Keresés

Részletes keresés

Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6100
Én már régebb óta vagyok, beeeeeeeee !!! :o))))
Nyugi, 8 megás mindegyik. Ne felejtsd el, sőt azzal kezdd, hogy ha a firmvere kisebb mint '1.0F', akkor frissítsd fel innen !
Ha Feurio-t is használsz, akkor feltétlenül töltsd le, és telepítsd ezt !

Használd egészséggel ! :o)))))))))

Előzmény: GombocArtur (6096)
GombocArtur Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6099
Ja, és 32x LG csak 2 megás. Amúgy nekem mindegy, mennyi, csak írja meg hiba nélkül a cédét :)
Előzmény: GombocArtur (6098)
GombocArtur Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6098
Szerintem is tudja. Főleg, hogy kb 10 weboldalon 8-at, és csak 1-en láttam 2-t :) Sebaj, estére meglesz, csak azt bánom, hogy akkor pont dolgozni fogok, így öcsém előbb tesztelheti :)
Előzmény: nicko (6097)
nicko Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6097
Nekem az LG 12x író 8MB pufferes.
Létezne, hogy amit később dobnak piacra ezt nem tudná min.?
Hát nem tudom amikor már dvd olvasóval együtt is 23-25.000 Ft. :)
Előzmény: GombocArtur (6096)
GombocArtur Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6096
Még néhány óra és egy TEAC 40x12x48 boldog tulajdonosa leszek. A bolt, ahol veszem, ma ment áruért. Három 32x LG-t hoznak, és nekem egy TEAC írót. Az LG nem tudom mennyi, de ez 21.200 brutto. Ennyit megér nekem, főleg, ha 8MB buferrel rendelkezik. (sajnos nem tudom, láttam oldalt, ahol ketőt és láttam, ahol nyolcat írtak)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6095
amaz(6078): Még egy ötlet a különbség pontos(!) mérésére. 2 db 40x CD-t kell rászánni, és nem is biztos, hogy utána nem tudod hallgatni is... Fontos a 40x, és a jó minőség, mert az íród visszadobhatja esetleg, vagy visszavesz az írási sebességből...
Tehát Feurio + előrántasz egy 79:12 szekes audiot (pölö Hair), és imidzset csinálsz belőle. Majd 40x-en és 24x-en is pörkölsz belőle egyet-egyet. Amikor végez valamelyikkel, akkor a végén kapsz egy infó-ablakot, amelyben másodpercre közli, hogy mennyi ideig tartott lídin/lídóut nélkül, és összesen, és átlagosan hányszoros volt. Felírod mindkettő után, és így a te íródnál egzaktul látod a különbséget... :o)
shop Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6094
Köszönöm!
Előzmény: hORK (6093)
hORK Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6093
http://firmware.fr.st/

-Toshiba SD-M1612

You can make your drive region free (RPC-1) by using these :
Patched X004 RPC-1 firmware or Patched X806 RPC-1 firmware (revA) (patch by X).
Patched X806 RPC-1 firmware (revB) (patch by X).

a fenti link egy elég hasznos oldal minden dvd-rom tulajnak :)

Előzmény: shop (6091)
shop Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6092
CR-Info = CD-R Info
Előzmény: shop (6091)
shop Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6091
Helló, az itt többször is ajánlott Toshiba SD-M1612-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem. A CR-Info oldalán valami olyasmit látok, hogy ezt a DVD-meghajtót nem lehet régiófüggetlenné tenni. Tud erről valaki valamit?
emp Creative Commons License 2002.09.09 0 0 6090
aha, a 12x-re rosszul emlékeztem, amúgy azóta láttam már én is, hogy milyen márkát takar. volt egy csomag, aminek beszakadt a tescos fóliája, de alatta még mindig van egy mind a tíz darabot beburkoló, átlátszó réteg. nagyon kedves tőled, hogy fölajánlottad, de úgyis megveszem, ha valóban szükségem lesz rá, amúgy meg BP-n lakom.
Előzmény: csibesz (6088)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.09.09 0 0 6089
amaz:
6078/a: Néhány tíz hozzászólással előbb többen taglaltuk a problémát...
6081: http://www.nero.com -> support ;o) Az ő 'tolvajnyelvük', fejtsék meg ők... :o)

