A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Alapvetően arra a kérdésre keresem a választ, hogy az elektron tömege miért pont annyi.
De amikor a helyszínelő szemlét tart, nincs ráírva nagy piros betűkkel egyik tárgyra sem, hogy ezt kell megvizsgálni, mert ez a bizonyíték. Alaposan szét kell nézni. És olyan tárgyakat is meg kell vizsgálni, amelyeken sem vérnyom, sem ujjlenyomat nincs. Ez egy hasonlat.
Nem a helyesírást javítgatom. Hanem azt, ha nem tetszik az iromány szerkezete, vagy rosszul van fogalmazva, vagy túl van magyarázva, vagy nincs eléggé elmagyarázva valami, stb.
Én is így szoktam, amikor már nem tudom áttekinteni az irományt. Kiprintelem és papíron kijavítgatom. Ezt főleg akkor szoktam csinálni, amikor vonattal utazom, és ott van időm javítgatni.
Ha hazaérek, akkor átjavítom a számítógépen is.
Itthon kevesebb az időm. Most is tenisz versenyt szervezek, mert én vagyok a helyi tenisz klub egyik vezetője. Már a versenyzést abbahagytam, csak oktatok, versenyt szervezek, és a tenisz klub gazdasági vezetését intésem.
Szép díszkertem is van, az is sok gondoskodást igényel ilyenkor. És még néha a feleségemtől is kapok feladatokat.
Amit ide irtál az rengeteg. Igen én unatkozom.Egésznap egyedűl vagyok. A könyvemet próbálom kijavitani és nem sikerül. Már nagyon unom. Most az lesz hogy kiprintelem Összeállitom, és az egészet leirom ujara.
Publikálható állapotba kellene hozni a kész tanulmányaimat. Le kellene fordítani angolra azokat, amelyek még nincsenek lefordítva. Sok ábra szerepel bennük, ezeknek is át kell írni a szövegét angolra. Utána fel kell tenni a megfelelő helyekre a neten.
Amelyek már le vannak fordítva (mások által) át kellene nézni, hogy a fordítás jó-e.
Amelyek még nincsenek befejezve, azokat készre kellene hozni, lefordítani, kitenni.
A könyvekből nyomtatni néhány példányt, összespirálozni, odaadni érdeklődőknek, és véleményt kérni.
Ezután a bírálóktól begyűjteni a véleményeket, megbeszélni velük ha kifogásuk van.
Átnézni a publikációs helyeket, hogy az én témámhoz kapcsolódóan jelentek-e meg tanulmányok másoktól. Ezeket átolvasni, kigyűjteni belőle a lényeget.
Közben itt a fórumon fel kell kelteni az érdeklődést a könyveim iránt. Be kell mutatni, hogy a relativizmus miért hülyeség, és azt is, hogy merre kellene keresni a megoldást.
Te ezeken a Fórumokon bizonygatsz valamit. Neked egy iráskényszered van.Állandóan ugyanazt irod egy más megfogalmazásban. Egyedűl vagy unatkozó? Vagy mi a problémád?
Mint már többször említettem, a jövő fizikája szakítani fog a jelenleg egyeduralkodó relativista szemlélettel.
Tulajdonképpen már Einstein is szakított vele idősebb korában. De nem hagyták, hogy ezen az úton tovább haladjon, így a fiatalkori tévedései maradtak fenn, ezek képezik a modern fizika alapját.
Bár a relativizmus megszületésétől kezdve tévedés volt, az elején még volt némi pozitív hatása, mert gondolkodásra és kísérletezésre ösztönözte a tudósokat. De bátran kijelenthetjük, hogy ma már a relativizmus egyértelműen ártalmas a tudományra (is).
Einstein relativitáselméletét el kell felejteni, és új utakat keresni a fejlődés érdekében. Ide illik Luis de Broglie véleménye: