ugy alakult, hogy az Octaviam totalkarra torodott es surgosen kellene egy helyettes. Felmerult egy P406 is. Gyonyoru, full extras, 2.0 16V. 95-os evjarat, ehhez kepest (allitolag...) 75e km van benne. Van szervizkonyv is, svajci. Tenyleg valami kicsi heylen pecsetelgettek, a varos nevet meg soha nem hallottam. Az auto nagyon jo allapotban van, jo az ara is, ha tenyleg 75e a 75e. Sarkanynak azert megmutatom, gondoltam.
A kerdes: mennyit fogyaszt egy ilyen auto? Nalam ropke par nap erejeig volt egy 2.2 benzines, az azert eleg falank volt.
Tovabbi kerdesek: a jobboldali bajuszkapcsolo vege benyomhato. Ez a board komputer akar lenni? Sajnos a probauton elfelejtettem nyomogatni. A nagy kijelzon a kulso homerseklet viritott (40 fok...)
Ha tenyleg 75e km van az autoban, mikor kovetkezik a vezermuszijcsere? Mennyi a szervizintervallum?
ha jön a Gyuszkó család - márpedig jö idő lesz -, akkor vmi nem füstös helyre kellene menni...
ha jó idő lesz - márpedig jó idő lesz -, akkor vmi szabadtéri programot kellen választani
Mit szóltok a Rio-hoz a Petőfi híd budai hídfőjénél? No belépő, ha vki inni akar normálisak az árak is?
Taxizást szívesen vállalok, csak mondjátok meg kiket?
sabian
Mi is szeretnénk jelentkezni a talira, ha lehetne gey olyan kérés, hogy amikor eldöntitek a helyet és időt csörögjetek rám, mivel nem leszek a héten netközelbe.
Mesélj, hogy van a család!?
A "jó hely"-et illetően nincs ötletem, de valami olyan hely kellene, ami mindenkitől kb. egy távolságra van (kivéve persze sansalit és Break-et :) ). Szal úgy a város közepe-tájékán.
Most, hogy visszaszakadtam hazánkba gondoltam írok. Mondjuk azt, hogy pénteken hol talizzunk? Hányan leszünk? Meg ilyesmi. Természetesen magamra vállalom az asztalfoglalást, csak mondjatok egy jó helyet! Hm?
üdv:
sabian
a multkorokban nagyon lefoglalt a munkám és ez volt az oka,hogy nem írtam a fórumba.
Amúgy meg van mindenki?
Nemsokára kijön a 206SW változat, Roland Garos felszereltséggel.
Ja az e-havi Tuning&Stereot vegyétek meg mert van benne egy olyan pöpec 406-os,hogy az valami fantasztikus.
Udv Mindenkinek!
Mostanaban csak olvasgattam.
MC: ne mergelodj, lesz ez meg igy se.
Amugy sikerult megjavitanom a fogyasztasi rekordomat 100liter/100km, pontosabban 30liter/30km. Ramentem egy kisebb kore-sziklara, es sikerult szetszaggatnom a benzincsovet, ami visszavezeti a benzint a tankba (aki latta a kocsimat nem csodalkozik rajta). Csak ugy spriccelt belole a benzin. Szerencsere tele volt a tankom.
Holnap megyek egyet gyorsulni, csak ugy kivancsisagbol (400 meter).
Sajnos talira nem tudok menni, sok most az elfoglaltsagom. Remelem a kepeket (esetleg videokat) megnezhetem majd a neten.
Jovo hettol mikrohullamon megyek majd a modem helyett. Megegyeztem a szolgaltatoval, hogy biztosit egy kis tarhelyet a szerverukon (cca 50-100 MB), amit most fel is ajanlanek.
Break.
Publikáltam a 307 topicban is, megosztom Veletek is. megyek talira, legfeljebb egy fülig centrál reklámfeliratos 306 HDivel:-((
A mai napom története:
Azt be se mondom, hogy az autóm 2 hete mindnnap érkezik a kereskedőhöz. Non-stop hazudozás. Nagyon sajnálom szegény lányt aki közvetlenül velem foglalkozik, mert nem ő tehet róla, vele csak a port veretik, de sajna ma rajta is csattant az ostor.
hosszas asztalcsapkodás, valamint a centrál kerigjének is a be nem jött ígérete miatt felajánlották hogy megkapom az egyik kocsijukat, amíg meg nem érkezik. Lásd egy párral régebbi beszólást.