atv72(6083): Isobuster, CDMage, WinISO, CDCheck, CDRDiagnostic. Első 2 PPetinél is a legfrisebb, a többit pedig innen (is) letöltheted, ha gondolod...
A kilátások nem túl rózsásak, de hátha... ;o)

csibesz Creative Commons License 2002.09.09 0 0 6088
24x / !!! / Ritek gyártmányú PrimeDisc lemezeket takar a kék csomagolás, 1890FT-ért vettem Kecskeméten. Még nem próbáltam, de eddig ezen márka kisebb méretű lemezeivel nem volt gondom. Ha Szolnok közeli vagy esetleg,tudok adni egyet.
Előzmény: emp (6074)
atv72 Creative Commons License 2002.09.08 0 0 6087
HELP!

sajnos voltam olyan buta es hp cd-writerrel direct cd-t csinaltam (kb. mint a floppy: megformazza, majd siman masolhatsz=irhatsz ra wind.exploreren keresztul). Harmadik hasznalatkor mar fel sem ismerte a cd-t, vmi directory volume-t keres. valoszinuleg nem megfeleloen allitottam le az irast.

mit lehet tenni, h leszedjem rola a 300mb-nyi anyagomat? (ja es mas drive persze nem, sem olvassa)

thx

nicko Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6086
zene másolásban is megvannak a kiskapuk. :)
Előzmény: amaz (6084)
amaz Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6085
Ennek mi az oka ? Ki tudja ?
-
20:50:02 #14 SCSI -400 File Cdrdrv.cpp, Line 1325
SCSI Exec, HA 1, TA 0, LUN 0, buffer 0x037DAB90
Status: 0x04 (0x01, SCSI_ERR)
HA-Status 0x00 (0x00, OK)
TA-Status 0x02 (0x01, SCSI_TASTATUS_CHKCOND)
Sense Key: 0x00 (KEY_NO_SENSE)
Sense Code: 0x00
Sense Qual: 0x00
CDB Data: 0x2A 0x00 0x00 0x01 0x60 0xE6 0x00 0x00 0x1B 0x00 0x00 0x00
Sense Data: 0x70 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x0A
0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00

20:50:02 #15 CDR -400 File Writer.cpp, Line 308
SCSI Target error

20:50:02 #16 Text 0 File ThreadedTransfer.cpp, Line 219
all writers idle, stopping conversion

20:50:02 #17 Text 0 File ThreadedTransfer.cpp, Line 213
conversion idle, stopping reader

20:50:06 #18 Phase 38 File dlgbrnst.cpp, Line 1426
Burn process failed at 8x (1200 KB/s)

Előzmény: amaz (6051)
amaz Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6084
úgy úgy
Előzmény: nicko (6066)
amaz Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6083
OFF
Ergo nem vontathatsz, ebben mi a komplikált ?
Tegnap mentem át a forgalmi vizsgán :-)
Előzmény: trollcsi (6063)
amaz Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6082
a)Vajh ha 40x írok az mennyivel lesz gyorsabb mint a 24x ? (a kérdés komoly) Mérte vki ?
b)Lévén megfizetted a jogdíjat, ezt igazolja a holomatrica.
Előzmény: rgranc (6062)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6081
Tsirkefogg írá:
"2002 Szeptember 4

Site infó

Letöltés:
Többen írtatok, hogy ez meg az nem működik. Sajnos az UltraWeb nagyon leterhelt, főleg 18-22 óráig. Ez idő alatt nagyon lassan és néha-néha nem lehet letölteni semmit, pedig a fájlok fent vannak. Próbáljátok a fenti időszak elkerülését ha lehet.

