Keresés

Részletes keresés

Penny Wise Creative Commons License 2005.07.24 0 0 556
Az nem volt problémás , amikor kiadták a When című számot (Am i Evil), valahogy olyan énismetallicásvoltam-os. Örülök, hogy így alakultak a dolgok... a Metallica maradt a kedvencem (bárki bármit mond róluk), míg a Megadeth, amely "annyit" azért nem változott egy nagyon fontos ékköve ennek a műfajnak.De érdekes elgondolkodni, mi lett volna ha...Hammett marad az Excodus-ba, Hetfieldék nem vesznek össze és Cliff nem hal meg...akkor persze nem lett volna egy ilyen MEGADETH.
deliriousnomad Creative Commons License 2005.07.24 0 0 555
Én a 99 Ways To Die-t imádom nagyon-nagyon.
Előzmény: Csabaking (554)
Csabaking Creative Commons License 2005.07.24 0 0 554

A Hidden kisalbumon lévő számok közül a No More Mr. Nice Guy Alice Cooper feldolgozás, a Paranoid Black Sabbath, a Problems pedig Sex Pistols feldolgozás.

A többi az saját szám. A 2 legtutkósabb szám szerintem a Go to Hell meg a Breakpoint.

A Megadeth szerintem szabadon fordítva magyarul tömeghalált jelent. A szó szerinti fordítás kb. az lehet, hogy millióhalál, de az magyartalanul hangzik. Mustaine egy politikustól látta egy újságban ezt a szót, és természetesen megtetszett neki. :-)

Előzmény: Penny Wise (553)
Penny Wise Creative Commons License 2005.07.24 0 0 553
Hello! Új vagyok...de a Megadeth, azzz jó zene, az egyik kedvencem. Lenne egy kérdésem: az Hidden albumon lévő számok feldolgozások? (a Paranoid-ról tudom hogy az, de a többi?) Milyen előadóktól nyomták? És a Megadeth eggészen pontosan mit is jelent? (talán az atombomba pusztítására használt mértékegység? (!) Namajmégjövök, hello!
D H Creative Commons License 2005.07.24 0 0 552

ja '97-ben, a Friedman-nel...

őt kár volt elszalajtani...

Előzmény: deliriousnomad (544)
Csabaking Creative Commons License 2005.07.14 0 0 551
Ja, old-school lett az utolsó 2 album, de NEM ELÉGGÉ! Sok volt mindkettőben az üresjárat sajnos. PL. a legutóbbi albumon volt az a 40 másodperces szám. Iszonyat gizdán indult, első hallgatásnál fel is hangosítottam a music centert, hogy na, most aztán Mustaine belecsap a húrokba. Erre vége 40 mp. múlva. Hát bazzeg, valami jó kis 6-7 perces zúzást vártam oda. Talán hallottátok az Annihilator utóbbi 3-4 albumát. Valami olyasmi metal-orgiát várok a Megadeth-től, de úgy érzem, ez az óhajom nem fog teljesülni...
Előzmény: Levike (538)
Simple Creative Commons License 2005.07.14 0 0 550
Egész egyszerűen Mustaine bátyánk - belátván, hogy a klasszikus felállásnak esélye sincs - megkereste Vinnie-t (a világ legjobb dobosát), és ő igent mondott a felkérésre - mint annyi másikra is! És hihetetlen, hogy minden stílusban fantasztikusan játszik! Hátha egyszer egy grindcore albumot is hallhatok tőle...! (Az új Backstrret Boyson is dobol!)
Előzmény: mmBálint (549)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.14 0 0 549

Srácok!

a 2004-es lemezen Vinnie Colaiuta, egy neves stúdiódobos játszik. Nem tudtok róla valamit - hogy került oda, miért pont ő, hogy jött ez össze, stb?

Addig egy anekdota róla - ha még nem olvastátok.

Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 548
Én csak videón láttam ezt az új felállást, tényleg ütős volt.
Előzmény: Rokko_ (547)
Rokko_ Creative Commons License 2005.07.13 0 0 547
Múlt hónapban sikerült elcsípni őket, és annak ellenére, hogy jelenleg csak Mustaine van a klasszikus felállásból, jelenleg nagyon jó formában van a csapat.
Kurva jók voltak, tényleg
Fafara Creative Commons License 2005.07.12 0 0 546
tényleg. az állat volt nagyon. a klasszikus felállással ráadásul.
Előzmény: mvyky (545)
mvyky Creative Commons License 2005.07.12 0 0 545
meg '93-ban a Metallica előtt az MTK Stadionban! A Countdown-nal voltak akkor turnén! (Hmmm) Eleve a Metallica miatt kurva sokan voltak, de emlékszem már aznap délután a koncert előtt közvetlenül olyan szegecsekkel kivert csizmás, óriás Megadeth-es zászlót tartó fan-ok voltak a Deák téri metrónál a Porsche H. szalon előtt, hogy öröm volt nézni! :-)) A járókelők közül sokakon látszott, hogy igencsak meg vannak rettenve. :-)
Előzmény: deliriousnomad (544)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.07.11 0 0 544
Persze, a koncert tök jó volt. Mondjuk '97-ben hengereltek igazán.
Előzmény: Levike (543)
Levike Creative Commons License 2005.07.11 0 0 543
Az lehet de a hangulat jo volt, a csapat meg kiralyul szolt es jatszott.
Előzmény: deliriousnomad (542)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.07.11 0 0 542
Naná, hogy bukta volt. Félház sem volt.
Előzmény: Levike (539)
Levike Creative Commons License 2005.07.11 0 0 541
ha neked a mai metal tetszik, akkor hallgass azt. Hogy pontosabb legyek a mai metal is olyan mint a regi, vannak uj csapatok a regi stilusban, de attol tartok te nem ezt erted mai metal alatt.. :)
Előzmény: Törölt nick (415)
Levike Creative Commons License 2005.07.11 0 0 540
nem vagy egyedul, szerintem is jobb, bar a countdown sem rossz. :)
Előzmény: deliriousnomad (469)
Levike Creative Commons License 2005.07.11 0 0 539

Miert, 2001-ben bukta volt a Megadeth ? En voltam, de nekem nem tunt annak.

A Metallica nem csoda, hogy bukta, tobb mint 10 eve nem adtak ki egy normalis lemezt se.

Előzmény: Cyka (485)
Levike Creative Commons License 2005.07.11 0 0 538
Szerintem a legutobbi ket lemez epp eleg oldshoolos lett, az en igenyeimnek legalabbis maradektalanul megfelelt mindketto.
Előzmény: Csabaking (530)
Moby78 Creative Commons License 2005.07.09 0 0 537

Hello, I´m looking for megadeth hungarian shows on cd or tapes. you can find my list at: www.mobys.wz.cz 

If you´d like to trade, hereœ my e-mail address: moby@megadethturk.com   I don´t speak hungarian, so please contact me via e-mail only.

Thank you very much. Pavel.

deliriousnomad Creative Commons License 2005.06.29 0 0 536
Elhalasztotta a Gigantour utánra. Vagyis olyan szeptember-október tájékára.
Előzmény: Törölt nick (535)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.29 0 0 535
Nem valami olyasmiről volt szó korábban, hogy Dave júniusban bejelenti a Megadeth további sorsát?
Fafara Creative Commons License 2005.06.28 0 0 534
na, visszaszokott a cuccra?
Előzmény: Tyler (533)
Tyler Creative Commons License 2005.06.28 0 0 533

MegaDave mostanság épp azon fáradozik, hogy minél jobban levegye a rajongókat:

MEGADETH GREATEST HITS: BACK TO THE START - IN STORES THIS WEEK!

