Keresés

Részletes keresés

^^Riana^^ Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1492

Jojo

mondanikönnyű

mindíg megyek kínai piacra nyálcsorgatni

de mit lehet nekik mondani?

hoyg mit kérsz?

á csak a telszámodat?

előbb halnákmegmintsembeégessemmagam:)

én ehez nyul vagyok

hova járnak szórakozni?

5tion

vki adjon nekemegy ilyen pasiiiiiit:)

ba-bylon Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1491

*Az egyéves pihenőt tartó Buck-Tick énekese, Atsushi Sakurai láthatóan nem pihen a szünet alatt és a szólómunka mellett szinészként is kipróbálta magát. A főszereplésével készült Longinus című, szűk háromnegyed órás, DVDn augusztus 25-én megjelenő vámpírsztorit az teszi különlegesen igéretessé, hogy az a Ryuhei Kitamura rendezte, aki olyan hatalmas sikert arató és nemzetközileg is nagy figyelmet kapó filmekért felelős mint a Versus és az Azumi. Az 5800 yen-be kerülő DVD bónuszai között megtalálható egy werkfilm, valamint Atsushi szólóalbumához, a júniusban megjelent 'ai no wakusei'-hez készült két PV, a Sacrifice és a Taiji is.

erre is azt mondom, mint te a Versus c. filmre!

Give me Give me Give me!!!!  :))))  Valaki give meeeeee!!

Előzmény: Sárkány (1482)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1490

Csatlakozom Sárkányhoz!!! Eddig csak szép japán pasikról tettem be képet! ( najó, Kyo amolyan határeset, de szépnek tartom, a maga módján) :-) Lásd alább Kaorut!!! :-) Bár ha a "láttam"-ot úgy érted, élőben látni szép japán pasit. Akkor sajna azt kell mondjam, hogy én se láttam.

S valszeg olyan ázsiaira érdemes vadászni, aki itt nőtt fel Magyarországon. Sőt, a szülei is itt nőttek fel...akkor tuti jó! :-)

És hosszú haj RULEZ!!!!

Ezt a képet Die-ről, csak a haja miatt kapjátok!

És, ilyen lett:

Hova lett az a gyönyörű hosszú hajkoronád,  Daisuke Andou!!!! ???

Előzmény: ^^Riana^^ (1488)
Sárkány Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1489

Bocs bocs Riana na. :-))

A japánok is nagyon szépek tudnak ám lenni!!!!!!!!!! Lásd alább.

Hát én már egy kicsit túlkoros vagyok, közelebb a 40-hez mint a 30-hoz, de nem adom fel. Itt (Pécs) is vannak ázsiaiak, de egyszerűen nem lehet megtalálni őket. Borzasztó.

Most rohanok... az ázsia centerbe... de ott sincs egy se...

Előzmény: ^^Riana^^ (1488)
^^Riana^^ Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1488

SZyasztok

Pls nem Ryana

Hanem Riana:)

Hát azért nekem nem lenne mindegy.)

Pl énm ég szép japán pasit nem láttam.

Kínait meg koreait annál inkább.

Bár ismerősök egyszer össze akartak hozni egy vietnámi pasival.

Hmm isteni volt

Nagy haj szép szem nagy zsáj:D

tökéletes volt

Gyönyörű lányos feje volt

És közölte hogy nem csipi az europaiakat

Brühü

El is tünt:(

Ugyhogy fene beléjük:)

Egyesek szeretik egyesek viszont visszataszitonak tartják a "mi természetellenes" szemünket

A szőke hajtól és a kék szemtől egyesek meg kifejezetten  menekülnek.

A kínai barátnőm pl félelmetesnek tartja a kék szemet a szőke hajat meg egyenesen gusztustalannak.

Viszont vannak olyan ázsiaiak akik kifejezetten szeretik mert náluk meg nincs ilyen:D

És egyébként röhelyes mert annyi kínai van pesten mint a szemét és azt hiszitek meglehet akár eggyel is ismerkedni?!

Mert  nekem nem sikerül,úgyhogy ha valakinekvan jo ötlete hogy hogyan vadásszunk ázsiaiakra szívesen fogadom:D

Egy barátnőm pl a vonaton ismerte meg a (kínai) párját és mára már férj és feleség.

Hát nem mázlista?

