Hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az Ökotárs Alapítvány által koordinált Norvég Civil Támogatási Alap gyakorlatával kapcsolatban – írta a Magyar Hírlap az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.
Na, vártam már, hogy ki lesz az az okos, aki bekopizza ide ezt a bombasztikus címet! Drága kollégák, miért kell mindig ez a hiszti? Mi abban az “elszólás”, amit Orbán mondott? Nincs ebben semmi falrengető: igen, tessék elképzelni, sőt, tudomásul venni: egyetlen kormány sem nézi jó szemmel, ha külföldről olyan szervezeteket támogatnak az általa vezetett országban, amelyek igenis politizálnak és deklaráltan az övével ellenkező irányba igyekeznek húzni. Ez evidencia, nem pedig elszólás.
Én pl. 2002-ben külföldön voltam az első fordulónál és azért nem utaztam haza szavazni, mert meg voltam győződve, hogy nélkülem is vastagon nyer a Fidesz. Ez nem jött be ugyan, de az idén mégis megint ugyanezt fogom tenni: nem megyek haza októberben csak azért, hogy szavazzak, mert szerintem bőven meglesz nélkülem is. Remélem, ezúttal igazam lesz.
Erről az árokásásról tamás gáspár, Kertész Imre tudna beszélni; akikről éppen a libsi "elit" húzza le a keresztvizet, mert átkiabált az árok túloldalára.
De a mértékadó ballibbantaknak, egy kis zsidózás is belefér Zoltai "árulása" kapcsán.
ha már árokásás, talán kikéne szállni az árokásó gépből és nem ledózerolni azokat akik temetnék mögöttetek befelé....
Ugyan ki más? '94 óta itt már minden lényeges politikai szerelő kicserélődött, csak az ifjúkommunista antikommunista, a liberális illiberális, a csuhásozó keresztény mossa az agyakat rendületlenül...