Amit én láttam a meccs közben verbális kontaktus volt. Mutogatás, erre az atomic egy ki nemm ugrál kvári-val felelt.. a csarnokban ennyi. A végén a bejáratnál mire mentem ki (10-15) perc és amit hallottam kiabálás paksi részről kváron mindenki cigány, de rossz a megfogalmazás nem voltak tömegesen kváriak a keményebb magból. 4-5 police ennyi. Hogy utána mi volt ?
Akkor elnézést, nem voltam tudatában annak, hogy mik történtek Kecskeméten. Menjetek, szurkoljatok, az a lényeg. A másik, hogy Körmendről az MTE Ultras nekivág az "országépítő" útjának vasárnap. Mondhatnám úgy is, hogy mennek Tokajra inni - egy kis nyíregyházi kitérővel. Csak aztán szurkoljanak is becsülettel.
Helyesen inkább úgy érdemes említeni, hogy a kecskeméti szurkolók biztosan megjelennek, de ahhoz már a Caprinak vajmi kevés a köze. A törzsgárda szünetelteti megjelenését illetve átment nézőbe. Az okok kifejtése hosszadalmasabb...
Első meccs az Arénában, amikor nem a Körmend a vendég. Nem hiszem, hogy így telt ház lesz, de 100-120 vendégszurkolóban azért bízhatunk. Az új csarnokhoz a hazaiknak még hozzá kell szokniuk - kezdésnek mindenesetre a párosításra nem lehet panaszuk. Dombóvár - Atomerőmű
Megyei rangadó, a két tábor bizonyára meg is teremti az ehhez illő légkört. Sopron - Pécs
Az előző kettővel ellentétben itt nem nagyon lesz vendégdrukker. Remélem, a hazaiak azért csinálnak egy kis hangulatot. Szolnok - Debrecen
Ez nem lesz rossz, az tuti! Idegenbeli győzelem után a piros-feketék a rangadón ki kell tegyenek magukért. És talán itt sem csak lézengeni fognak a vendégszektorban. Kaposvár - Univer
100%, hogy a Capricorns vállalja az utat, így a múlt héthez hasonlóan ismét lesz ellenfele a lelátón a somogyiaknak, ami csak jót hozhat...
Nyíregyháza - Körmend
Minimális részvétel várható a részünkről, így valószínűleg az ütemes hazai tapsolás-szurkolás lesz előnyben.
A Monet-ban gyűlik a nép, ahogy már oly' régen... És eljön a 17:53 és már indulunk is a csarnokba! Újdonság talán csak annyi, hogy egyre inkább külön utakon jár az MTE Ultras és a Red Devils. Azt hiszem, mindkét fél nevében mondhatom, hogy amit mostantól az egyik csinál, könnyen lehet, hogy a másiknak ahhoz semmi köze nem lesz! Az ultrások politizálásához egy "Nem adjuk fel!" kiírás párosult - közben ugye "buzi MöSZöPö". A felelgetős "hajrá - Körmend" vitt mindent szerintem. Egy erős szezonkezdetet hoztunk (új sálak az ultrásoknál és nálunk is, komolyabb mennyiségű újságpapír stb.), ami még jobb lett volna, ha...
Vendégoldal
...ők is szurkolnak. Eljöttek annyian, mint az elmúlt 4 évben összesen (kb. 60-70 fő), nem is pehelysúlyú gyerekek, de összesen kétszer eresztették meg a klasszikus "zeg, zeg, zeg"-et, amire ugye rögtön jött válaszul tőlünk ennek a vasi verziója, ekkor mutogatás föl-le, ennyi. Gondoltam, ha már nem szurkolni jöttek, akkor balhézni, de nem. Ha jól tudom, mindenki békében hazajutott. Nem úgy, ahogy Egerszegen szokás...
Most muszály volt beárulni,hogy szombat hajnali 6-kor értünk haza:)))De a Trvtkoval válaltuk a meccs utáni éjszakát is,késöbre sikeredett hazaérkezni mint elöző nap!4 napos szűrés ez most siok volt 1 picit!itt a pihenőidő!! Remélem otthon már nemnyomtál le rakétákat!Nemvolt vészes a busz! Túra nagyon jó volt!Jó kis emlékekkel tértünk haza!Vonyarc megszálása,Marcaliba a divat fehér korcs kutyának a leitatása(Kenő az állatvédő:)))stb!Remélem nagy változások lesznek a csapat házatáján!Lubor lecserélése,és 1 edzőcsere!
"-Hazaiak: a b-középben cirka 8-10 ember, a többi csak néző...első két negyedben nulla...aztán mikor felzárkóztak, akkor egy-két szokásos " Hajrá-hajrá-Ka-pos-vár!", a végén pedig gyorsan kiürülő nézőtér"
Azért ennyire ne túlozzál, mert ez egy kicsit csúsztatás, amit írsz. Az ok, hogy 8-10en szurkoltunk, a többi meg ült egész meccsen, hiába próbáltuk őket szurkolásra bírni, nem sikerült. De végigszurkoltuk az egész meccset és nemcsak a 2.félidőben és nem csak Hajrá, Hajrá Kaposvár-t kiabáltunk, hanem mást is, igaz olyan repertoárunk nincs, mint nektek.