:D

Mára kaptok pár színészt:)

Ja hm én beérném europai lányos arcú pasival is de vagy homik vagy bunkok vagy foglaltak

ááááhh kegyetlen sors ;.;

Jah mellesleg hogy túl fiatalok?

Hát nem tudom te hány éves vagy de én akis 24 évemmel pont jónak találom őket :D

Jaés valaki mondja meg az europai fiukmiért nem szeretik a hosszú hajat? mármint magukon?

Csak rockerben láttam még hosszu hajut:(

Azonfelül ujabban az ázsiaiak is idegenkednek a hosszú haj ellen. Mindenkinek az a csunya tüske van

Daniel Chan

Ekin Cheng

Ekin Cheng

Masuyama Yuki

Masuyama Yuki

Aaron Kwok

Nicholas Tse

Nicholas Tse

Nisholas Tse

tatsuya fujiwara
Sárkány Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1487

Ja a címét elfelejtettem: Versus

Tak Sakaguchi a főszereplő

Előzmény: Sárkány (1486)
Sárkány Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1486

Ryuhei Kitamura filmjében a szereplők:

Fél kezemet odadom aki meg tudja szerni...

:-)))))))))))))))

Köki Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1485

csernusdennis

az előbb lemaradtak

Köki Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1484

Sziasztok!

Az én kedvenceim, hátha valakinek még:

Sárkány Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1483

Helló Ryana, üdv itt!!!!!!! Végre egy kis mozgás. Sokáig az volt az érzésem magamban beszélek... :-)

Szépek nagyon szépek, de nekem már túl fiatalok, és feminimek...

Nekem akármilyen ázsiai jó lesz, csak sárga bőre meg ferde szeme legyen.

De sajna itt vidéken elég gyenge a felhozatal....

Előzmény: ^^Riana^^ (1479)
Sárkány Creative Commons License 2004.08.27 0 0 1482

A szeme semmit sem változott........

A pasas Ryuhei Kitamura, filmrendező. Annyi köze van sakurai-hoz, hogy ő rendezte az új klipjét. Egyébként tényleg hasonlítanak egy kicsit.

Előzmény: ba-bylon (1475)
^^Riana^^ Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1481

Hm okés ujabb probléma:)

feltöltésnél odairom anevet feltöltöm beilesztem és a szöveget miért nem irja ki?

EveEve

Eve

Meteor Garden F4

hm minek a sz öveg ha külön lehet csak beirni?!...

Meteor Garden F4
^^Riana^^ Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1480

Mielőtt lelőttök berakok még párat:D

Lányokat is lehet?

A4A4Click B - Hyung GonClick B - Min HyukClick B - Tae Hyung
^^Riana^^ Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1479

hIH HAMÁR IGY BELEJÖTTE MAKKOR MÉG 2 KEDVENC A VOLT sHIN hWA EGYÜTTESBŐL

Shin Hye Sung ÉS  Park Jun Jin OPS CAPS

Egyébként aki élőben is ismer ilyen feminin pasasokat szoljon mert én kapásbol feleségül megyek hozzájuk:D

^^Riana^^ Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1478

Nem a méret abaj mert 1 képet se akar feltenni

amugy meg hol lehet jelszót változtatni...

Láttam a képeket:D

a zenéje nem mindegyiknek jo

de azért nyáladzottam pár sort:D

feminin pasik rulz :D

Argh rájöttem! Még be is kell szurni!

Íme az én Isten pasim: KANG TA

-

ba-bylon Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1477

Rákatintottál a "Beszúrás"-ra is?  Vagy lehet, hogy túl nagy a kép ( "nem haladhatja meg a 512 kByte-ot" Épp kiírta nekem. grrrr). Vagy nem jelentkeztél be , mielőtt feltöltötted volna a képet... nemtom...azért ne add fel! :-)

30-nál kevesebb hozzászólással csak új topicot nem lehet  nyitni. Képet betenni lehetne.

Amúgy talán érdemes, ha picit visszalapozgatsz a forum oldalain, mert volt pár  össznépi gyönyörködés  ázsiai szépségek képein : Andou Masanobu, Ryuhei Matsuda, Nicolas Tse, Gackt, Klaha, Atsushi Sakurai....újabban főleg Gackt volt a téma..hehe

Most picit csökkent a forgalom itt, de majdcsak benéznek a többiek is. Ami azt illeti , egy időre megint távolt kell tartsam magam a nettől. De nem tűnök el! Szép képek elől..kizárt. :))))

Előzmény: ^^Riana^^ (1476)
^^Riana^^ Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1476

saját gépről tettem be és feltöltöttem és amikor  berakta  a kép nem volt ott

Lehet mert még kevés a hozzászolásom?

van ilyen megkötés?

ba-bylon Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1475

Eltaláltad, ő Kyo !

