Szia Anikó! Jó a kérdés. Én sem tudom. Május 29-ig tart, de hogy ez az utolsó játék napja e, vagy az eredményhirdetésé, én sem tudom. Nagyon nem fognak már változni az eredmények. Gratulálok a 10.helyezésedhez, szépen feljebb küzdötted magad. Ha holnap lesz még meccs, akár a 9.helyezést is elérheted. Drukkolok neked! Ha pedig nem, nagyon szép a 10. helyezés így is!
Már második napja tipródok a labirintusban.És még mindig nem találtam meg a kereskedőt- a kijárat már régóta megvan-, hogy szellemirtót tudjak vásárolni. Mérgemből ránéztem a trónra, és kihajítottam a trónbitorlót.
Kedves Anikó! Ez egy olyan játék, ahol a győzelmek mellett érnek vereségek is. Nem kell vele foglalkozni. A nagy számok törvénye alapján ezek mértéke úgyis kiegyenlítődik. Engem is érnek vereségek- főleg mióta naponta kiraknak prédának a küzdőtérre:) ahol boldog-boldogtalan belém vájhatja a körmeit. Ez különösebben nem érdekel. Az viszont továbbra is érthetetlen számomra, ha egy olyan játékostárs ver meg- bajnokságban- akit eddig 10x megvertem, minden mutatóm jobb nála, és jön a bajnoki meccs, ott simán megver 9:1-re:)))) Különösebben ez sem izgat, de nem értem:) Ami a játékismétlést illeti. Nem tudom egyáltalán létezik-e olyan, erről nem vezetek fejben statisztikát, hogy melyik labirintusban jártam már. Ha jártam, jártam újra végig megyek benne ha kell. Nincs ennek sem jelentősége, nem kell vele foglalkozni, És az biztos, hogy ez nem a szintektől függ, ami egyébként nálam is ide-oda változik, most ha igaz épp 6 *-om van, de ezt szinte naponta módosítja gép. Ebben azt találom furcsának, hogy pont akkor esek vissza egy szintet, amikor úgy érzem, nagyon jól mennek a válaszok, sok győzelmet érek el, és akkor jön az üzenet: mostanában sokat tévedtél, visszaminősítünk:) Ezen jókat szoktam röhögni magamban. Most nagyobb problémám van, nem tudok a szellem oltárán áldozni, mert elfogytak a kártyáim. Már alig várom hogy kapjak, vagy vásárolhassak egyet és lemészárolhassam a szellemet:)))
Látom te is trónfüggő lettél, akárcsak Időgép korábban. De ő most átváltott a szellemfüggőségre, én meg küzdőtérfüggő vagyok. Mai eredményem a küzdőtéren: 9 nyerés, 1 döntetlen és 1 vereség a 10*-os Sitnyik ellen.
Viszont a bajnokságon foggal-körömmel védem a 16. helyemet. Még úgyis - mint írtam - hogy a jobbakat, köztük a csoportban 1 helyezettet kétszer is megvertem, viszont a gyengébbektől rendszeresen kikapok. Nem zavar, csak tényként közöltem. :)
A jupileum tiszteletére találkozót beszéltem meg a szellemmel, feláldozva az utolsó ilyen rendeltetésű kártyámat:Úgy láccik a szellem kedvel engem, mert megint küldött egy kártyát, hogy holnap is pirizgáljam:-)