sok infot talasz a topikban, keress ra a "vezérműlánc"-ra amugy 300-400ezer mert ki kell szedni a motort! de elkepzelheto hogy csak feszito ment ( elso lepesban ) szejjel. akkor 50ezer. de ez csak a 98-99-es SOHC explorerekre igaz.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, bár tudom így látatlanban nem könnyű. Ma megnéztem egy explorert, minden nagyon egyben volt, egyedül egy furcsa hang volt a motorban, amit az első kerékdoboknál még erősebben lehetett hallani. Egy kicsit tompább zörej volt, ami gázadásra eltűnt. Az eladó szerint az ékszíjfeszítő lehetett. Van ötletetek így látatlanban mi lehetett. Illetve egy vezérműlánc csere nagyságrendileg mibe kerül?
HI. Melyik motor mozgatja a RR-t? Nekem 2.5dse/sor 6-os BMW turbó 136Le/ 12lit.város, de finoman pályán mértem 7.8- at is. Dieselhez képest nagyon megy, de nem lehet összehasonlítani egy V6, vagy Vnyóóccal. Asszonyt megpróbálom rávezetni, hogy cserélje le a suzukit egy explorerre? Expoban van kapcsolható 4x4? Difizárak, gyárilag, vagy rakott már be valaki ARB-t vagy lochert? Milyen a hajtás? Mi ez a szintszabályzás levegős mint nekem, vagy valami más? Olvasgatok vissza, de egyszerre sok. Használati leírás még kéne. THX.R.
Üdv. az uraknak/Hölgyeknek esetleg/. segítséget kérnék: Magyar nyelven használati leírást keresek explorerhez, elég a gyári /magyarított/ egyszerű is. Idősebb kollegám mindennapjait könnyíteném meg vele.99-es a vas. Amúgy a topik OK, az autót mostanában nézegetem egészen rendben van főleg vételár szemszögből. CSAK HÁÁÁT NEM RANGE ROVER! Köszönöm.
Én hoznék a helyedben egy másikat ,amilyet akarsz,lényeg hogy a szin ,típus egyezzen,rátenném a régi rendszámot és kész..Ráadásul a színátírás 5000ft az okmányirodában...Szerintem még így is jobban jársz,vizsgát meg ilyeneket el lehet intézni,de kb 80 000 a számokat is átteszik..
Én az Expeditionokat nézem vadul 3-4 millióért már 2005-2006.évjératok vannak...
Nem tudom. Gery beszélt egyszer egy srácról erről. A használtautón hirdeti, vagy legalábbis korábban hirdette magát. Új autót reklámoz, de biztos partner tud lenni használtban is.
Mindenesetre az eladát-vételt nem kapkodom el / ráérek van időm/, főleg ebben a pénzügyi válságban. Azért a mostani autómat sem akarom elpasszolni poton pénzért.........ráérek van időm, a pénz is kb. két hónap múlva jön...............mindenesetre folyamatosan nézem a hirdetéseket..........
Sziasztok! Ugyebár sajnos itthon megszünt a Ford explorer forgalmazása kb. 2002-2003 óta úgy hogy ritka a harmadik generációs modell itt Mo.-on egy évvel ezelőtt láttam egyet kb. 4500000.-ért egyik ford kereskedésnél ráadásul 7 személyes volt csak akkor még nem volt pénzem rá.....A használtautón van egy 2006-os modell 9900000.-ért, de ha várok 2003-2004-es modellt megkapok 4200000-4800000.-ért.............ez az ár már jó lenne igaz egy kis hitelt fel kéne venni rá........!!!!!!!!!!!
Az egyik barátom Bostonban tanul a Harvardon, nézz szét a neten Boston környékén ( MASSACHU ) mi a felhozatal, ha valami megtetszett írj neki, megnézi, mindent elintéz neked amit ott kell intézni.
Csóró diák, szerintem meg tudtok egyezni. Vannak netes aukciós oldalak ( nem csak ebay ), 10-12000 usd áron 2004-2005-ös explorereket is találsz, nem csak egyet.
Egy tanács: a 2002-esek új konstrukciók, beteg váltóval, azok kifejezetten olcsók, de kerüld őket.
a www.carcomplaints.com statisztikái szerint minden idők egyik legrosszab konstrukciója a 2002-.es explorer.
Vagy: Márciusban költözöm Belgiumba, ha kell ott szét tudok neked nézni ha gndolod