Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Ha bedobnak az ezer fokos vaskohóba, miért ne fájna - három másodpercig...?
Azért mert a Hádeszbe nem az ember érzéki, azaz hústeste kerül, hanem a lelke.
Máskülönben az Úr Jézus,amikor a sírást és a fogcsikorgatást említette nem a Pokolról beszélt, hanem
azokról, akiket a külső sötétségre vetnek ki.
Máté 8:11Ezért mondom nektek: Sokan jönnek majd napkeletről és napnyugatról, és letelepednek Ábrahám, Izsák és Jákob mellé a mennyek országában, 12az ország fiait pedig kivetik a külső sötétségbe. Ott sírás és fogcsikorgatás lesz.
Jézus itt főleg azokra utal,akik nem mehetnek be a szent városba, ezért kinn
maradnak a sötétségben.
Jelenések 22:14Boldogok, akik megtartják az ő parancsolatait, hogy joguk legyen az életnek fájához, és bemehessenek a kapukon a városba.15De kinn maradnak az ebek és a bűbájosok, és a paráznák és a gyilkosok, és a bálványimádók és mind aki szereti és szólja a hazugságot.
Na itt az előző Igének a haverja, na ez is Jézus mondta a zsidóknak:
Ott lesz sírás és fogak csikorgatása, mikor látjátok Ábrahámot, Izsákot és Jákóbot, és a prófétákat mind az Isten országában, magatokat pedig kirekesztve.
Neked valóban szinte semmiben nincs igazad, de én tudom bizonyítani, és minden alkalommal meg is teszem, de te a szar üres hazugságodat nem bizonyítottad soha, feltehetőleg mert nem tudod.
Busz jegyet talán sehol, de nem is erről beszélek.
" Isten létezésének az okát, meg a mi létezésünkbe látom, hisz' mi kreáltuk."
"Ha tudja honnan, kitől az ötlet akkor ki tudja guglizni."
" Évente 2x haghatta el a kecót, karácsony és húsvét."
Mégis mennyi hibázását mutassam be, akár napi szinten? Nem zavar téged; látható, hogy nem cikized. Ha Leslie vét, akkor hetekig is képes vagy lovagolni egy rosszul leírt szava miatt. - ez nem kérdés.
Megérted azt is, amit pl. Mustkeatly a maga neandervölgyi helyesírási készségével megfogalmaz, majd leír? Azt is megérted, amit Kútásó ír? Azt is megérted, hogy hívők helyesírását szokásod megkifogásolni? A magad helyesírását nem, persze. Ha megérted, akkor próbáld meg felfogni is, hogy mit mutatsz be magadról.
Felőlem azokban is megtalálhatod a hibákat, amiket én írok.