Igen ez az a kivitel. Az objektiv szép állapotban van, sajna a redőny egyik húzószalagjának a ragasztása elengedett...a tok is hiányos: le van szedve róla (vagy leszakadt) a sülyeszthető objektivre takaró bőrrész. De tényleg nem volt sok: 1500 Ft...és maga a gép hiánytalan, javitásra szorul, de nem szétberhelt.
Tóth Tibor Bácsi Fotóműszerész, Akácfa utca Budapest. Nem drágán és jól dolgozik: 30 kétszázhetven 54 nyolcvankettő De ne most hívd és lehetőleg emberi időben.
A napokban hozzájutottam egy Kiev-4 géphez. A gondom, hogy a távmérője nem működik. Az előéletét nem ismerem, így nem tudom, hogy mi lehet a konkrét problémája. Hol érdemes megjavíttatni?
Ma érdemes volt kimenni a debreceni régiségvásárba. Sikerült olcsó pénzért kapni egy FED 2-t. 1955/pr2 modell, ezer alatti sorszámmal (Indusztar-50). Némi csavarhiány a vakusinnél, a redőny egyik szalagjának ragasztása elengedett, de a gép komplett, még a fém objektivsapka is megvan hozzá. Úgyhogy öröm a háznál... :)
Valszeg a kis piros pötty miatt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Más: Mizger topiktársnak örök hála és köszönet, megérkezett a Jupiter 12-m+ Canon 35-ös kereső+bőrtok+csuklószíj. Madarat lehetne velem fogatni, most is itt van mellettem a zorki1 feldíszítve :))))))
Most már csak egy 135-ös meg egy revolverkereső kéne és örömöm valóban földöntúli lenne :)