Keresés

Részletes keresés

hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1210

ez pont olyan mint cicabogár terhessége ;))))

ott születtem drágám, meg 18 éves koromig ott is éltem, sőt a zapukám még most is ott lakik :)))

Előzmény: zsombolya (1208)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1209
miért?
Előzmény: cicó (1206)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1208
na most aztán hogy kerülsz te Szarvasra????:)))
Előzmény: hive (1205)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1207
autóztunk nnnna :)
Előzmény: cicó (1206)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1206
Mikor tavaly keresztül autózun Szarvason olyan volt mintha valami időutazáson lennék:)
Előzmény: hive (1205)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1205

Abban neked tökéletesen igazad van, hogy van ilyen is. De zsombi gyereke azért nem olyan suliba jár, ahol a budi az udvaron van.

És ahol ilyen gondok vannak, ott nyilván nem adnak fel olyan leckét, amit csak géppel lehet megoldani.

Egyébként azért nem szűkíteném a kört Bp-re, ez ma már Szarvason se gond, pedig az aztán végképp nem nevezhető nagyvárosnak.

Előzmény: Törölt nick (1201)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1204

cipője miatt????????

hány éves is most Milán ? (ez a Milán tök jó név, ha szülök mégegyet, az tuti, hogy Milán lesz, bár most ez a görögzita kicsit rontott a renomén, de még mindig nagyon tecc:))

Előzmény: Törölt nick (1203)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1203
Milán most kapta meg anyu régijét, de suliba tilos (kb. 200 m-re laknak a sulitól, a konyhaablakból végig lehet követni az útját), meg oda nem is akarja, amióta majdnem megverték a cipője miatt. Akkor viszi el, mikor megy el a haverokkal (mert most már ez megy, na nem sok, 1-1,5 óra), hogy anyu elérje, meg ő is anyuékat. De ennyi. És ezt meg is értette, és be is tartja.
Előzmény: zsombolya (1202)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1202
státuszszimbolum:)) minek minek, azé'mer a Pistikének is van! MI is vettünk neki egyet asszem harmadikban (hogy oda tudjak neki szólni, ha nem érek oda érte, hogy minggyáminggyáminggyá, két nap mulva faszán ellopták , vettünk másikat, tök szépet, újat, na azt nem is hordja magával, mert fél hogy ellopják:)))
Előzmény: hive (1196)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1201
Hö-hö, hát a nagy Bp-en egész biztosan, de azért ne feledjük, hogy ez iskolánként változik, ahol pl. kerti budi van, ott szerintem nem igazán az a prioritás, hogy legyen fasza gépterem fasza nettel, ahol csórikáim elintézhetik az ilyen irányú dolgukat. Meg szerintem itt a falusi kicsiben sem az IT a fő profil... szal maradjunk csak annyiban, hogy egy rétegnél esetleg, de nem ők ám a nagy többség.
Előzmény: hive (1198)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1200
nálunk vannak olyan gyerekek, akik az ebédpénzt sem tudják minden hónapban befizetni! ezt most különben fogalmas sincs mér mondom és hogy kerültünk ide az egy órás telefonálgatásból, de valamiért úgy éreztem rettentő fontos közölnöm:))
Előzmény: hive (1198)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1199
Én negyedikre datáltam neki...viszont addig is korlátlanul imélezhet:) Azt mindenképpen támogatom, gyakorolja a helyesírást:)
Előzmény: Yv (1197)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1198
Ja, és neked még biztos nincs ilyen tapasztalatod, de azok a gyerekek, akiknek otthon nincs gépük az iskolai számítógépeken tudják megoldjani az ilyen jellegű feladatokat. Amíg csak egy gépen volt netünk, ráadásul korlátozott, addig az enyémek is a suliban neteztek.
Előzmény: hive (1194)
Yv Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1197

mondtuk a lánynak, hogy ha ötödikbe megy, akkor majd kap tőlünk.

a múltkor az anyja megemlítette neki, hogy venne egyet, mire a kiscsaj kijelentette, hogy nem kell, mert majd a keresztmamitól kap, ha ötödikes lesz:)))

Előzmény: cicó (1195)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1196
Az enyémeknek is csak akkor lett, amikor elkezdtek önállóan közlekedni. Addig minek?
Előzmény: cicó (1195)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1195

Ja és a mobil ügy....múltkor megdöbbenve hallom a szülőin (második osztály) hogy kéri a tanító néni, hogy szóljunk mi is a gyerekeknek, hogy óra alatt kapcsolják ki a telefont...mivan?:) Nem értem minek kell egy másodikosnak mobil, maximum abban az esetben helyeslem akik délután egyedül mennek haza, de nagy részüket még a szülő hozza-viszi...

