*Az egyéves pihenőt tartó Buck-Tick énekese, Atsushi Sakurai láthatóan nem pihen a szünet alatt és a szólómunka mellett szinészként is kipróbálta magát. A főszereplésével készült Longinus című, szűk háromnegyed órás, DVDn augusztus 25-én megjelenő vámpírsztorit az teszi különlegesen igéretessé, hogy az a Ryuhei Kitamura rendezte, aki olyan hatalmas sikert arató és nemzetközileg is nagy figyelmet kapó filmekért felelős mint a Versus és az Azumi. Az 5800 yen-be kerülő DVD bónuszai között megtalálható egy werkfilm, valamint Atsushi szólóalbumához, a júniusban megjelent 'ai no wakusei'-hez készült két PV, a Sacrifice és a Taiji is.
erre is azt mondom, mint te a Versus c. filmre!
Give me Give me Give me!!!! :)))) Valaki give meeeeee!!
Csatlakozom Sárkányhoz!!! Eddig csak szép japán pasikról tettem be képet! ( najó, Kyo amolyan határeset, de szépnek tartom, a maga módján) :-) Lásd alább Kaorut!!! :-) Bár ha a "láttam"-ot úgy érted, élőben látni szép japán pasit. Akkor sajna azt kell mondjam, hogy én se láttam.
S valszeg olyan ázsiaira érdemes vadászni, aki itt nőtt fel Magyarországon. Sőt, a szülei is itt nőttek fel...akkor tuti jó! :-)
És hosszú haj RULEZ!!!!
Ezt a képet Die-ről, csak a haja miatt kapjátok!
És, ilyen lett:
Hova lett az a gyönyörű hosszú hajkoronád, Daisuke Andou!!!! ???
A japánok is nagyon szépek tudnak ám lenni!!!!!!!!!! Lásd alább.
Hát én már egy kicsit túlkoros vagyok, közelebb a 40-hez mint a 30-hoz, de nem adom fel. Itt (Pécs) is vannak ázsiaiak, de egyszerűen nem lehet megtalálni őket. Borzasztó.
Most rohanok... az ázsia centerbe... de ott sincs egy se...
Rákatintottál a "Beszúrás"-ra is? Vagy lehet, hogy túl nagy a kép ( "nem haladhatja meg a 512 kByte-ot" Épp kiírta nekem. grrrr). Vagy nem jelentkeztél be , mielőtt feltöltötted volna a képet... nemtom...azért ne add fel! :-)
30-nál kevesebb hozzászólással csak új topicot nem lehet nyitni. Képet betenni lehetne.
Amúgy talán érdemes, ha picit visszalapozgatsz a forum oldalain, mert volt pár össznépi gyönyörködés ázsiai szépségek képein : Andou Masanobu, Ryuhei Matsuda, Nicolas Tse, Gackt, Klaha, Atsushi Sakurai....újabban főleg Gackt volt a téma..hehe
Most picit csökkent a forgalom itt, de majdcsak benéznek a többiek is. Ami azt illeti , egy időre megint távolt kell tartsam magam a nettől. De nem tűnök el! Szép képek elől..kizárt. :))))
Noshát igen, a címadó Keanu kissé háttérbe szorult! De nincs mit tenni, az ázsiai pasik jelenleg számomra (is) a legizgalmasabbak! ^^
Kang Ta istent nem ismerem ( még)!
Képet direkt az internetről nem lehet betenni, hanem le kell menteni szgépre és a "Tallózás" gombbal megkeresni, s onnan feltölteni. ( mármint, ha ezzel volt a probléma) .
Amúgy, ha már szóba került Keanu :) , régen ő volt az abszolút favorit nálam. Kinn volt a posztere a suliban a szekrényem ajtaján ( ez már valami) ! :)))) Barátnőmnél meg Lenny Kravitzé. :)))) Meg Jude Law ( óóó, igen) és Nicolas Cage is kedvenc volt. Ryann Philippet is nagyon csíptem!
Kyo hangja valami drámai. Pl. a Mazohyst of decadence -től mindig megborzongok. És valóban , mivel a műfaj neve "visual kei", nagyon fontosak a külsőségek ...aminek mi naggyon örülünk!!!
Garden és Mask szintén nagy favoritok számomra is, főleg a Mask, ami tényleg Gauze dal. A Garden korábbi. S legendás egy Garden koncertfelvétel , amikor a közönség énekli a dal sorait, s eközben Kyo bekönnyezik meghatódottságában !!! ( sajnos nem láttam, de el tudom képzelni, és nagyon édesnek tartom ezért ( akármennyire is ijesztő próbál lenni néha a sminkje).
