Az nem volt problémás , amikor kiadták a When című számot (Am i Evil), valahogy olyan énismetallicásvoltam-os. Örülök, hogy így alakultak a dolgok... a Metallica maradt a kedvencem (bárki bármit mond róluk), míg a Megadeth, amely "annyit" azért nem változott egy nagyon fontos ékköve ennek a műfajnak.De érdekes elgondolkodni, mi lett volna ha...Hammett marad az Excodus-ba, Hetfieldék nem vesznek össze és Cliff nem hal meg...akkor persze nem lett volna egy ilyen MEGADETH.
A Hidden kisalbumon lévő számok közül a No More Mr. Nice Guy Alice Cooper feldolgozás, a Paranoid Black Sabbath, a Problems pedig Sex Pistols feldolgozás.
A többi az saját szám. A 2 legtutkósabb szám szerintem a Go to Hell meg a Breakpoint.
A Megadeth szerintem szabadon fordítva magyarul tömeghalált jelent. A szó szerinti fordítás kb. az lehet, hogy millióhalál, de az magyartalanul hangzik. Mustaine egy politikustól látta egy újságban ezt a szót, és természetesen megtetszett neki. :-)
Hello!
Új vagyok...de a Megadeth, azzz jó zene, az egyik kedvencem. Lenne egy kérdésem: az Hidden albumon lévő számok feldolgozások? (a Paranoid-ról tudom hogy az, de a többi?) Milyen előadóktól nyomták? És a Megadeth eggészen pontosan mit is jelent? (talán az atombomba pusztítására használt mértékegység? (!) Namajmégjövök, hello!
Ja, old-school lett az utolsó 2 album, de NEM ELÉGGÉ! Sok volt mindkettőben az üresjárat sajnos. PL. a legutóbbi albumon volt az a 40 másodperces szám. Iszonyat gizdán indult, első hallgatásnál fel is hangosítottam a music centert, hogy na, most aztán Mustaine belecsap a húrokba. Erre vége 40 mp. múlva. Hát bazzeg, valami jó kis 6-7 perces zúzást vártam oda. Talán hallottátok az Annihilator utóbbi 3-4 albumát. Valami olyasmi metal-orgiát várok a Megadeth-től, de úgy érzem, ez az óhajom nem fog teljesülni...
Egész egyszerűen Mustaine bátyánk - belátván, hogy a klasszikus felállásnak esélye sincs - megkereste Vinnie-t (a világ legjobb dobosát), és ő igent mondott a felkérésre - mint annyi másikra is! És hihetetlen, hogy minden stílusban fantasztikusan játszik! Hátha egyszer egy grindcore albumot is hallhatok tőle...! (Az új Backstrret Boyson is dobol!)
Múlt hónapban sikerült elcsípni őket, és annak ellenére, hogy jelenleg csak Mustaine van a klasszikus felállásból, jelenleg nagyon jó formában van a csapat. Kurva jók voltak, tényleg
meg '93-ban a Metallica előtt az MTK Stadionban! A Countdown-nal voltak akkor turnén! (Hmmm) Eleve a Metallica miatt kurva sokan voltak, de emlékszem már aznap délután a koncert előtt közvetlenül olyan szegecsekkel kivert csizmás, óriás Megadeth-es zászlót tartó fan-ok voltak a Deák téri metrónál a Porsche H. szalon előtt, hogy öröm volt nézni! :-)) A járókelők közül sokakon látszott, hogy igencsak meg vannak rettenve. :-)
ha neked a mai metal tetszik, akkor hallgass azt. Hogy pontosabb legyek a mai metal is olyan mint a regi, vannak uj csapatok a regi stilusban, de attol tartok te nem ezt erted mai metal alatt.. :)
MegaDave mostanság épp azon fáradozik, hogy minél jobban levegye a rajongókat:
MEGADETH GREATEST HITS: BACK TO THE START - IN STORES THIS WEEK!
MEGADETH'S GREATEST HITS: BACK TO THE START TO BE RELEASED IN CD AND LIMITED EDITION CD/DVD PACKAGES BY CAPITOL/EMI In Stores: June 28, 2005
Megadeth Greatest Hits: Back To The Start follows Capitol/EMI's 2004 extensive eight-album remastering campaign for the band's catalog and the release of the band's tenth studio album, The System Has Failed, which debuted at #18 upon its September 2004 release (Sanctuary Records). The Greatest Hits tracklist, selected by fans in a poll at the band's official website, megadeth.com, packs 17 top hits and favorites on a 78-minute single disc, including "Peace Sells," "Symphony Of Destruction," "In My Darkest Hour," "Holy Wars...The Punishment Due" and "Sweating Bullets."
The limited edition CD/DVD package is expanded to add approximately 40 minutes of video content, including a new Mega-Mix music video for "Kill The King," edited from past music videos and behind the scenes footage, seven previously unreleased live performance cuts from the band's 1999 Risk tour, and a preview for the forthcoming 2-DVD set, Arsenal Of Megadeth. To be released this fall, Arsenal Of Megadeth is a new career anthology including videos, live performances, interviews and Dave Mustaine's home movies of the band on the road. Pre-orders for the two new Greatest Hits: Back To The Start packages will be taken at the band's official website, just as Megadeth's remastered catalog titles were first offered last year.
MEGADETH: GREATEST HITS (CD) 1. Holy Wars...The Punishment Due 2. In My Darkest Hour 3. Peace Sells 4. Sweating Bullets 5. Angry Again 6. A Tout Le Monde 7. Trust 8. Kill The King 9. Symphony Of Destruction 10. Mechanix (2002 Remix) 11. Train Of Consequences 12. Wake Up Dead 13. Hangar 18 14. Dread And The Fugitive Mind 15. Skin O' My Teeth 16. She-Wolf 17. Prince Of Darkness (TRT: 78:15)
Limited Edition Greatest Hits CD/DVD: DVD tracklist 1. "Kill The King" Mega-Mix video (New video, compiled from clips from Megadeth's top music videos) 2. 'Megadeth Live' intro screen / Prince Of Darkness 3. Holy Wars...The Punishment Due 4. In My Darkest Hour 5. Hangar 18 6. Sweating Bullets 7. Symphony Of Destruction 8. Peace Sells 9. Preview for Arsenal Of Megadeth (forthcoming 2-DVD Megadeth release) (TRT: 39:09)
"There will also be added shows from September 4th or so until the 11th and I have asked some old friends to come co-headline if/when DREAM THEATER leaves, and they said yes, so we are just working on the details. I think you will be happy."