És télleg, nem lehet mindig komolyan venni az őrjöngéseit! :) 

De, hogy nálad ki van, arról tippem sincs.  .....emlékeztet Atsushi Sakurai-ra.

_________

ja, és bocsi Riana ....nem Ryana ^^"

Előzmény: Sárkány (1471)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1474

Szia  ^^Ryana^^!!!

Üdv a forumon! 

Noshát igen, a címadó Keanu kissé háttérbe szorult! De nincs mit tenni, az ázsiai pasik jelenleg számomra (is) a legizgalmasabbak! ^^

Kang Ta istent nem ismerem ( még)!  

Képet direkt az internetről nem lehet betenni, hanem le kell menteni szgépre és a "Tallózás" gombbal megkeresni, s onnan feltölteni. ( mármint, ha ezzel volt a probléma) .

Amúgy, ha már szóba került Keanu :) , régen  ő volt az abszolút favorit nálam. Kinn volt a posztere a suliban a szekrényem ajtaján  ( ez már valami) ! :))))  Barátnőmnél meg Lenny Kravitzé. :)))) Meg Jude Law ( óóó, igen)  és Nicolas Cage is kedvenc volt.  Ryann Philippet is nagyon csíptem!

_________

De változnak az idők! :)))))

Előzmény: ^^Riana^^ (1472)
^^Riana^^ Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1473

hm ez a dög miért nem akarja berakni a képeket?!

^^Riana^^ Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1472

SZyasztok!

Én még újoncka vagyok

Keanut ugyannem csípem , viszont az ázsiaiakat annál inkább

És ha már ott tartunk hogy ki néz ki jol...

Nálam Kang Ta az isten

Íme:

Sárkány Creative Commons License 2004.08.26 0 0 1471

Tényleg melltartó... A kis perverz... :-))))))))

A Garden koncertfelvételt én is megnézném. Qrva jó lehet.

A Pink killer végébe szerettem most bele, amikor olyan jót ordítozik. Amikor először hallottam, fér órát röhögtem rajta.

Nemtom kiez. Kiez? Kyo?

Na és ez ki????

Előzmény: ba-bylon (1470)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.25 0 0 1470

Kyo hangja valami drámai. Pl. a Mazohyst of decadence -től mindig megborzongok.   És valóban , mivel a műfaj neve "visual kei", nagyon fontosak a külsőségek ...aminek mi naggyon örülünk!!!

Garden és Mask szintén nagy favoritok számomra is, főleg a Mask, ami tényleg Gauze dal. A Garden korábbi. S legendás egy Garden koncertfelvétel , amikor a közönség énekli a dal sorait, s eközben Kyo bekönnyezik meghatódottságában !!! ( sajnos nem láttam, de el tudom képzelni, és nagyon édesnek tartom ezért ( akármennyire is ijesztő próbál lenni néha a sminkje).

Olyan érzékenyek  és hallgatagok a japán zenészek! :-)

kyo-connection télleg befuccsolt egy időre.

És jól látom? Az ott egy melltartó a fején? :)))

na ki eeeez?

Előzmény: Sárkány (1469)
Sárkány Creative Commons License 2004.08.25 0 0 1469

Nekem a Garden és a Mask a kedvencem. Aszem azok pont a Gauze-n vannak. Egyszerűen nem tudok betelni Kyo hangjával. Sajna az az oldal elég ritkán jön be nálam, mostanában egyáltalán nem, de amikor mégis egész nap ott bogarásztam. A fiuk szépek, bár nem túl bőbeszédűek.... :-)))))))) A klippek pedig borzasztó izgisek!!

Próbáltam keresni Gackt meg Laruku zenét is, de alig találtam sajna. Tőlük egyenlőre keveset ismerek. De ami késik nem múlik...