E-mail:
Kedves freemail tulajdonosok! Sajnos a ti leveletekre nem tudok válaszolni, mert az excite szolgáltató rendre visszadobja, hogy kézbesíthetetlen levél! Mindenkinek válaszoltam pedig, de hiába! Tudom többször volt rossz mostanában a freemail, szerintem ideje, hogy posta boxot váltsatok"

Ehun a megódás... :o)

Előzmény: Törölt nick (6072)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6080
Bár igaz, hogy Linux.User.0000 vagyok, /de egyszer már majdnem láttam egy embert, akinek volt egy ismerőse, annak meg egy PC-je... ;o)/ szerintem a következők sincsenek ebben a sorban /bár lehet, hogy tévedek.../:
1. DAO-t vagy TAO-t vagy SAO 1.,2.,x.-k szessönt "írjál komám"...
2. CD Text-et jól látod, hogy nem látom...
3. Szedegesd össze előre a fájlaidat egy könyvtárba, számold össze hány perc, stb....
4. Az 1. szám után legyen 2,8 szek, a 3. után 4,7 szek szünet......
5. Kapcsold ki a Burn-Proof-ot öreg, mer' most mazózok...
6. Tempfile-ból dógozz, amit még mahinálni kéne...
7. Egy kis beúsztatás jó lenne...

...

Asszem nem kell folytatnom. Minden tiszteletem (komcsi!!!) a Pingvineké, meg a parancssoros progiké, de a GUI-s "szaroknak" is megvan a létjogosultsága asszem... :o)
Még ha kell hozzájuk BillyBoy, akkor is. ;o)

Előzmény: Solt (6078)
nicko Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6079
oops..hát ez meg mi? :)))
Előzmény: Zolcsi Baba (6075)
Solt Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6078
Hát ebben a CD-text nincs benne, mert azt sosem használtam, de ez a két sor (vagy ha az első végére írsz még egy pontosvesszőt, akkor a másodikat utánaírva csak egyetlen sor) az adott könyvtár mp3-fájljait egy audió CD-r írja.
Ja, a cdrecordnak valószínűleg kell egy "-pad" opció is:
find *.mp3 -exec mpg123 -w {}.wav {} \;; cdrecord -v -pad speed=1 dev=6,0 -audio *.wav
Előzmény: Zolcsi Baba (6077)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6077
Letöltötted a Nero Linux-os verzióját, vagy a miafene... ??! :o)
Nem vagyok egy linux-guru /viszont hüjjje vagyok hozzá.../; illen pontossággal reprodukálsz ezzel a 2 sorral egy audio cd-t, mint amit leírtam..??!
Ha igen, akkor ezért (is) használják sokan... :o)
Ha nem, akkor sincs semmi gáz. SZVSZ. :o))
Előzmény: Solt (6076)
Solt Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6076
mp3 -> audio CD? Ilyet a linux alatt is lehet csinálni:
find *.mp3 -exec mpg123 -w {}.wav {} \;
cdrecord -v speed=1 dev=6,0 -audio *.wav
Előzmény: Zolcsi Baba (6075)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6075
Háj !

Mivel /szokás szerint... :o)/ rettenetesen ügyi voltam, így "a beígért, és a tömegek által követelt" Nero-help-álá-Zolcsi most gyün, nem hétfőn... :o)

Még egy dolog: ájm szarri, szó szarri... de én csak az angol Nero-t értem, ezért az MP3->Audio CD konverzió témakörben megtartandó nagydoktori védésem erre fog vonatkozni... :o) Télleg nem arcozok; nem értem a magyarítását; nem vagyok jó angolos, de ángliusul megy a dolog, magyarul meg nem nagyon... :o(

Tehát vágjunk bele... :o)

Nero indít -> New , vagy ha Wizard-os vagy, akkor..... Close Wizard, vagy elfelejtheted az egész következő litániát... :o) Bármikor átválthacc vissza, ha kész vagy.

