Macskajaj: mi az, hogy "kéne a zenéje?" Ha csak az előadóra vagy kíváncsi, akkor az a Boban Markovic Orkestar. Ha a zene kell, gondolom, megtalálod minden fájlcserélő hálózaton.
volt nem régen az RTL Klubon egy reklám, amiben filmrészleteket vágtak össze, és asszem a tavaszi filmeket reklámozta. Az alatt ment egy szám, egy kicsit klasszikus beütésű.
Már régóta keresem azt a régi Levis reklámot amelyikben agy autóban ül egy és mellette egy őrült sárga plüssmalyom, és egy techno számra rázza a feját . Nna ezt a számot keresem ! Ha tudja valaki és elárulná nekem annak nagyon megköszönném !
A reklámra emlékszem (jó régi), de a zenére nem. :) De ha úgyis megvan, feltehetnél vhova egy (nem nagy) darabot az mpeg hangjából, és máris egyszerűbb lenne.
Sziasztok!
Régebben ment egy flört-joghurt reklám, amikor stoppol az út szélén egy apáca (igen jó a csaj ). Mpegben megvan,de az eredeti elöadója kellene a zenének.
Köszi.
Kár, hogy mindenki csak kérdez -- én is! :) Az "öltözős" AXE-reklám zenéjét (amikor a pasi meg a leányzó mennek végig az utcán a szétdobált ruháikat összeszedendő) tudja valaki?
az új renault reklám után érdeklődnék (azt hiszem thalia), a reklám zene előadója és címe érdekelne (valami olyasmit énekelnek benne, hogy "i'll do anything for you"). előre is köszönöm.
Sziasztok! Beck's reklám zenét keresek.http://www.becksbeer.com/main.asp itt a C:Beck's TV linkre kattintva bejönnek a reklámok és nekem az elsö kocka az ami kéne vagyis a zenéje.Elöre is köszönöm.