Keresés

Részletes keresés

tmcorvette Creative Commons License 2007.07.03 0 0 165

Hello, köszi!

A belső utakról nincs infója valakinek? Ha nem lesznek teljesen kész én nem tudok költözni, sok változást nem látok rajta... Főleg, ha ilyen magas marad az utcai bejárat ahogy most van be sem tudok menni. :(

Előzmény: feat4 (161)
Gabek7 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 164
az első festés is nagyon foltos volt:-(

.............de engem már ez sem érdekel, csak mehessek az új lakásba, mert ahol most lakunk, ott nem igazán jó.
Előzmény: az optimista (162)
-panka54- Creative Commons License 2007.07.03 0 0 163

Egy pár kép.....ma délbe......én csak az elejét látom ill. fképeztem. Arra megyek le a buszhoz:)

Bocs ha sok lett.

az optimista Creative Commons License 2007.07.03 0 0 162

a "katasztrófa" = foltos, nagyon foltos.

Persze lehet, hogy átmennek rajta még nemtomhány réteggel és akkor eltűnnek a foltok.

Előzmény: Gabek7 (160)
feat4 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 161

Sziasztok!

Néhány info, ami talán érdeklődésre tarthat számot:

Ma (07.03.) voltam kint, az 1. épületben éppen a földszint és az első szint között a lépcsőházat burkolták, illetve hála az égnek az én lakásomat is! :)

Sok embert láttam a 2.épületnél is, a 3.-ról pedig készítettem képeket, holnap feltöltöm őket. Elöljáróban annyit, hogy a garázsszint oldalfalai közül már jónéhány áll (laikusként azt mondom, több mint a fele...).

A szín nekem tetszik, ha nem tudom, hogy másodszor festik, fel sem tűnt volna a különbség. Mondjuk élénkebbek, ez tény...

Én is úgy tudom, hogy az alvállalkozóknak eredetileg jún.30. volt a határidejük (pl. a gépész alvállalkozónak), de tegnap már saját forrásból (megbízható...) én is júl. 15.-ei határidőt hallottam. Szerintem a 16.-ai költözés picit korai/optimista, de azért reménykedjünk. Nekem is sürgős lenne a jelenlegi albérlet miatt, valamint a már megrendelt bútorok szállítása kapcsán...

Szóval holnap küldöm a képeket!

Szép napot mindenkinek!

Előzmény: Gabek7 (160)
Gabek7 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 160
Mit értesz azon, hogy katasztrófa? Remélem csak a színét, meg azt, hogy hetek óta festik, és nem a belső kivitelezést.
Én mondjuk nem láttam az új színeket, de gondoljatok arra, hogy bentről úgysem látszik:-))))) és majd az idő vasfoga gondoskodik a fakulásról:-))).

Egyébként szerintem nem lesz ebből júli 15.............lemondom a teherautót:-(
Én ugyanis úgy tudom, hogy az alvállalkozók határideje júni 30 volt, ami ugye nem teljesült.
Előzmény: az optimista (157)
az optimista Creative Commons License 2007.07.02 0 0 159
Amikor az első ütemet (először) felfestették annak részben tanúja voltam, és nem a száradástól kapta meg az eredeti színét. Sajnos, teszem hozzá. Viszont ha ez a színe marad az első ütemnek akkor a többi is ezt az "öltözéket" kapja majd. Barátkozzatok!
Azt is észrevettem a harmadik ütem beindulásán kívül, hogy a negyedik ütem egyre mélyül, már úgy értem a ház alapja egyre inkább kirajzolódik! Ez jó hír!
Előzmény: hupm (158)
hupm Creative Commons License 2007.07.02 0 0 158
nem lehet, hogy par nap amig megszarad a festek es kifakul kicsit? nagyon durvak lettek az uj szinek, tegnap en is megremeltum kicsit. De annak orulok, hogy a 3. epulet garazsszintje lassan elkeszul vegre.
Előzmény: az optimista (157)
az optimista Creative Commons License 2007.07.02 0 0 157
..hát én sajnos nem vagyok ennyire megelégedve....közelebbről is láttam.
A kivitelezés (szerintem) katasztrófa, a színéről meg ne is beszéljünk, mert a citromsárga és a vérnarancs mint épületszín, háááááát ...nemtom.
Továbbá az is érdekes, hogy az 1 épület frontja készülődik 2-3 hete, a többi oldalhoz pedig még hozzá sem fogtak.
Nem tudom, hogy lesz ebből két hét múlva költözés! Szóval nem kell még egyelőre tartani a kutyapiszoktól és a birtokháborítástól:)
Nahh, ez a pár mondat elég optimista volt:)!
Jah, és mindenkinek köszi aki képeket rak fel, szuper, hogy van helyszíni tudósítónk!
Előzmény: tmcorvette (153)
az optimista Creative Commons License 2007.07.02 0 0 156
Sziasztok én is a Liliom 1 ütem elkészülésére várok, júli 15 a dátum…..de én nem rendeltem teherautót T. Varga Tamás urat kérném a tájékoztatásra, rendelhetem –e?
tmcorvette Creative Commons License 2007.07.02 0 0 155
Ez jo hir, remeljuk, hogy nem lesz csuszas. Akkor mar nekunk B-seknek sem kell sokat varni remelem. :)
Előzmény: Gabek7 (154)
Gabek7 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 154
Me megrendeltük a teherautót júli 16-ra, mert elvileg 15-én átadják a lakást:-))))
Előzmény: tmcorvette (153)
tmcorvette Creative Commons License 2007.07.02 0 0 153

Ma reggel ujra szines volt mar az A epulet, messzirol jobbnak tunik mint elotte volt.

