Ja, nehéz dolog megtanulni úgy élni, hogy mások is egyenranguak velünk. Szar lehet megtanulni annak, aki eddig kivételezett helyzetben volt.
Röhejes ez a "fehér heteroszexuális férfiak" magyarosítás, gondolom, ez az angol "white anglo saxon protestant" megfelelője lenne, de hát nem az. A kis magyar férfiak nincsenek a hierarchia csúcsán, csak a kis szemétdombjukok akarnak kakaskodni. Aztán ha átlépik a határt, kis migráncs lesz belőlük is.
aki 20 éve meg merte fogni egy nő seggét kérdezés nélkül - gondolom, szolidaritási alapon minden további nélkül hagyja a megtört szívű szerző, hogy bárki megfogja az anyja, lánya, testvére, felesége seggét vagy akármi más testrészét, minden kérdezés nélkül. És akkor helyreállt az erkölcsi világrend.
"Arra akartam kilyukadni ugyanis, hogy lassan a fehér heteroszexuális férfi lesz a hierarchia legalján.
A meglévő beteg állatok, misibácsik, weinsteinek és egyebek mellett is látni kellene a tendenciát, ezt a sötét agyrémet, ami kirajzolódik egy összeomlóban lévő civilizáció fölött.
A folyamatos feminizálódást, a férfiak kriminalizálását, hogy a férfiaknak (fehéreknek) lassan már naponta defenzívába kell vonulniuk.
Azt kellene látni, hogy ma minden összedől körülöttünk: hogy a birodalmakat, nemzeteket, vallásokat, rasszokat már sikerült megsemmisíteni, aláásni, de minimum relativizálni és nevetségessé tenni, és most az emberi lét még mélyebb szféráit kezdték tűz alá venni: a nemek, a nemiség területét.
Ennek az okkult háborúnak különféle eszközei és fázisai vannak, és most ez a zaklatáscunami is ennek a része. Hogy senki ne érezhesse magát biztonságban, aki 20 éve meg merte fogni egy nő seggét kérdezés nélkül; hogy a férfi rettegjen attól, ha rá kell nézni egy nőre, lásd milyen tervezetek vannak a franciáknál és a liberális fertőbe egyre mélyebben belesüppedő nyugat egyéb területein.
Hogy a két nem tagjai többé már ne tudjanak őszintén egymás szemébe nézni, és minden emberi kapcsolatot áthasson a bizalmatlanság, a hátsó szándékok szüntelen kutatása, a másikban való bűnbakkeresés. De ugyanilyen fontos fegyver az olyan velejéig romlott ideológiák kiagyalása, és a társadalom egészére való ráerőszakolása, mint a már szinte a tudomány rangjára emelt gender-elmélet. Totális támadás alatt áll az ember mint olyan.
Csak sajnos kevesen teszik fel a "cui bono?", "kinek az érdeke?" kérdést és azt,
A hangminőség kritikán aluli! Nyomába se ér annak, amit a még édesapámtól kapott 1959-ben gyártott Mambó magnó tud ma is (Nemrég bukkantam rá a fészerben, naná, hogy kipróbáltam. Megdöbbentően élvezhető a hangja 58 éves korában is.). Ezek a gyökerek vajon mivel vehették fel? Csalhatatlan ösztönnel kiszűrték a leggagyibb hangú telefont?
Már régen megtanulhattuk, hogy amit te 'korrekt írás'-nak nevezel, az mindig valami széplelkű, vadfeminista vagy szélsőliberális vélemény. Most sincs ez másképp :-/
Én csak egy színházszerető néző vagyok, de valamit nem értek. Miért hallgatott ezekről a dolgokról eddig a szakma? Tudom, megélhetés, karrier, stb. Azoktól a művészektől kérdezem, akik a karrierjük érdekében elfogadták ennek a rendszernek a működését, megéri, megérte? Én nem ítélek el senkit, csak kérdezem, mert szeretném megérteni.
Marto, az semmi a Keróhoz képest - feltéve, hogy igaz, amivel Kalmár vádolja.
Kalmár Péter levelében olyan vádakat fogalmaz meg Kerényi Miklós Gáborral szemben, hogy eláll az ember lélegzete.
Nem, itt nem arról van szó, hogy a művész úr harminc évvel ezelőtt megfogta egy nő fenekét, aki aztán még három különböző alkalommal le is szopta a művész urat, és most, harminc évvel később eszébe jutott, micsoda elviselhetetlen lelki terhet jelent neki mindez. Nem. Kalmár Péter rendező-producer egyebek mellett azzal vádolja a „biszexuális” Kerényi Miklós Gábort, hogy konkrétan kiskorú fiúgyermekek ellen követett el erőszakot.
Ez nem vicc. Ez döbbenetes.
Ha igaz, amit Kalmár Péter állít, akkor Kerényi Miklós Gábornak börtönben a helye.
Ha nem igaz, akkor viszont Kalmár Pétert kell börtönbe zárni, mert olyasmivel rágalmazott meg valakit, ami egyszerűen feldolgozhatatlan és megbocsájthatatlan.
Itt tartunk most. Vagyis nem tartunk sehol. Csak kezdünk eliszonyodni ettől az egész belterjes, ki tudja milyen rémségeket rejtegető világtól. És csak azt kezdjük sejteni, hogy ehhez a világhoz a normális embereknek nem lehet semmi köze.
Érdekesek a kommentek a Kalmár-levél alatt
robina szerint:
évtizedek óta nézem messziről, hogy mit csinál ez az ember. ha minden bűnéért elítélnék, akár több száz év is összejönne.
nagyon vártam már, hogy kiboruljon a bili, a sok buta szakmabeli, aki tevőlegesen vagy hallgatólagosan támogatta ezt a rendszert, pedig döbbenjen rá, hogy ezzel saját maguk alatt vágták a fát, mert vele együtt a saját pozíciójuk is megszűnik.
véged van, kerényi miklós gábor. szigorúan kisbetűkkel. vége a “cézári allűrök”-nek (ez a megfogalmazás nagyon tetszett).
Bacher Klára szerint:
a kerényi disznóságairól nem csak a családja, fia, felesége tudott, hanem többszáz színész és színházi dolgozó. azt nem értem, miért nem buktatták le eddig? ennyi szar ember van a szakmában. nem értem Szinetár Miklóst, a lányát, – aki szerintem a kerényi miatt jött el a színházból – miért nem tettek valamit. szarok vagytok
Bacher Klára szerint:
a felesége helyében elbujdokolnék
Dr.Melencsovics Andras szerint:
Mi van akkor, ha a csaladjat is terrorban tartja? Ehhez epeszu emberek nem asszisztalnanak.