Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Neked valóban szinte semmiben nincs igazad, de én tudom bizonyítani, és minden alkalommal meg is teszem, de te a szar üres hazugságodat nem bizonyítottad soha, feltehetőleg mert nem tudod.
Busz jegyet talán sehol, de nem is erről beszélek.
" Isten létezésének az okát, meg a mi létezésünkbe látom, hisz' mi kreáltuk."
"Ha tudja honnan, kitől az ötlet akkor ki tudja guglizni."
" Évente 2x haghatta el a kecót, karácsony és húsvét."
Mégis mennyi hibázását mutassam be, akár napi szinten? Nem zavar téged; látható, hogy nem cikized. Ha Leslie vét, akkor hetekig is képes vagy lovagolni egy rosszul leírt szava miatt. - ez nem kérdés.
Megérted azt is, amit pl. Mustkeatly a maga neandervölgyi helyesírási készségével megfogalmaz, majd leír? Azt is megérted, amit Kútásó ír? Azt is megérted, hogy hívők helyesírását szokásod megkifogásolni? A magad helyesírását nem, persze. Ha megérted, akkor próbáld meg felfogni is, hogy mit mutatsz be magadról.
Felőlem azokban is megtalálhatod a hibákat, amiket én írok.
Hogy még azt is rosszul csinálod, ami érdekel téged: azt sem vitatom, hiszen azt is látom.
Van ellenvetésed?
Ha nincs, akkor lehetnél akkora, hogy lekopj Kútásó helyesírásának megkifogásolásáról.
Tényleg nem érted, amit Kútásó mond neked (bárkinek, mindenkinek)?
Nem nyelvtani probléma az, ha így van.
Volt (van?) egy felhasználó, aki mondta már neked, hogy fejezd be Kútásó személyének piszkálását, mert Kútásónak van annyi esze, hogy nem veszi fel a kesztyűt, te pedig csak nevetségessé teszed magad.
Megköszönted ennek a felhasználónak a figyelmeztetést.