Vilikém sajnálattal hallom mi történt veled!! Hogy fogsz most így glettelni? De komolyan.... Értettem a leveledet csak az a fránya nyaralás szó jelentése nem ugrott be most hirtelen..... Ha tudod a választ légyszíves írd meg.
Egyébként a helyes válasz: Macskajaj. Mikor a két öreg pálinkázik....... Tudatlanok!
Megjöttem buzi adócsalók! Látom ha nincs itthon a macska, cincognak az egerek:))) Sebaj örömmel hallom hogy mindenki dolgozik lelkesen így nyár közepén(persze nem tanárokról van szó ugye). Nyaralásunk éjszakáit az Egervin palackozó üzeme mellett töltötük el:))) DE a Tuji Woodoous bábus ráolvasása hatott sajnos.: Épp egy finom 2001es Egri bikavért akartam kinyítni mikor az üveg nyílt ketté sjnos. Nem vettem észre a nyakán a papír alatt végig volt repedve. Így mikor húztam ki a dugót jobb kezemben az üveg nyaka maradt, bal tenyeremben meg az üveg teste. Sajnos a bal kezemet végighasította a hüvelykujjam alatt ,plusz a mutatóujam tetejét. Nem volt szép látvány: látszodott az inhüvelyem meg a husikám. Szerencsére a szomszédban volt a mentőállomás és levittek a balesetire ahhol összevarrtak. 4 öltéssel lettem gazdagabb és 0.75liternyi bkavérrel szegényebb. Ezek után csak Tuji féle bort fogok inni ha kapok:)))
Mit?Azt,hogy buzi tanárok? Azt az alkotmányból ,mert benne van ,hogy minden tanár buzi és ingyenélő !Én most értem haza Budapestről,kurvára untam magam ,egy komolyzenei koncerten voltam ,ahelyett ,hogy Zánkán buliztam volna,dehát első munka!
Vaze Bandee ez állat ez a gyerek!!!!!! Remélem jól vagytok, mindenkit üdvözlök! Jók legyetek!!!!! Most zártam be!!!! Buzi tanárok!!!! Csak, hogy tartsuk a szokást!!!!! Aki megmondja miből idéztem, annak jövök egy itallal! csak az első nyer!!!!!!!!!
Akinek van ideje, az nézze meg a legújabb videómat, amit a srácokkal vettünk fel itt a panelok között. Az egyik internetes lap felrakta a netre, de megváltoztatták a nevet, meg hogy francia srác...nevetséges.
Ha a Tujival leszel egy sátorban akkor nem kell edzened Géza, ő mindig a sátor bejárata előtt szokott aludni! :-)) Szereti hallgatni ahogy harangoznak neki! Ugye Tuji? :-) (csakhogy érthető legyen a poén: én kint voltam a sátor előtt a Tuji már félig aludt, mikor váratlanul elkezdtek harangozni az éjszaka közepén, erre felriadt a Tuji és azt kérdezte: "Meghaltam?")
Lehet, hogy jobban jártam így, mintha a Tuji horkolását kellett volna hallgatnom.
Bár az is igaz, hogy edzenem kellene a vizítúrára horkolóembermellettelalvás-ból... :o)
Egyébként kivételesen nem tartoztam a fizetővendégek közé, úgyhogy örültem, hogy a hintában jutott hely. Egyébként nagyon jót aludtam, igaz kellően részeg is voltam hozzá.
Amúgy a pestiek jó fejek voltak, még haza is vittek!
Már csak 9-et kell aludni!!!!!!!!!!!!!!! (Ha mindíg ennyi melóm lenne, mint ezen a héten, akkor felmondanék)
Gondolod, hogy az elnök az ő műszaki érzékével össze tudna rakni egy molotovkoktélt??????!!!!!! Az neki már egy bonyolult gép! :-) Gézám miért kellett neked a kinti nyugágyban aludnod? A vérszopók elfoglalták az összes ágyat?
Dráda Tuji. Tényleg nincs időm, azért nem szólok hozzá. Most felrohantam a boltból, hogy végre megnézzem mi hír van itt! Még 2 órát tuti nyitva leszünk, utána meg csak arra van erőm, hogy egyek valamit és alvás!!!! Jelzem 8-kor kezdek reggel!!!! Mindenki számolja ki!!!! Buzi tanárok! A ponyvaregényes dumán behaltam!!!!! Géza, képzeld el tegnap előtt a szomszédunkban akivel közös az udvar buli volt. Hajnali 3-tól 6-ig megállás nélkül a Szájbergyerek üvöltött a hangszórókból. Ez komoly. Jó sokat aludtam..........
Mert mi elit gimnáziumba jártunk és ott nem vetítettek ilyen szennyfilmeket ,mint a Ponyvaregény,maximum a papoknak!Nekem is meg kellett érdeklődnöm Gézától,ez fontosabb ,mint az,hogy mikor volt a várnai csata!Pedig az könnyebb kérdés!
Én voltam a kapus! Nagyi ,mi van Veled ,ilyen sok a munkád ,hogy nem tudsz mostanában hozzászólni?Nem csoda ,meg kell teremtenünk ennek a szemét ingyenélő bandának ,hogy ne kelljen dolgozniuk nyáron (sem) !Radi ,nem volt nagy buli ,mindenkit meghívtunk ,akinek nincs gyereke! Tudod ,hogy 30 körül irigyek erre az emberek! Inkább ittunk!Azt hittük ,hogy ez jobb!