szerinted ha két nick elkezd ilyeneket egymásnak írni, akkor ott feltétlenül "van valami" a háttérben? az itt leírt szavak valós tartalmával leginkább csak az a két ember van tisztában, aki leírja. Mindenki más csak feltételez.. bár ezeken a fórumokon mindenki profi feltételező.. :))) semmibevéve a tényeket és a valóságot :((((( ha összeszámolnánk, hogy hány nick-et "feltételeztek" össze másik nick-ekkel, mert "más" hangvételben beszélgettek............................... de kaptak már szárnyra rólam is olyan vad feltételezések, amikbe már magam is belepirultam.. persze közben majd összecsináltam magam a röhögéstől, mert valaki annyira be akart már feketíteni, hogy minden józan észt eldobva terjesztette a híreket :))))) én nem tudom, és nem is akarom megmondani, hogy a fórumokon leírt HSZ-ek hány százaléka valós, és hány százaléka játék.. ez benne a jó :))))))))))) az "igazat", a valódi "igazat" mindig csak az a két ember tudja :) hiszen csak rájuk tartozik.. de az tény, hogy valakivel együtt élek.. hogy mióta? mióta van komoly tartalma a szavainknak? ez az, amit csak mi ketten tudunk.. de az már a valós élet :) nem tartozik igazán a fórumra..
:))))))))))))))) a szerelmes enyelgés :)))))))))))))))))))))))))) már én is elgondolkodtam rajta :) de ami kívülről "szerelmes enyelgés", az belülről tök jóóóóóó és természetes.. és baromira nem érdekel a "külsők" borzongása, hiszen ha ők vannak "benne", akkor meg ők mutatják ki az érzéseiket :) ha pedig valakit zavar, akkor max. nem olvassa :)