Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Köszönöm szépen, ez nekem teljesen jó megoldás, a héten 15 óra körül tudok menni arra, lehet, hogy már holnap. Tiszteletteljes kérésem - ha megoldható - , hogy a kedves felesége vigye el magával oda holnap.
Ezzel csak annyi a "gondom", hogy személyesen nem találkozunk, de remélem arra is lesz majd lehetőség ! :-)
Van lehetősége tesztelnie előtte valamilyen formában a szerkezetet ?
Én szentendrei vagyok, de a feleségem a fővárosban dolgozik a Terézvárosi Textiláruházban. 1068. Budapest, Király utca 56-60. Amikor jónak látod, beviszi, és átveheted tőle. Bízom benne, hogy a segítségedre leszek.
Szia! Nekem 8000V-os pévé lámpa kéne (kb ennyi kellhet ahhoz, hogy egy kiégett lámpa világítson:). Tudom, válogatós vagyok, de nekem átalakításhoz kell, ezért müködő lámpa szóba sem jöhet.
Padláson talált régi pénzverdés vasútmodell eladó. -P.v.1. vasútmozdony 1db -P.V.2. postakocsi 1db -P.v.3. személykocsi 2 db -egyenes sín 8 db -íves sín 12 db -hiányos szemafor 3 db
Sajnos ezen a képen egy elég gyengén "restaurált" példány látható. Bár létezett ilyen színezésű (és ez a példány is is eredetileg ilyen volt) jó lenne találni egy eredeti festésűt.
Viszont érdekes, hogy bár Tóthnál a 70-es évek elején gyakran jártam, többször vásároltam is utángyártott cuccokat, de nem emlékszem ilyen tartálykocsikra.