Igazából arra törekszem, hogy minél kisebb legyes a nyerési arányuk. Ehhez azonban fürgébbnek kellene lennem, ami egy idő óta nem igazán sikerül. Én egyelőre a Casinót nem szeretem. Az aranyaimat inkább a küzdőtéren pocsékolom el.Hátha lesz idővel valami hozadéka. Vagy nem... :)
Én a magam részéről igazán nem sok fantáziát látok magamban, hogy valaha is megnyerjem a bajnokságot, vagy a kupát. Itt is úgy vagyok mint gyerekkoromban- és kicsit később is-, jó voltam mindenben, amiben elindultam de valami mindig hiányzott belőlem, hogy bajnok legyek. Így jártam a gerelyhajlítással is- amiben egyesek szerint igen nagy reménységnek számítottam 16-17 éves koromban, még az is megtörtént 5 napig, hogy megyei ifjúsági csúcs tartó voltam. Aztán Mester egyszer és végérvényesen közbe szólt, a könyököm miatt egyik napról a másikra abba kellett hagynom a versenyzést. Igazából még bele sem jöttem és már vége volt... Kicsit eltekeredtem, csak azt akartam leírni, hogy most a lapyrintusban elsősorban a trónszékek megszerzése érdekel, másodiknak sorolnám a szelleműzést, és megemlítem a legújabbat, a kaszinót, ahol egyszer szeretném eltalálni a jackspotot. De addig még nagyon sok víz fog lefolyni a csatornában.
(Számításaim szerint itt már többeknek sikerült,. tehát nem lehetetlen.)
Köszi! Az jó volna, ha küldenél, mert mióta a szellemirtás szerepel a célkitűzések között, abból mindig hiányom van. Most is három napomba került, míg végre sikerült szereznem.
Szia! A magas százalék a játékok számának gyarapodásával általában majd csökkenni fog. (Én is emlékszem, valami elég magas százalékkal kezdtem, és már közeledem a béka seggéhez).
A 6:0 az már jobban elgondolkoztató, akinek teljesen ismeretlen a játék, az nehezen produkál ilyeneket.
Küzdőtéren találkoztam BigBenXmen-nel. Imént regisztrált, 69% a jó válaszaránya. :) 6:0 arányban megvert. Még a nagy csillagosoknak sem sikerült idáig ilyen arányban.
Amikor ma Gigit lebirkóztam a bajnoki székről az Indián temetkezőhelyen, akkor vettem észre az új profilodat a trónbitorlók sorában. De akkor még nem tudtam, hogy ez az új profilod. Azt hittem, hogy valaki más ugyanezzel a névvel játszik. Persze gondolhattam volna, hogy te vagy, mert ez is nagyon aranyos karakter. :)
Köszönöm! Nem törlöm magam...csak a küzdőtéren játszom kiosztva egy-két vereséget :) :) ...meg néha egy bajnoki székért játszom, mondjuk ezt már ritkázom :))