Nem, ez így teljesen megfelelt (ha még teszek rá tojást is, végképp nem bírok belőle két falatnál többet enni, nálam két főtt tojás önmagában már a napi főétel).
A múltkor én így jártam a tojással. Odatettem 3 db-ot főni. És ott is felejtettem. Aztán a szagra mentünk ki a konyhába... Az egyik lakótárs is becsöngetett, hogy ég valami...
A tojások rettenetesen büdösek, ha félig szénné égnek a lábosban!
én mindent szeretek, amiben paradicsom és sajt van. most kaptam nagyon jó minőségű barilla gluténmentes tésztát, nagyon rég nem ettem spagettit, örülök neki
Nem volt rossz, de nem idézte vissza azokat az ízeket. Főleg az indzsera. Ez egy kicsit élesztős, sima magyar lisztből készült kenyérféle, az illata, íze alig hasonlít.
Különleges fűszereket nem éreztem benne.
Az étterem egyébként megváltozott, mióta utoljára ott jártam. Sokkal jobban néz ki, az étlap is más.
Én sem utasítom el. Nagyon kedvelem. De csak akkor, ha él, és bent van a tengerben, ahol lakik. :o)
Curryt még sohasem ettem, de mivel nem szeretem az indiai ételeket - meg semmit se -, ezért nem is vágyom rá. Az oregánót kifejezetten utálom. Csak az őrölt oregánómagot használom, azt viszont kedvelem.
5 éve minden alkalommal ezen a héten kapok napszúrást/kagylómérgezést (nem tudni, melyik, még kísérleteket folytatunk a tisztázására), most valami újjal kell idén előállnom