Nem is fogsz rendes leírást találni nekem sem sikerült, nekem a belső világításét cseszte ki mikor led-re cseréltem, egyesével kimértem, utána meglett a bűnös. Egy biztin több kör is van, de a leírásban csak egy van leírva.
Nem megy a motor semmi hangja, ha nyomom a hattamlat ellen tart a motor (de hang nelkul). A biztositek nekem is eszembe jutott, epp bujom a netet mert a nemet leirasban nincs kapcsolasi rajz h melyik bizti melyik, sem a bizti tabla burkolat alatt. Koszi a tippeket
segitsegeteket kernem, van egy b7es passat kombim (2.0tdi), beszallt ma a 4 eves fiam hozzam es a labaval benyomta az elektromos hattamla allitast az ules oldalan, teljesen fuggolegesbe allt a tamla es most se elore se hatra nem mozog, ezzel egyutt elszallt az elektromos gerinctamasz is, remelem nincs nagy gond csak vmi vegallas kapcsolo bekapcsolt v vmi... Van otletetek, tortent mar hasonlo vkivel? Nagyon koszi elore is.
Kilométerenként 1 Ft-tal terheli a pénztárcámat az olajfogyi nekem ez még belefér tekintve hogy amúgy hibátlan az autó. Ezen nem tud semmi elromlani ami a dízelen, PD vagy a nagynyomású rendszer, az üzemanyagszivattyú, nekem automata van ebben nincs kettőstömegű sem. Amúgy nekem volt 2.0 PD-m én vettem újonnan szalonból, és az is fogyasztgatta az olajat, ennyire nem mint ez, de kérte az is.
Annyiban kérném a segítségeteket, hogy van-e köztetek olyan, aki már hallott, esetleg használt is olajpára lecsapatót (bödönt) Passatban? Ha igen, mik a tapasztalataitok, hová tudtátok besuvasztani a motortérben?
Egyik barátomnak próbálok segíteni (B5.5, 2.0 benzin - többet nem tudok róla).