkor sem decens.
Nekem nem fáj, csak az ember ég mint a rongy,ha megjelenik valahol. Egyébként mindent az Alkotmányba tesznek bele. Ezt is oda kellett volna, hogy milyen legyen a zemberek megjelenése és mit vegyenek fel.
Hát ha ez az elegancia.............A fogait meg kifizette úgy rendesen egy olyan fogorvosnak, aki Angliában nem praktizálhat, mert az elvégzett munka nem volt tökéletes. Persze az Angolok a hibásak. Szóval az Ő foga is úgy néz ki. Én nem mennék a fogorvosához.
Hogy kéne öltöznie? Az alkalomnak illően. Amikor az IMF-el tárgyalt (tárgyalt?) az IMF-től
az úriembereken öltöny volt és nyakkedő. Vezérünkön kockás ing oszt slussz. Utána mutatták a nem is tudom melyik focimeccsen. Otthagyta a népséget-katonaságot.
Lehet, hogy kopaszodik. Sok volt neki ez a nyolc év amíg "kiharcolta" magának, hogy ott csücsüljön, ahol van. Még mindíg harcol meg forradalom van nála. Meg kéne már neki mondani, hogy vége a háborúnak. Ennek a pasinak nincs tartása, szellentése sincs, hogy az igazi diplomaták miként viselkednek és hogy öltöznek. Néha úgy néz ki, mint a parasztbácsi a lakodalomban.
Most volt Macedoniában és menet közben úgy rángatta a féjét, mintha pofon elől akarna elhajolni. Nagyon "elegáns" volt. Vagy azt hitte, hogy ez a trendi? Tiszta égés ez a pasi.
Annó volt régen egy lenin szobor a Felvonulási+Dózsa György út+tér, szval valahol ott, és aki még emlékszik rá, hogy zsebre tett kézzel ácsorgott annó...