MEGADETH'S GREATEST HITS: BACK TO THE START TO BE
RELEASED IN CD
AND LIMITED EDITION CD/DVD PACKAGES BY CAPITOL/EMI
In Stores: June 28, 2005

Megadeth Greatest Hits: Back To The Start follows Capitol/EMI's 2004 extensive eight-album remastering campaign for the band's catalog and the release of the band's tenth studio album, The System Has Failed, which debuted at #18 upon its September 2004 release (Sanctuary Records). The Greatest Hits tracklist, selected by fans in a poll at the band's official website, megadeth.com, packs 17 top hits and favorites on a 78-minute single disc, including "Peace Sells," "Symphony Of Destruction," "In My Darkest Hour," "Holy Wars...The Punishment Due" and "Sweating Bullets."

The limited edition CD/DVD package is expanded to add approximately 40 minutes of video content, including a new Mega-Mix music video for "Kill The King," edited from past music videos and behind the scenes footage, seven previously unreleased live performance cuts from the band's 1999 Risk tour, and a preview for the forthcoming 2-DVD set, Arsenal Of Megadeth. To be released this fall, Arsenal Of Megadeth is a new career anthology including videos, live performances, interviews and Dave Mustaine's home movies of the band on the road. Pre-orders for the two new Greatest Hits: Back To The Start packages will be taken at the band's official website, just as Megadeth's remastered catalog titles were first offered last year.

MEGADETH: GREATEST HITS (CD)
1. Holy Wars...The Punishment Due
2. In My Darkest Hour
3. Peace Sells
4. Sweating Bullets
5. Angry Again
6. A Tout Le Monde
7. Trust
8. Kill The King
9. Symphony Of Destruction
10. Mechanix (2002 Remix)
11. Train Of Consequences
12. Wake Up Dead
13. Hangar 18
14. Dread And The Fugitive Mind
15. Skin O' My Teeth
16. She-Wolf
17. Prince Of Darkness
(TRT: 78:15)

Limited Edition Greatest Hits CD/DVD: DVD tracklist
1. "Kill The King" Mega-Mix video (New video, compiled from clips from Megadeth's top music videos)
2. 'Megadeth Live' intro screen / Prince Of Darkness
3. Holy Wars...The Punishment Due
4. In My Darkest Hour
5. Hangar 18
6. Sweating Bullets
7. Symphony Of Destruction
8. Peace Sells
9. Preview for Arsenal Of Megadeth (forthcoming 2-DVD Megadeth release)
(TRT: 39:09)

--------------------------------------------------------------

deliriousnomad Creative Commons License 2005.06.28 0 0 532
"There will also be added shows from September 4th or so until the 11th and I have asked some old friends to come co-headline if/when DREAM THEATER leaves, and they said yes, so we are just working on the details. I think you will be happy."

A nyakam rá, hogy az Anthrax lesz az.
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.28 0 0 531
Azt szerintem ő sem tudja. Én szívem szerint inkább egy jóval progresszívebb anyagot hallgatnék tőle.
Csabaking Creative Commons License 2005.06.28 0 0 530
Miben mesterkedik Mustaine bátyó? Új album pl.? Egy echte old school metal-t képzelnék el. Jót tenne a fülemnek.
deliriousnomad Creative Commons License 2005.05.25 0 0 529
Most sem időm, sem energiám sincs a Hard Rock Magazin olvasgatásához, de ha éppen olyanom lesz, megígérem, hogy ideírok párat, OK? ;)
Előzmény: Simple (528)
Simple Creative Commons License 2005.05.25 0 0 528
Mik azok, amik rosszul lettek írva a cikkben?
Előzmény: deliriousnomad (522)
mvyky Creative Commons License 2005.05.24 0 0 527
Úgy tudom, hogy egy köcsög magyar szervezet cseszteti a honlapot a letölthető dolgok jogdíjai miatt... No comment!
Előzmény: Simple (526)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!