Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 188

Az eszményképek? Akkor soha nem lesz igazi. Én legalábbis ügy gondolom.

Van olyan, h kívül-belül megfelel?

Előzmény: endrebá (186)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 187

Nem iszol, pénzed is van. Kergeted a nőket?

Előzmény: endrebá (185)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 186

A legjobb lehetőség a boldogságra.. sőt a legjobb lehetőségek..

Előzmény: Törölt nick (184)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 -1 0 185

Nyolcvannyolc óta vagyok mozdonyvezetői létszámban.. nem keresek rosszul, és a svájcifrank- csapda megtanított takarékoskodni is. Szóval nem agyalok a "mégtöbb pénz"-en.

Illetve az apai vérvonal miatt szerencsémre alkohol nélkül is tudom magam jól érezni a bőrömben.  Most már találkoztam a mádi borász barátomnál olyan borral amiből kértem második pohárral is.. de az alkohol sem vonz.

Mi más maradhatott nekem..  :-)

Előzmény: Törölt nick (182)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 184

Eszményképeket kergetnek. Sokan.

És elmegy mellettük az igazi

Előzmény: Törölt nick (179)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 183

Azért kinézetre az édesanyjára ütött ááám a kölök.. 

Szóval tetszik a lányoknak, és a sok "lehetóség" nevelte beléje ezt a meggyőződést..

Előzmény: Törölt nick (179)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 182

Az első kettő nem édekel?

Előzmény: endrebá (180)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 181

Először azt hittem, azt kérdezed, mennyi türelmem van a kérdéseidre

Régebben biztos, h türelmetlen voltam. Emlékszem, mindent gyorsan meg akartam oldani.

Most már nem sietek sehova. Az ügyfelekkel birkatürelem kell néha. Az engem körülvevő emberek meg azt mondják, türelmes vagyok

Mivel kapcsolatban érdekel pontosan a türelem?

Te mennyire vagy türelmes? 

Előzmény: endrebá (177)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 180

Pénz, Pia.. NŐŐ !

:-)

Előzmény: Törölt nick (178)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 179

Érdekes a fiad hozzáállása h nem az az elvárása, h szeressen a nő... 

Esélyes, h nem fogja megtalálni, amit keres... Hacsak nem lesz szerelmes... :)

Előzmény: endrebá (177)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 178

Pénz, paripa, nő? :)

Előzmény: endrebá (176)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 177

Érdekes hogy én is kérdezhetek..

Mennyire vagy türelmes?

Mert nincs fix boldogság, de van lehetőség rá..  csak hát türelem nélkül elvetél mindegyik lehetőség.

Rossz példának ott a huszonéves második fiam, aki kábé egy hónapja azt kérdezte tőlem hogy csak nem fog ő tanítani és nevelni egy nőt.. az igazi az érkezzen hibátlanul.

Én meg azzal nyugtatgattam hogy lehet hogy létezik valahol a földkerekségen egy vagy két neki hibátlan nőszemély, de mit kezdene egy urdu vagy nepáli környezetben nevelkedett nővel?

Akkor inkább segítsen valaki nem hibátlan, de környékbelinek..

Előzmény: Törölt nick (175)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 176

Férfi vagyok..

..szóval a világot mozgató három "P" közül a "NŐ" -re..  :-)

Előzmény: Törölt nick (175)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 175

Tudunk beszélgetni, ha nem csak mindig én kérdezek :)

Mert ami kérdésem felmerült, arra válaszolgattál, én meg nem tudom kitalálni, mire gondolsz még azon kívül

Előzmény: endrebá (174)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 174

A topik alaptémájára.. hogy a nőhatalom kevesebbet ad mint amennyit elvesz.

Vagy az ebből következő kérdésekre..

Például hogy miért kell a férfiaknak minden ingerlő látvány és minden ingerlő gondolatokkal foglalkozó női elme - és miért nem kell  feleségnek az ugyanígy minden férfin gondolkozó női elme.

..ezerféle kérdés..

Előzmény: Törölt nick (172)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 173

..és az asszonyi bölcsességet dícséri..

Köszönöm Kalamajka, ezt a mesét így nem ismertem de nagyon jó példája annak ami úgy de úgy hiányzik.

Előzmény: Törölt nick (168)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 172

Mire gondolsz?

Előzmény: endrebá (171)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 171

Így tehát nem győzködni fogjuk egymást, hanem segíteni..

Segíteni a másikunk szemével is észrevenni, a másikunk elméjével is elhinni a kérdőjeles dolgokat.

Előzmény: Törölt nick (169)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 170

Ez egy jó mese.. mert a szeretet erejét sugallja. 

Úgyis annyi példa bizonyítja hogy az önzés többet ad mint az összetartás - de hadd ne csak ez legyen az egyedüli lehetősége mindenkinek.

A férfid ereje pedig szerintem pont csak a te elhatározásodon múlik (jóó, a ti elhatározásotokon)..