A főnök és fia az újságban volt, mindenképpen neten vannak. :-))))))))

Előzmény: ba-bylon (1468)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1468

Kyo!! :)) hehe, ő valóban tesz róla, hogy ne legyen túl szép! :))) mindent megtesz, hogy sokkoló legyen.  S a többiek...óóóó...Shinya a dobos , Die és Kaoru gitárral, Toshiya basszgitárral....jó nézni őket!  Bár elég anorexiás hatást keltenek néha. Tőlük van egy koncertfelvételem, természetesen azt küldöm, amint hiányérzeted lépne fel Dir en grey terén.  De valóban az mp3-ak "megemésztése" is eltart egy darabig. A Gauze album 13 dalán meditáltam sokáig, s beleszerelmesedtem ( még fél  év után, mindig ott tartok, hogy GAUZEEEEE.)  Amúgy a www. kyo-connection.com -on láttam Obscure videoklipp élő verzióját. És többnyire abból a koncertdvd-ből van összeollózva, ami megvan nekem ( persze nem eredeti). Kivéve azokat a részeket, amikor Kyo nemszép ( vmi barna izé van a testén)..szóval azok hiányoznak a berippelt koncertdvdről...nem is tudom, hogy örüljek vagy sírjak.  Bár, kétségkívül szürkébb tőle a show. Így a legizgalmasabb  részek a koncert első dala, a Schwein no isu alatt láthatóak :D, ami olyan mint vmi harci induló, a közönség teljesen magánkívül tombolt. Aztán lecsendesedtek az olyan gyönyörű lírai szám alatt, mint az Akuro no oka . ( a  halott dalnok a szerelméhez énekel arról, hogy a túlvilágon találkozni fognak :''(''''''''     ) Van rajta Drain away,  Yurameki, Cage...végülis a Gauze és a Vulgar album  dalaiból. 

Majd írj egy két dalcímet, mert kiváncsi vagyok, mik a kedvenc DeG dalaid. :-) Asszem nekem az Akuro no oka és az Embryo...talán....de sokat szeretek...és sok még nincs is meg tőlük ( de látatlanban-hallatlanban is szeretem őket...hehe)

A kollegád fia nem rossz.  S nyugodt lehetsz, mert biztos nem néz be ebbe a tpoicba! :-)

Ando gyerek!!! Amúgy nem hittem , hogy ő..mert nem olyan nagyok a szemei...:)) de végülis csak azért, mert mosolyog, így: ^^

Előzmény: Sárkány (1466)
Sárkány Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1467

Főnököm és szebbik fia....

:-))))))))

dunantulinaplo.hu

Sárkány Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1466

Nyertél. Tényleg Ando kiskorában.

Dir en Grey-be teljesen beleszerettem. Kyo bár baromi ronda szegény, csúcs faszi, oltári hangja van, a mozgási szexi, a többiek viszont nagyon szépek. :-)))

Hát... Ha csomagot szeretsz küldeni, jöhet. :-)))))))))

Szeptemberig már nem sok van vissza, kezdenek szállingózni a hallgatók, pedig milyen nyugi volt nélkülük.. :-((

Előzmény: ba-bylon (1465)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1465

Amúgy rájöttem, hogy imádok csomagot küldeni. Remélem, ám, hogy Mirához  elért a levelem...mert nem reagálta le a dolgot. Nem teljesen bízom a postában.

Szóóóval, Sárkány, ha tudok vmi érdekessel szólgálni,akkor szólj, megdumáljuk , s már küldöm is a levelet.

Előzmény: Sárkány (1460)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1464

Ki lehet? Ando kiskorában? :-) Alatta levő kép se semmi! :-)

Amúgy az, hogy nyaralnék, túlzás. Pihengetek -léha semmittevő vagyok. Szeptemberben úgyis újrakezdődik az alvásmenets idegbaj, azaz tanév. Most előre is kialszom magam. :-) Nah, kicsit unom is magam. Mindjárt megyek könyvtárba! :-) Dejó nekem! :-) na, nem fáraszok tovább senkit. páááá

Előzmény: Sárkány (1462)
ba-bylon Creative Commons License 2004.08.24 0 0 1463

Dir en grey az nagyon jóóóó! ;) hallgasd sokat ;)))

Akkor témába vágóan következzék egy KAORU  ( dir en grey gitáros) szentély:

Kaoru, habár meglehetősen nőies külsőt tud felvenni, a csapatban számomra ő tölti be A COOL PASI posztját.  Jelenleg ilyen elegantos stílusa van:

Na még 2 utolsó kép: ( direkt nem kartam csupa feminin képpet betenni)

Tüüüüneeeeemééényes!!!!!!!!!!!!!!!!! ^.^

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!