Hát, ha profi vagy, nagy pénzdíjakat nyerhetsz. :-))))
De komolyra fordítva a szót: először is kell egy ütő ugye, na meg ha nem szeretnél lesántulni, egy teniszcipő. Ütő van 100.000 Ft-ért is, de egy kezdő olyan 15-20 körül vehet már megfelelőt. A cipők márkásban hasonló árban vannak, de ez kihagyható tétel.
Ott van akkor a pálya, nyáron 1000, most télen 2000-2500 Ft egy pálya óránként. Ez a minimum összeg. Emellett kell fizetned még az edzőt, ami szintén nem olcsó mulatság.
Nekem Sampras az ISTEN ugye, pont Roddickot szeretem még mostanában. Kafelnyikovot nagyon utálom, Corretja nekem semleges. Hewittot utálom, mint a szart, csakúgy, mint Kuertent.
A lányoknál Dementievát szeretem, Capriati sem rossz, na meg a Williamsek sem. Hingist gyűlölöm, Henin szimpatikus, a többiek inkább semlegesek.
Hűha, akkor inkább hagyjuk, mert nem akarok mindenkit lebaszarintani, akit kedvelsz:)
Az én teniszezőimet egyszer már írtam, de álljon itt mégegyszer:
pasik: Sampras a fő, aztán még olyanok mint: Kafelnyikov (akiről először azt hittem a neve alapján, hogy sakkozó....))), Chang, Corettja, a többiek közül igazából nincs kitüntetett, de pl. Ivanisevicset, és Kuertent nem birom, ja meg Hewittot meg Roddickot se.
csajok: a no.1. az a mostani no.1:) Capriati., de kedvelem a többit is "ott fönt": Hingis, Davenport, Szeles, a Williamsek közül Serénát inkább, mint a másikat, Gyementyievát, Sanchez-Vicariot, Majolit, több most nem jut eszembe. Nem birom a két belgát, bár Heninnel mostanában kezdek jóban (jobb-ban:) lenni, Dokics meg túl sokat nyavalyog.
Meg az ilyen sziporkák, hogy "három sima szettben a földdel tette egyenlővé", meg ehhez hasonlók...:)))
De különben lehet,hogy csak az a bajom, hogy a kedvenceimről most nem irtak túl sokat.
És rájöttem, mi idegesít Ivanisevicsben. Az, amiért mások imádják. A stilusa. "Odament a hálóhoz és belerúgott", meg ilyenek...olyan, mint az a f*sz Irvine a forma1-ben...
GORAN JE BOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!