Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Köszi, jelezni fogom itt, mikor, milyen munka van éppen. Pakolni a héten kellene, hogy az egyik helységet megtudjuk csinálni. Glettelés, festés. Jó lenne ha már elsején ott tudnánk tartani a clubnapot. Amúgy Tatán, a Gyöngyház üzletközpont irodai részén lenne. Én mindennap ott leszek, olyan 9-10 órától.
Én a héten délutános vagyok,de a jövő héten reggeles,amikoris délután ráérek pakolni,építeni.Csak a hívó szóra fogok várni és indulok is.Azt sem tudom hova...
Nekem jó. Igen a Gyöngyház üzletközpont. Találkozó a nagyparkolóban, onnan átmegyünk egy másik bejárathoz. Csöngess meg ha indulsz, és addig lemegyek oda én is.
Nos én ezt úgy értelmezem, modellező értékben nem egy szám. Viszont gyerekeknek nyüstölni tökéletes. Reklámhordozóként is nagyon jó. Sőt ötletes, jó marketingfogás a gyerekek felé. Az is biztos, hogy ez igy eszi a sineket, és a mozdonyokat, ami nem két forint. Valmint bízom benne, mi is kitehetjük asztalunkat igy, a mi nevünk alatt. És ez áttételesen reklám nekünk is. Végülis azt írtam csak le, amit láttam, és nem minősítettem. Azt tegye meg mindenki magában, akár pozitívan, akár negatívan. Én is örülök ha látok igy asztalt kitéve, ez jó a vasútmodellező társadalomnak.
Légyszíves emlékeztess,hol találok és látok a megyében nyilvános helyen akár egy tenyérnyi asztalt is,ami reggel 9 -től működik este zárásig!
Ennek a szutyoknak a működéséhez,hogy fusson is rajta valami,ha megnyomom a kapcsolót hetente másik mozdonyt kell telepíteni.Ugyanis igen nagy az igénybevétel.Már működött kettő mozdonnyal is (kezdőkészletessel),de nem igazán happy.
Amúgy a gyerekek zabálják,ez nem olyan szegecsszámláló profinak készült,mint például TE .
Amúgy igen nagy reklámereje van,mivel az oldalaira lehet ragasztani,vasútmodellel kapcsolatos bármit,de popsikenőcs reklámot is,ami az üzletnek igen hasznos.
Talán még egyszer a GVK is ráfanyalodik...
Csak azért írom ezt,mert én örülök minden újdonságnak,ami vas.modellel kapcsolatos és pici térségünkben leledzik.
Vonattal utaztunk le, Tatáról gyorssal Celldömölkre, Győrben gépet és irányt váltottunk, egy csörgő lett a masinánk a Gysev matricás piros taurus után. Cell-ben vonatott és irányt váltotunk a Balaton IC-vel folytatuk utunkat Keszthelyre. Ott pedig ujabb váltással kihajoztunk egy kicsit a Balatonra.
Én is láttam azt az asztalt ma. Egy fröccsöntött műanyag gyári terep, csak be van rendezve. Roco gumis töltés. Egy Gyeseves Szilivel, az is csak a belső dilipályán fut.
Amúgy ma érkeztünk Keszthelyre nagyon jó a szállásunk, valószínü, hogy holnap megyünk a kastély múzeumba, meg a vasútmodell kiállitásra. Találtam egy modell boltott itt a belvárosban kevéske vasúti témával, főleg Piko cuccok, drágán. Jövő hétfőig maradunk itt.
Voltam ma a Vértes Centerben. És az első emeleten a McDonalds-sal szemben ismét kitették azt a terepasztalt ami korábban a főbejárattól balra volt megtalálható. De most érdekesebbé csinálták meg: fel kell kapcsolni a villanykapcsolót a terepasztalnál és úgy elindul a mozdony + a terepasztalon található házak is felvillanyozodnak, azután egy kis idő múlva leáll az egész.
De nehéz bejutni az indexre. Természetesen aki ráér az jöhet bármikor, illetve egyeztetés után pár ember egyszerre. Takarító eszközök vannak, kell diszperzit, az van nekem, pár fehér csempe, azt ott lemérve, milyen méretű kell. Festék az ablakkeretre, ahhoz ecset, netalán egy kis higító. Létra megoldható. Ja és egy részen a parkettát meg kell igazítani, nem beázástól, de felpúposodott és szétcsúszott. Úgy hírtelen ennyi. Nem oly vészes az egész. Évekig nem volt használva, csak olyan lim-lom tárolásra.
Ez így igaz. A rendrakást, takarítást, bármikor megtudjuk oldani, akár hétköznap, akár hétvégén is. Gyakorlatilag, akár már elsején ott tarthatjuk a clubnapot, teljesen átköltözve.