Jótékony kedvében van az Eagles Family :-)
Szóval aki szeretné a felsorolt cédéket azok írjanak és postaköltség ellenében a két szeméért megkaphatja a következőket:
- 1980 Melbourne 1 cd
- 1980 Sydney 1 cd
- 1996 Toronto 3 cd
- 1984 Dallas 1 cd
- 1989 Herrenween 2 cd
- 1980 Arnheim 1 cd
- 2000 Lodz 3 cd
- 1985 Ludwigshallen 1 cd
- 2000 Barcelona 3 cd
- 2000 Paris 3 cd
- 2000 Madrid 3 cd
- 1995 Glastonbury 1 cd
- 1982 Bristol 1 cd
- 1989 Roma 2 cd
- 1981 Los Angeles 1 cd
- 1996 Paris 3 cd
Akinek kell az az egészet kérje, mert nem szeretnék 6 embernek küldeni. Cak egynek, de az vigye el az egészet! A cédék papírtokban vannak, tehát borító, müanyag tok nincs! A minőség elfogadható, van nagyon jó és van kevésbé jó. Van pár koncert ami nem teljes, de szerintem postaköltségért (max 1000 Ft) megéri bárkinek, ennyi rizikót muszáj vállalni :-)
Csók
Program:
21.00-22.30
The Cure /Join the Dots/ est
22.30-04.30
Dark-Goth-Electro party
vendég:
Akasha
Tombola nyereményekkel!
Be: 600 HUF
Helyszín: Nekromantika Voodoo Music Club (Budapest)
Csepel, Rákóczi F. u. 89.
Dehonnem:-)):
itt van egy kis költségvetés, néhány helyszínre, remélem akad, aki csatlakozik még hozzánk. egy nagyon rendes fiúval már biztosan megyünk, autó van, kis fogyaztású.
még semmi sem biztos igazából, de akit érdekel az kérem jelentkezzen.
remélhetőleg egy út alatt 2 koncertet is meg tudunk nézni, ha egymás után adnak és nem messze egymástól ...
Én ennyit kaptam. Nekem valszeg max egy férne bele talán, de inkább azt sem.
Igen! Az ímélcímét akartam volna még beírni:-))) De Love Cat megelőzött:-) Én kaptam tőle még egy listát is, hogy kb mi mennyibe kerülne, de én különféle családi és anyagi okokból nem valószínű, hogy vele tudnék tartani! Persze még akármi is lehet:-)
Meglepődtem, mikor megláttam, hogy milyen pólóban volt a keddi budapesti koncerten a Limp Bizkit agyatlan énekese, bár már olvastam régebben, hogy szereti.
"The Cure is now finally confirmed for the famous Belgian Rock Werchter festival where they will play for the 5th time! They will perform there on 1 July alongside amongst others Pink and Basement Jaxx. More bands to be announced soon. See www.rockwerchter.be. "
Megvan valakinek az Agnus Dei zenekar "Hordom a jelet" című számának az a verziója, ami "St.Art Első lövés" című válogatáskazettán jelent csak meg, és az albumon nem?
Ja és az eredetileg is digitális felvétel kellene, nem a kazettáról bedigtalizált. A kazetta nekem is megvan, de az arról digitalizált anyag zajos, vagy ha zajcsökkentőn nyomom át, akkor eltűnik a zene fele, meg az egész dinamika. Szóval valaki olyant keresek, akinek az eredeti DAT-ról van meg a szám, mert cd-n ki sem adták, hogy a fene vinné el őket!
Sziasztok! Erre a Francia fesztiválra mennyibe kerülne a kiutazás? Lesz valami szervezett is?
A jegyárat már tudom:)) A 2002-es sziget fesztivál The Cure koncertje óta arra készülök hogy ezt a fantasztikus hangulatot mégegyszer átélhessem. Abban biztam hátha idén is eljönnek, de ugye nem minden papsajt... Tudtok-e esetleg valami szomszédos országban történő fellépésükről?
Vigyázz ezzel a karstenjankéval, ezek szúrták el (hála Istennek így utólag) a Berlini jegyeinket!
Amúgy lehet telepatikusan üzengetni annak a gitározó havernak:))), hogy nézze má meg a méljeit, mert sok sok ember júliusi nyaralási szokásait rúgná fel, ha időben reagálna!
Hahó!
Hmm...Cédé.1* elküldtem, csak elmászott a postán, vki azóta is élvezetel hallgatja. Annyi rémlik, hogy vmi öszeválogatást kértél koncertekből... Esetleg egy egyszerűbb választást nem lehetne? Pl. x év x hónapjának x koncertjét kéred, mert ha megvan akkor talán már a héten tudnám prezentálni, mert arra még talán lenne időm...
Csók
Miért? Milyen akcióra vártál igazából? Magyarországon élünk hé!!! Itt a lemezkiadás kulturális misszió és nem üzlet, mint máshol!! A hazai lemezkiadók főnökei saját pénzüket is beleadják a dologba, nem hogy keresnének rajta!!!
(legalábbis ezt mondják....)
Örülj, hogy nem 25000 ft! Kérhetnének akár ennyit is, mert az elvakult, fanatikus hülyék (azaz mi) valószínű mindenképpen megvesszük, akármennyibe kerüljön is! :))))))
Hahó!
Ezt most kaptam:
TIX FOR THE GERMAN FESTIVALS
are available now by:
http://www.karsten-jahnke.de/
Karsten Jahnke Konzertdirektion GmbH
Oberstr 14 B • 20144 Hamburg
Telefon (0 40) 413 22 60
e-mail: ticketservice@karsten-jahnke.de
The Cure
Am 26.06.2004, um 23:30 Uhr,
Hurricane Festival, Eichenring in Scheeßel