Én meg már azt hittem a cheerleaderjeink új szerkója. Béla én nem bánom ha rendőr csajok, de ha ilyen jó a szerkójuk lehetnének a pom-pom lányaink :))) he-he
Semmi, bár azért van olyan sok képen Béla mert próbáltam olyan képet találni amin "idiota" dolgok vannak azért néha, azt meg Béla igen jól vonza jobban mondva kreálja :D
Csináltam ezt a videot a csapatról, viszont csak a profilomon belül engedi meg a zenét is lejátszatni, elvileg nemfelel meg a licensz szerződéseknek szóval rendes "youtubes linkel" csak a képek láthatóak. Ha valaki tud megoldást rá szólhatna és akkor megcsinálom úgy, videa és indavideo sem engedi : http://www.youtube.com/user/szenteattis
Április 7.-8.án lesz ien 24 órás vetélkedőkből álló rendezvény az Újszászi Gimnáziumban!Nagyon sok helyről járnak a diákok a megyéből és sokat érdekel az amcsi foci nemtom megoldható lenne e valami bemutató vagy vmi.Mert akkor lebeszélném az igazgatóval.
Hát a karom teljesen jól van nagy és erős:))))))vagy inkább hatalmas de a vállam az egy kicsit fájdogál de lehet hogy csak azért mert nem ettem ma kataflámot:)))