Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
De még is széthullik mindenfelé ahogy nézem ! Pedig semmi értelme ahogy én látom sok hűhó semmiért ! De mivel mindig dologzni kell ezért a kapcsolatok leépülnek minden téren ! Sajnos válást nem eggyet láttam ebből kifolyólag ,a haragtartás meg mindennapos ! A faluszéli veszekedések is elég gyakoriak ,ne permetezde le a fákat ,ne prolj ,miért nincs körbekaszálva a táblaszél stb !
Ez a 3-om fő is már minden géppel és eszközzel rendelkezik . Case gumi talpas törzscsuklós gépből van 2 is meg kombájn is Case van kettő . 2 rendes monstrum John Deere traki . Meg van egy v 8 motorral szerelt Scania teherautó nagy potkocsival . Ök úgy oldják meg , hogy felváltó megy 1 fő pihhenni nyaralni telelni . Még elég fiatalok ( átlag szerintem 40 év lehet ) , de az asszonyai úgy fest élvezik az otthonlétet . Azok is együtt járnak sokfelé ( míg az emberek dolgoznak ) . Az ingatlanjaik is szépek és nem hivalkodóak . Az asszonyok alatt sem eppen gagyi autók vannak ( 3 db fehér G Merci persze AMG tuningos ) , ezek az utcai autók . De van ott vagy két Toyota amivel az asszonyoknak vinni kell az ennivalót az embereknek . A legnagyobb dagonyaba is vinni kell nekik azt hallani . Mert azt mondják ha ök tudnak dolgozni akkor az asszonynak a kaját is ki kell tudni hozni . Vettek közösség egy hatalmas lakóbuszt is . De az csak 1-1 heteket mozog évente .
Szóval vagy 10 éve ez így megy náluk, de mindig (?).
Nem csak Vecsésen van így sajnos , ahogy írod az M0 körgyűrű téli van logisztikai központokkal . De Budapest közeli települések szemében az autóutak közelében is ez a trend . Vácon az 2/Á mellett az utóbbi 2-3 évben legalább vagy 5 ilyen hatalmas raktár nölt ki a semmiből . De említhetném Dunakeszi ,Göd , és még sok települést is .