Valakinek van mar atadasi datuma az elso epuletben?

feat4 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 152

Talán majd most...

3.épületez is...

dettó...na,vajon?

feat4 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 151

Szia!

Tegnap jártam kint, remélem sikerül látható módon feltölteni a képeket.

A Soul & Home elérhetőségei a névjegyük alapján: 1036 Bp., Bécsi út 57-59 ; Tel.: +36-1-453-0388

nekem ezen a számon már a múlt héten egy ügyvédi iroda rögzítője jelentkezett, sztem velük cseréltek irodát házon belül. Egyébként én mailen keresztül tartom velük most a kapcsolatot : soulandhome@externet.hu címen Berente Ildikónak címezve a leveleket.

Sok sikert!

Előzmény: Pancsáék (149)
hupm Creative Commons License 2007.06.26 0 0 150
3 db falreszlet ki van ontve mar a 3. epuleten :-)
Pancsáék Creative Commons License 2007.06.26 0 0 149

Szia!

Köszi! Kár:(

Megadnád a címüket. Igaz, hogy a mi házunk még "messze van", de elmennék körülnézni. Valószínűleg ők fogják csinálni, mert ugye a bútor benne van az árban.

Tájékozódnék a "civil" - mármint nem liliomdombos - árak után is, mert azt hiszem nálunk elég sok beépített bútor lesz.

Van egy cég akik nálunk már dolgoztak, tetőtérbe építettek konyhát, és nagyon meg vagyok velük elégedve, de ha nekik is jók az áraik, akkor az összefüggő terekben egyben csináltatnák a bútort. Gondolok itt a konyha - étkezőre esetleg az előszobára.

Előzmény: feat4 (148)
feat4 Creative Commons License 2007.06.26 0 0 148

Sziasztok Pancsáék!

Ha ugyanaz a cég készíti nektek is a konyhabútort (Soul & Home), mint nálam, akkor el kell keserítselek, sajnos nincs honlapjuk. Mivel most költöztek át egy új irodába (házon belül), nekem a múlt héten nehézséget okozott még az is, hogy telefonon elérjem őket...Egyébként nekem sikerült az igényeimnek megfelelő bútort választani (természetesen felár fejében), amennyire én meg tudom ítélni, meglehetősen nagy választékot kínálnak (pl.:gépek, kiegészítők stb.).

További szép napot mindenkinek!

Előzmény: Pancsáék (147)
Pancsáék Creative Commons License 2007.06.23 0 0 147

Ma (szombaton) reggel 9-kor éppen a betonozó tölcsért emelte a daru a 3. épület alapjához amikor arra jártam.

1-2. házlakók: a konyhabútoros cégnek van internet honlapja? Úgy szeretném megnézni! Imádom a szép konyhákat. Már látom is lelki szemeimmel a sajátunkat.

Kár, hogy nem lehet alapból szines falat kérni:( Ez megint pár nap csúszást jelent majd a költözésben.:((( Bár már ott tartanánk:)

aDEKa Creative Commons License 2007.06.22 0 0 146
a daru mozog, az emberek dolgoznak... csak hogy jól teljen a hétvlége ;-)

Előzmény: Picurka31 (145)
Picurka31 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 145

Köszi a hírt!

Egyből nagyobb kedvem lett a munkához. :-)

Előzmény: aDEKa (140)
aDEKa Creative Commons License 2007.06.19 0 0 144
gondoltam rá, de sajnos az ablakunkból nem látható az építkezés... egyébkent van egy térfigylő kamera felszerelve az egyik négyemeletes sarkára az pont jó lenne, csak az a rendőrségre van bekötve nem hozzám :-)
Előzmény: hupm (142)
-panka54- Creative Commons License 2007.06.19 0 0 143
 ..: -DDDDDDDD
Előzmény: hupm (142)
hupm Creative Commons License 2007.06.19 0 0 142
koszonjuk a real time közvetitest. Esetleg egy webkamerat nem tudnal felszerelni a lakotelep tetejere? :-)
-panka54- Creative Commons License 2007.06.19 0 0 141

....és egy felvonulási bódéval több :)

aDEKa Creative Commons License 2007.06.19 0 0 140
megmozdult a daru a harmadik háznál. szerintem valami tesztjárat lehetett (gondolom a működőképességét ellenőrizték...) Most rövidebben lóg a darukötél...
Előzmény: Picurka31 (129)
Pancsáék Creative Commons License 2007.06.18 0 0 139

http://crazygarden.freeweb.hu/termek.htm

Mivel feltöltenem nem sikerült a képeket, kikerestem a linket, ahonnan az illetéktelen riogató csapatomat fogom kiválogatni:)

Ja és esz a sárga irigység, hogy nem láttam a teknőst, pláne ha energia takarékos:) Bár nem tudom télen mi hasznát veszem:)

Előzmény: hupm (137)
-panka54- Creative Commons License 2007.06.18 0 0 138

..:- DDDDDDDDDDDD

hupm Creative Commons License 2007.06.18 0 0 137
múlt héten a KIKA-ban akciósan lehetett kapni világító páncélú (NAPELEMES!!!) teknősbékát, az ám a jó cucc! :-)
Előzmény: Pancsáék (134)
Pancsáék Creative Commons License 2007.06.18 0 0 136
Hát nem sikerült feltölteni:( Pedig annyira-deannyira esztétikusak:)
Előzmény: Pancsáék (135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!