Tiszta szivemből gratulálok az egész CSAPATNAK,amibe minden közremüködőt,játékost és szurkolót bele kell érteni!Természetesen én is egyetértek az előttem szólókkal,az utolsó négy fordulóban olyan akarással,lelkesedéssel kell játszani,mintha még csak most dőlne el a bajnoki cim!Azt hiszem jó érzés lesz az elkövetkező négy fordulóban bajnok-csapatként pályára lépni! Még kimondani is szokatlan és izgalmas: BAJNOKOK vagyunk!!! Sok helyen leirták már: 30 éve volt utoljára a Goldberger az első osztályban,igy feltehetően azóta egyetlen egyszer sem tudta megnyerni a bajnokságot.Viszont ezalatt az idő alatt rengeteg edző és játékos,hozzátartozó,stb megfordulhatott a csapatnál.Hogyan lehetne ezt a sok embert mind megszólitani,hogy az utolsó mérkőzésre,a hazai pályán játszott Vasvár elleni találkozóra ha lehet,jöjjenek el,és örüljenek együtt az utódokkal.Hiszen ez az ő klubbjuk is ,tettek érte, hogy még ma is létezzen,és lehetősége legyen ezt a szép sikert elérni.Ha valakinek van ötlete,hogy lehetne elérni az egykori Golisokat,hogyan lehetne kihivni őket,hát szóljon.Ez nem csak a mostani lányok ünnepe kell,hogy legyen!!! Hajrá Goli !
Jó reggelt barátaim! Na ez tényleg csodálatos dolog!!! Gratulálok én is mindenkinek. Az a Péteres dolog aranyos volt.:) Lányok, nem is tudjátok elképzelni, hogy mekkora örömöt szereztetek nekem és gondolom még rengeteg embernek! Most már tényleg nem lehet kiengedni a fair play miatt. A Szombathelyi hosszú útat csak egy szép játékkal lehet kompenzálni.:) Tehát nincs más hátra mint előre. Ez bölcs volt.:) Hajrá GOLI! Szép volt csajok!
Sziasztok Golisok! Egy szép napra ébredtünk és megérdemelten lehetünk boldogok.:) Gratulálok minden érintettnek ehez a szép sikerhez. Még magának is edző bá', mert tudom, hogy olvassa.:) Nyugodjon meg, tudom,hogy ehez kellett ön is! Na lányok most már ezért sem lazíthatunk a következő meccseinken. Tudjátok : a NÉV KÖTELEZ! Remélem Szombathelyen csinál a csapat egy kis majálist. Úgy hallottam a Péternek így lenne teljes az öröme. Majális, felvonulás,bambi,vattacukor.:) Ő egy "retro pali"!:))) Na gyerekek : HAJRÁ GOLI és mégegyszer gratulálok mindenkinek!
Hmm. Most már a dobogóra hajthat a Marcali is, ehhez már "csak" a Nagyatádot kell megverni, ami helyezéstől függetlenül mindig szoros meccs szokott lenni...
Egy hét múlva mi megyünk Szekszárdra. Most vagy a hazaiak szívták fel magukat és jól lesz nagyon komolyan venni a meccset vagy a vendégek estek szét, mindenesetre nagy meglepetés !
Gratulálok és is a lányoknak a klubvezetésnek, szakmai stábnak !
Ja az alapján 3 esélyes, igaz a Veszprémnek is egy kisiklása volt csak tavasszal, bár az épp a legfontosabb meccsükön, de most már szerintem nagyon ragaszkodnak a 2. helyhez és láttam én már érdekes dolgokat Veszprémben kézimeccsen...
Köszi! Mondjuk én holnap Veszprémmel ellentétes irányba veszem az irányt, de nagyon örülnék ha a "Németh katlanban" meglepetést tudnánk okozni (feltéve ha hagynak...)!
Nem tudom mi lesz ez a letölthető összefoglaló meg interjú ! Talán valami video. Egyszerű mezei" szurkoló vagyok. Nem ismerem a honlap készítőket.
Mondanivalód második részét nem veszem magamra :)
Ezt a topikot azért indítottam, hogy megbeszéljük, kritizáljuk a dolgokat és nem egymás vérszívására. Ezért kérdezem Kedves OGSE nálad hogy nézne ki a kezdőcsapat is a kispad konkrétan.
Érdekes az utóbbi meccsen a szoros eredmény ellenére mindenkinek lehetőséget adott az edző, régebben csak a kezdőcsapat játszotta végig a meccset pedig sima mérkőzés volt végig.
Látod ez lehet a Te érdemed. Én sem vagyok híve annak, hogy csak azért üljön játékos a kispadon ha ne'adj isten megsérül valaki , be tudjon ugorni helyette. Az edző felelőssége ,hogy kit játszat mert ha a csapat sikertelen , nem a szurkolókon kérik számon az okokat.
Tisztelettel : tommy d'angelo
U.i. : én nem látom ilyen rózsásnak a legutóbbi meccsünket, ilyen játékkal, egyetértve Skyvóker szurkolótársammal, akit hiányolok ebből a topikból, simán kikapunk a Győrtől ! Esetleges vereségünkön már nem múlik semmi de a presztizs miatt is jó lenne 45 ponttal zárni a bajnokságot !