Olyan érzékenyek és hallgatagok a japán zenészek! :-)
Nekem a Garden és a Mask a kedvencem. Aszem azok pont a Gauze-n vannak. Egyszerűen nem tudok betelni Kyo hangjával. Sajna az az oldal elég ritkán jön be nálam, mostanában egyáltalán nem, de amikor mégis egész nap ott bogarásztam. A fiuk szépek, bár nem túl bőbeszédűek.... :-)))))))) A klippek pedig borzasztó izgisek!!
Próbáltam keresni Gackt meg Laruku zenét is, de alig találtam sajna. Tőlük egyenlőre keveset ismerek. De ami késik nem múlik...
A főnök és fia az újságban volt, mindenképpen neten vannak. :-))))))))
Kyo!! :)) hehe, ő valóban tesz róla, hogy ne legyen túl szép! :))) mindent megtesz, hogy sokkoló legyen. S a többiek...óóóó...Shinya a dobos , Die és Kaoru gitárral, Toshiya basszgitárral....jó nézni őket! Bár elég anorexiás hatást keltenek néha. Tőlük van egy koncertfelvételem, természetesen azt küldöm, amint hiányérzeted lépne fel Dir en grey terén. De valóban az mp3-ak "megemésztése" is eltart egy darabig. A Gauze album 13 dalán meditáltam sokáig, s beleszerelmesedtem ( még fél év után, mindig ott tartok, hogy GAUZEEEEE.) Amúgy a www. kyo-connection.com -on láttam Obscure videoklipp élő verzióját. És többnyire abból a koncertdvd-ből van összeollózva, ami megvan nekem ( persze nem eredeti). Kivéve azokat a részeket, amikor Kyo nemszép ( vmi barna izé van a testén)..szóval azok hiányoznak a berippelt koncertdvdről...nem is tudom, hogy örüljek vagy sírjak. Bár, kétségkívül szürkébb tőle a show. Így a legizgalmasabb részek a koncert első dala, a Schwein no isu alatt láthatóak :D, ami olyan mint vmi harci induló, a közönség teljesen magánkívül tombolt. Aztán lecsendesedtek az olyan gyönyörű lírai szám alatt, mint az Akuro no oka . ( a halott dalnok a szerelméhez énekel arról, hogy a túlvilágon találkozni fognak :''('''''''' ) Van rajta Drain away, Yurameki, Cage...végülis a Gauze és a Vulgar album dalaiból.
Majd írj egy két dalcímet, mert kiváncsi vagyok, mik a kedvenc DeG dalaid. :-) Asszem nekem az Akuro no oka és az Embryo...talán....de sokat szeretek...és sok még nincs is meg tőlük ( de látatlanban-hallatlanban is szeretem őket...hehe)
A kollegád fia nem rossz. S nyugodt lehetsz, mert biztos nem néz be ebbe a tpoicba! :-)
Ando gyerek!!! Amúgy nem hittem , hogy ő..mert nem olyan nagyok a szemei...:)) de végülis csak azért, mert mosolyog, így: ^^
Dir en Grey-be teljesen beleszerettem. Kyo bár baromi ronda szegény, csúcs faszi, oltári hangja van, a mozgási szexi, a többiek viszont nagyon szépek. :-)))
Hát... Ha csomagot szeretsz küldeni, jöhet. :-)))))))))
Szeptemberig már nem sok van vissza, kezdenek szállingózni a hallgatók, pedig milyen nyugi volt nélkülük.. :-((
Amúgy rájöttem, hogy imádok csomagot küldeni. Remélem, ám, hogy Mirához elért a levelem...mert nem reagálta le a dolgot. Nem teljesen bízom a postában.
Szóóóval, Sárkány, ha tudok vmi érdekessel szólgálni,akkor szólj, megdumáljuk , s már küldöm is a levelet.
Ki lehet? Ando kiskorában? :-) Alatta levő kép se semmi! :-)
Amúgy az, hogy nyaralnék, túlzás. Pihengetek -léha semmittevő vagyok. Szeptemberben úgyis újrakezdődik az alvásmenets idegbaj, azaz tanév. Most előre is kialszom magam. :-) Nah, kicsit unom is magam. Mindjárt megyek könyvtárba! :-) Dejó nekem! :-) na, nem fáraszok tovább senkit. páááá