Loholok ki érte, erre kiderül, hogy az őáltaluk kölcsönadandó kocsin NINCS CASCO, és ezt még alá is akarták íratni hogy tudomásul veszem. Na, erre kibuktam. Szegény lány elrohant a főnökéhez, aki - ahelyett hogy odajött volna hozzám és tisztázta volna a dolgokat - telefonált meg mondott valamit a lánynak és lett cascós autó. Ennyire hülyének nézni, hogy cascótlan autót adnak, persze a pontos címem az átadási papíron!!!! A görényt sikerült elkapni néhány szóra, kapaszkodjatok, Murphyre hivatkozott és még azt is odavágta, hogy nekik nem kötelességük egy autót adni az ügyfélnek, magyarul vehetem megtiszteltetésnek. Mondtam, hogy ugye azért nem kéne most féltérdre erszkednem ugye? no, megjött az autó, az ügyvezető hozta oda. Kiszáll, hanyagul közli, hogy fele-háromnegyede körül van a tank. Még szerencse, hogy a lány ott maradt (többször aláhúzom, hogy őtőle nagyon magas színvonalú kiszolgálást kaptam, köszönet érte), és amikor átnéztük, hát jó negyedig ha volt. 25 liter gázolajon szarozik a centrálautó!!!!!!!!!!!!!!
Ja, és ráment néhány órám.
Megpróbáltam a Pug Hungáriánál is utánamenni az autóm helyzetének, egy olyan kolléganőt adtak meg kontaktnak, akinek nonstop foglalt/félrerakott a telefonja. Kör zárva, autóm a franc tudja hol. Persze lé a kereskedőnél, sőt, a Neuroleasingé is egy hete már ott figyel.
Este hazafelé budaörsi Metro: beparkol mellém egy szép 307. Megkérdeztem a gazditól, hogy ugyan hány hét alatt kapta meg. Kiderült, egy német multi német valakije, állati aranyosan beszélt magyarul. Mondta, hogy a Schárkánynál hat es gekauft, és ott mondták amikor először ott volt, hogy egy hét und sie haben es hirtelen, aztán négy hét lett az egyből.
Hogy hol, az jó kérdés :-) 305 lesz, ha eljössz :-) engem se utáltak ki a 205-tel. Egyébként BX_Thomas vett nemrégen egy 305-öt, igaz, azt hiszem nem saját használatra.
Ujra üdv!
Mikor és hol lesz találkozó? Az ilyen találkozókon vesznek részt 305-ösök? Mivel nekem egy '79-es 305-ösöm van és szeretnék megismerni más 305-ösöket is. Jó lenne tapasztalatot cserélni. Nekem nagyon bejött ez az autó és most már nagyon nehezen tudnék megvállni tőle.
Üdvözlök mindenkit!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, amelyre már nagyon régóta szeretnék választ kapni, remélem itt valaki majd tud segíteni. A kérdés a következő: a peugeot 305-ös motorjának az 1.3-as és 1.5-ös hengerfeje megegyezik, át lehet rakni egyiket a másikra? Ha valaki tud ebben segíteni kérem írjon fontos lenne. köszönöm
Attila
Tudtommal már le lett beszélve egy időpont, méghozzá júni 21, péntek este egy sörözés. Aha, fel is van írva. Csak a helyben kellene megegyezni. Javaslatok? Ki tud egy hangulatos helyet?
Miért ne lenne tali?!
Csak azt kell eldönteni, hogy hol, és mikor;-)
Részemről akárhol, és akármikor, sajnos hasonló cipőbe léptettek, mint amiben te jártál az év elején, így most rengeteg időm van mozizni, talizni akár napközben is:-((((
BTW, megnéztem az autót. Szép tiszta volt a belseje, a motortér is frissen mosott. Bordó színű, esőben nem tudtam megítélni a fényezés állapotát. De...felsorolta, miket cserélt ki benne, megmutatta a horpadásokat, meg a festett csomagtartófedelet, meg az újrafényezett hátsó lököst, aztán mondott rá egy irreális árat és ekkor elment a kedvem az egésztől, elköszöntem és hagytam a p.ba.
Örömmel értesítem 405GRX kollégánkat, hogy a múlt heti projektünk sikerrel járt! Következő találkozó időpontját ki kellene jelölni a mai napot kivéve....
Peugeot405:
A típus megtekinthető Bp. területén egy előre megbeszélt és leegyeztetett idő- és hely koordinátákon. Sajnálom, de csak ez az egy típust lehet megvásárolni az M3-as melletti Guliver játék nagykereskedésben. Ára 1900 Ft + Áfa (ez a felhasznált vásárlói kártyától függ!!!).
Nem, táblázatot kerestem a típusról, és lejjebb találtam egy linket, ahol van. Autót keresek, holnap megnézek többek közt egy 406-ost is, 1998-as 1.8-as motorral. Nem sok esély van rá, hogy ezt veszem meg, egy dolog miatt nézem meg, az ára.
(Tesómnak zöld 406-osa van, szokott is néha ideírogatni, meg talán topictalin is volt.)
Ha az én hozzászólásomra gondoltál, akkor igen. Mondjuk én nyomom neki rendesen, autópályán tudja a 190-et folyamatosan. Akkor 7-8.5 körül fogyaszt. Ennyit a teljesítményről. Ja és nagyon jól gyorsul, még az M7 érdi emelkedőn felfelé 5-ben is.