New Compilation -> Audio CD

Fülecskék:

1. Audio CD: Write CD text on CD -> igen vagy nem. Ha tunnya a pörkölőd a CD Text-et, és szeretnéd is, bekatt marad, és akkor Title, Artist minima kitölt...

2. CDA Options: MINDIG Diskspace Strategy-t kell választani, ha azt akarod, hogy asztaliban le tudd játszani, mert csak így tudja DAO-ban megírni !!! Itt jelölöd ki azt a drive-ot is amit egyébként grebbelésre használnál (itt viszont nincs igazán jelentősége, mivel valszeg vinyóról megy az mp3-koverzió...).

Audio read speed-et oda állítod, ahová jólesik; ha mániákus audiofil vagy, akkor a legkisebb sebességet válaszd a grebbhez...

Remove silence at the end of *.cda tracks: a trekvégi digi pauzát tünteni el -> bekatt

Track reference setting-> Cache the track on harddisk before burning: FONTOS, hogy bekatt legyen, a DAO miatt és pufferalucsorgásbufferunderrun ellen...

3. Burn: Write -> bekatt, Finalize CD-> bekatt (ha multiszessönben adatot akarsz még írni az audio-rész után /pölö videoklippp a bandától../, akkor kikatt) , Write Speed -> az íród minimális sebessége. Lehet a max is, de az nagyon nem ildomos itt... ;o)
Write method: DAO vagy DAO/96 (ha az íród szubkódolvasása f@sza, akkor engedi mindkettőt...) !
Ha DAO/96, akkor nincs semmi gatyázás, lezárja, és van egy szabvány audio cédéd. Ha a DAO bekatt, Finalize kikatt, akkor jobb helyeken eztet hívják SAO-nak. Ha így csinálod, már ezt is tud(hat)ja olvasni asztali cuccos, de jobb a békesség... Konklúzsön-> SAO-t csak akkor érdemes használni, ha adatot akarsz még tóni a végire nekijek. Ha netán olyan VACZAK 2x/1x/4x típusú írója van valakinek, amelyik nem tudja a SAO-t, akkor értelemszerűen a DAO kiválasztásakor nem tud játszani a Finalize csekkbokszszal, mert szürke lesz a szentem...de korrekt "narancskönyv" (talán...??) szerinti audijjót akkor is tud vésni.
Number of copies: mindenki képességei, és pénztárcája+szükségletei szerint... ;o)
Burn-Proof: ha tudja a kicsike, úgyis kiválasztod magadtól is... :o)

És most megbököd a NEW gombot...

Ha van m3u-d /tehát pölö egy albumot akarsz visszaírni/ dregendrappal megfogod, és rárántasz ! Az se rossz, amire gondoltál, de a te a Nero "Audio1" című projektablakára teszed mindezt... :o)) Kapsz egy 'Adding file(s)' vindót, és a referenciákat megnézi, hogy olvasható-e, mp3 alatt nem avi van-e esetleg, stb. Ha mindent rendben talált, akkor látni fogod alul, hogy mennyi helyed van még a cödön. A módszer szóló mp3-aknál ugyanez; egyesével, de csoportosan is hajigálhatsz rá.
Ha korrektül meg volt írva az ID3Tag és/vagy az m3u, akkor a trekkek CD Text beírása is megvan. Ha nem, akkor (szerintem...), előtte érdemes a Winamp-ban (vagy bármilyen más tegszerkesztővel...) megcsinálni, mert ott egyszerübb, és az mp3-ban is meglesz, nemcsak az audión. De itt is megteheted: jobb katt a trekk(ek)en, és Properties, és kűdöd az arcába a szöveget.