A lányom is bepróbálkozott de beintettem neki...

hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1194
Azt azért ne felejtsd el, hogy az enyém idősebb a tiednél. Sztem amikor annyi idős volt mint a tied most, még nekünk sem volt otthon netünk. (A gép meg nekünk munkaeszköz, szoktunk is otthon dolgozni, ezért több is van. És az első gépünk még DOS-os volt, 90-es évjárattal.)
Előzmény: zsombolya (1191)
cicó Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1193
Majd lesz nekik mire akkorák lesznek mint hive nagyság gyereke:)))
Előzmény: zsombolya (1191)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1192
Az ilyen-olyan szakvéleményektől függetlenül nekem a saját tapasztalatom alapján gyanús a dolog. Ha hosszasan kell mobilon beszélnem szabályosan megfájdul a fülem tőle, a headsetet meg egyáltalán nem bírom akkor se, ha csak benne van a fülemben, de nem beszélek. Úgyhogy tuti, hogy valami nem kóser vele.
Előzmény: AliceCsodaországban (1186)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1191
hát nemtom híve nagyság milyen elit isibe jár a gyereked, de az enyémnek osztálytársainak kb. felének még gépe sincs, nemhogy nete, meg messengerje, és a telefon sem magától értetődő még. Csak mondom!
Előzmény: hive (1188)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1190
Simán felkel, ebből még sose volt gond. Nem is tudom, honnan szedtük, mert mindenki más mormota a családban, csak ő nem.
Előzmény: zsombolya (1183)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1189
vonalason beszelnek, de ettol fuggetlenul ha ez igy lenne, a fonokom mar halott lenne:)
Előzmény: AliceCsodaországban (1186)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1188

az már egy elavult technika kérem (nem vicc!!!)

A mieink is csak arra használják, hogy ránktelefonáljanak időnként, ha valamit szeretnének. Egymással már rég nem használják, ált. be sincs kapcsolva.

Előzmény: zsombolya (1180)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1187
nem a szamitogep ellen van kifogasom, hulyen is nezne ki, amikor reggel vecezes elott lovom be a gepet:) egyszeruen a csaladhoz valo hozzaallasahoz, es hogy nem kepes egyensulyt tartani. megjegyzem, van osszehasonlitasi alapom, mert a ferjem nevelt fiaval semmi bajom, pedig az meg kamaszabb, 16 eves. ellenben tud koszonni, beszelgetni, erdeklodni.
Előzmény: hive (1184)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1186
Most nem azért, de éppen a napokban hallottam egy orvosi előadást arról, hogy a mobiltelefon huzamosabb hazsnálata agyrákot okozhat. És ez nem vicc, mert be is mutatták műszerrel, hogy a nemtudommilyen sugarak amiktől a mobil működik, hogy kiverik az agy ezen sugárbefogadó képességét (szakszerűbben nem tudom magyraázni) egy ideig sípolt a műszer, aztán mint amikor kiég a biztosíték, elhallgatott előtte valami sajátos zaj volt. Jó, lehet, hogy ez kóklerség, de nem természetgyógyász állította, hanem neurológus sebész.

Tehát ha a férjed szerint az egyetlen ok a 60 perces beszélgetésre az, hogy ingyen van, akkor ajánlom, hogy nézzen utána ennek a témának. Az említett orvos szerint akkor károsodik legkevésbé a mobiltól az agy, ha nagyon röviden bonyolítjuk le a beszélgetést, a beszélgetés hosszával ez a károsodás hatványozottan emelkedik.
Előzmény: Mikolt (1162)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1185
hat en utalom:) nagy vonalakban igyekszem csak olyan szabalyokat felallitani, amiket nagy tobbsegeben en is betartok, de keveset mindenbol szabad. lehet kolat is, fel decit, lehet csokit is, egy sornyit, lehet nutellat is, hetvegen. meg ugye figyelembe kell venni a gyerekek egyeni igenyeit is. pl. Zalan nyugtalan, ha nem varhatja meg az apjat, Kolos nagyjabol letojja, hogy otthon van az apja, vagy sem, o engem akar megvarni.
Előzmény: hive (1175)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1184
Az utolsó mondatodhoz sok sikert. De azért barátkozz meg a gondolattal, hogy ma már a leckék jelentős részét is géppel, internettel csinálják. És 10 év múlva ez nyilván hatványozottan így lesz.
Előzmény: Mikolt (1179)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1183
nemtom meg lehet-e egy 14+ nak mondani mikor tolja be a seggét az ágyába, de asszem azért fél10 10 felé már morognék erősen neki, mert reggel kelnie kell. Akkor meg ha beájulok, nemtom mi van:))
Előzmény: hive (1182)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1182
14+ (nyolcadikos)
Előzmény: zsombolya (1176)
hive Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1181

Mert a fiúk ezen már túlléptek :))) Mikrofonos fülhallgató + számítógép, több órán keresztül is képesek akár konferenciabeszélgetéseket folytatni. Ülnek a gép előtt, msn-en adják-veszik a leckéket meg az órai jegyzeteket (telefonnal lefényképezve és betöltve). Közben megbeszélik a fontosabb dolgokat, amiket macerás leírni, valamint párhuzamosan netes játékot játszanak közösen. Nézni is követhetetlen időnként.

Előzmény: Yv (1173)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!