Mert ha van türelmed akkor a ..mondjuk hozzám képest.. gyenge férfi is megtanul dönteni, és helyesen dönteni. Csak sugalld neki hogy neked ez jó, és hogy neked így jó.. régen nagyanyáink is hasonlóan varázsoltak a semmiből valamit.  ..a nem elég-ből egész jó-t...

Hogy jó példa is lehessen előttünk.

Előzmény: Törölt nick (166)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 169

Nem, egyáltalán nem érzem, h jobb lenne. A férfiak férfias viselkedése odalett (értek alatta olyan “kis” dolgokat, hogy kinyitja az ajtót), a nőknek kell ellátni azt, ami régen férfimunka volt.

A fiatalabb korosztály (mondjuk harmincasok) férfijai sok mindenre hasonlítanak számomra, csak férfira nem. Mit mondjak még?

A nők meg mindenáron meg akarják mutatni, h ők aztán birják. A gond a mindenáron

Előzmény: endrebá (167)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 1 168

http://www.mesetar.eoldal.hu/cikkek/andersen-mesek/jol-van_-apjuk.html

Csak megtaláltam! :) Andersen mese :) De nagyon tanulságos! :)

Előzmény: Törölt nick (166)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 167

Hogyne maradt volna..  de nem tudom hogy veled ..hm.. a személyedben a nőhatalom felhasználójával vagy áldozatával beszélgetek.

(persze inkább lehetsz ez is és amaz is)

Ha úgy érzed hogy manapság jobb nőnek lenned mint a kezdetekben volt, akkor a felhasználója vagy..

Előzmény: Törölt nick (165)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 166

Sztem nem megy, h csak akarni kell. A partnernek erősebbnek kell lenni, h mellette meg lehessen élni a gyengeséget. Nekem sem ment egyik pillanatról a másikra. Engem a párom "megnevelt". :) 2x-3x hagyta, h menjek a magam feje után, és (mert azért kis piszok is volt) szépen a maga örömére végignézte, h hogy csücsülök seggre a jégen... Csak ezek után tudtam elfogadni, h úgy jó, ahogy apjuk mondja...

Van is erről egy mese. Ha tudom, kiguglizom... Mingyár'

Nem találom... 

Vmi olyasmiről szól, h az apjuk elindul a vásárra a kis család egyetlen tehénkéjével, és útközben mindig lejjebb, és lejjebb cseréli el, a végén meg marad egy marék rozs, vagy vmi semmiség, és azzal kénytelen hazatérni. Ahogy hazaér sorra meséli el az asszonynak, h hogy, smint cserélgette el a tehénkét az asszony meg mindig bólogat, h de jól tette, mert a lecserélt holmi erre, meg arra lenne jó. Végül összecsókolóznak, és történik vmi csuda, és hatalmas jutalmat kapnak... Már nem emléx pontosan... De nagyon tanulságos kis mese... :)

Előzmény: endrebá (161)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.24 0 0 165

Szivesen. Igazából nem látom, maradt-e beszélgetnivaló

Előzmény: endrebá (164)
endrebá Creative Commons License 2019.07.24 0 0 164

Köszönöm hogy beszélgettél velem.

Előzmény: Törölt nick (163)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.23 0 0 163

Hát, nem eröltetem a beszélgetést

endrebá Creative Commons License 2019.07.23 0 0 162

Bármennyire..

Csak ne főnökként akarja ezt tenni, hiszen pont a stílus a buktató.

Előzmény: Törölt nick (160)
endrebá Creative Commons License 2019.07.23 0 0 161

Eszméletlen dolog ráébredni hogy egy (a SHREKből idézett) hagymának mennyi rétege van..

Pláne észrevenni hogy sem színekben sem ízekben nem egyforma rétegei.. arról nem is beszélve ha egy hagyma ananászízű is tud lenni cakompakk.. vagy sokféle ízű.

Nagyon érdekes amit mondtál magadról.. nagyon.  Tudom hogy mindenki érdekes, de azt is tudom hogy nem mindenki számára.. és azt is tudom hogy a hagymát nem ananásznak használják, nem azt várják és nem is mindenki örül egy akár kókusz ízű hagymának ha pörköltbe kell.. 

Nem egyszerű téma ez, de örülök hogy ezen az "ízpartin" veled.. hm.. benned ezt a kókusz-ananász ízű réteget megtaláltam.

érdekes amit mondasz magadról..

Amit a gyenge férfi mellett megélhető gyenge női szerepről írsz azt viszont vitatnám : mert csak akarni kell és működni fog.  Még megbeszélni is lehet, de ez ösztönösen is működik.

Nekem is az a jobb ha erősebbnek érezhetem magam, és neked is az a jobb ha gyengébbnek érezheted magad - lehet biztos hogy felboríthatnád a rendet, de azzal az otthonosság is odavész.

Előzmény: Törölt nick (151)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.23 0 0 160

Mennyire szólhat bele a meghatározásba?

Előzmény: endrebá (150)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 0 159

Előzmény: liebElla (158)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!