Azt javaslom a propertíz-dógot egy Ctrl-A után csináld, mert akkor mingyá' több minden fontosat is tucc csinányi.
1.Beírhatod az előadót, lemezcímet. Protection-t ne nagyon kattints; "Szeressük egymást, gyerekek..." ;o)
2.Pause-nál beírod a nullát, főleg, ha szétszedett koncertet akarsz újraegyesíteni !!! Ha viszont szépen, pontosan /álá TAO.../ 2 szekes szüneteket akarsz, lelked legyen rajta.
3.Mindenféle filtereket használhatsz /a L**ton Yellow Label-en kívül... :o)/. Én csak egyet javaslok, és azt is csak akkor, ha kompilésönt csinálsz, és erőst különböznek a szintek: a Normalize-t, és a difót RMS-el, és 20%-al. SZVSZ minden filter meghamisítja a múzikot, tehát csak végszükségben. Az Equalizertől /hangmérnökön kivűl.../ óvók mindenkit /ők pedig nem foglalkoznak mp3-al... :o)/. A Declick-ben nem hiszek igazán; ami egyszer sz@rul lett grebbelve, az sz@r is marad; az LP-khez meg nem nyúlok, legyen csak eredeti, zajjal együtt. A Karaoke-t meghagyom a japcsiknak, a Stereo Widening és az Echo szintén csonkítás, ezzekel én elvből nem foglalkoztam/foglalkozom. Aszondom: amit Pitta egyszer lekótázott, és felnyesett cédére, aztat én MINDIG UGYANÚGY szeretném hallgatni, bekápot készíteni róla, stb....
A Hiss reduction-nel lehet a vinyl LP-kre bepróbálkozni; a véleményem látható fentebb az ilyetén "fajtalanságokról"... :o)
Tiknó-,hausz-, és egyéb őrülteknek+házibulira lehet használni esetleg a FadeIn-Fadeout-ot, hogy folyamatosan gurujjon a szekér..

Ha egyesével vannak kijelölve a trekkek, akkor jobb egérre "meg lehet híni" az Audio Editor-t. JUST FOR EXPERTS !!!! Szétk*rhatod az egész kompilléssönödet, a trekkjeidet, ha elkezdesz a gepekkel, illetve az effektekkel babrálni. Ha ilyened támadna, akkor inkább Feurio vagy EAC, de ott is veri óvatosan...

Tulképpen meg is vónánk. "Opens the Write CD dialog", oszt vrite, bele az orcájába... :o)

Talán mondanom sem kell, hogy Audio->Audio, illetve wav->Audio válogatás készítése is ugyanígy megy, csak cda-kat, illetve wav-okat ragadsz fülön. Ha valóban 13 cd-ről akarsz összeállítani egy válogatást, és 1 azaz egy darab író van csak a gépedben, és semmilyen más ROM-os jellegű dolgod nincsen, akkor viszont megőszülsz; erre (is) a legjobb a Feurio.

Hááát, hajrá ! :o)

emp Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6074
igen, tescokék alapon az írás fehérrel: Tesco.
12x-es sebesség, és mint írtam, bontott darabot nem láttam. de érdekelne, hogy beválik-e?
Előzmény: csibesz (6065)
emp Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6073
szerintem sokan örülnénk neki, csak aki végigolvasta a 6000 beírást, már említeni sem meri. én képtelen lennék nekiállni. lényeg: mindkét kezem fölemelve
Előzmény: Zolcsi Baba (6059)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6072
Tesvéreim!

Köszönöm az ötleteket!!

Rgranc
Tisztában voltam a veszélyel, de ki akartam próbálni. És csodák csodája eddig minden Cdjátszó olvasta amit 32x irtam meg. Pedig faterom kocsijában valami otvar régi player van és még az is vitte...

Kérdés

Hova tűnt a csirkefog?? Napok óta nem találom...

Üdv
Adept

Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.09.06 0 0 6071
Adept ! Az rgranc által ajánlott helyen lévő progikból az MP3Gain a 'te embered'. Ne dőlj be az ottani állításnak, valójában freeware. :o))
Előzmény: Törölt nick (6068)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!